Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Ще бъде ли върнат Денчев на пейката за сметка на Пиргов?

Мнениеот ogrizko » 01 май 2011 20:41

хммм... абе все пак да имаме предвид и срещу кои отбори играе.... ако беше пирин или калиакра, може би и той като илко щеше да запази мрежата суха :P
но истината е, че е прекалено спокоен и малко са му бавни рефлексите... спокойствието по принцип му помага да действа правилно и сигурно, обаче като трябва да реагира бързо и се получава проблем... и истината е, че ако не стане по-пъргав, трудно ще става за титуляр :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 03 май 2011 22:04

Изхождайки от слуховете, че шефовете се канят на лято да не подновят договора на Пиргов, както и на куп още играчи с твърде големи заплати.. мисля, че е редно и нормално на Денчев да му се дава все повече шанс за изява, за да може да влезе в час след дългата суша на пейката, да понатрупа повече самочувствие и опит, а не на лято изведнъж да го хвърлят в устата на лъва и... реализирането му да е под въпрос или да е по-трудно от необходимото. Така се чу по едно време и се говореше, че Денчев ще е основния ни вратар. После се заговори обаче, че ще вземат Митрев на лято и ще подложат двамата младоци на убийствена конкуренция. Тъй като не съм сигурен в нито едното от двете, защото за мен това са само инсинуации или направо слухове, не знам на кое да вярвам. Но което и да е от двете, ако на Илко няма да се разчита от лятото нататък, по-добре ще е Денчев да пази колкото се може повече минути до края на първенството. Така мисля аз. Това ще го мобилизира повече, ще понатрупа опит и самочувствие. Ако обаче и двата слуха... са само пускавици и на Пиргов ще му подновят договора и не само това, но и ще се разчита на него... мисля, че каквото и да говорим, за сега той е по-добрият вратар, въпреки детинските грешки от време на време. Но пък ето още една причина да пускат по-често Денчев, за да стимулира Пиргов за повече внимание. :)))))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 май 2011 23:48

малко вероятно да разкарат илко заради заплата... пък да плащат за трансфер на митрев, няма голяма логика... освен ако не е свободен агент :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 04 май 2011 00:16

Предварително предупредих - слухове и то непотвърдени. Просто споделих мисли свързани с тях. Когато знам нещо конкретно и съм сигурен в инфото, казвам направо и стоя зад думите си. А това са думи, носещи се в пространството .. често обаче такива неща стават реалност или поне част от тях. Така че... нищо не се знае. Аз лично харесвам Пиргов и ако успее да изчисти играта си от понякога допусканите детински грешки, основно при излизанията при центрирания... ще е златен. :))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Черно море”