Почина Иван Славков-Батето
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Почина Иван Славков-Батето
Голям човек,голяма личност!Един от малкото положителни българи от политическия и спортен елит!Да почива в мир!
- petrof
- Контакти:
Отиде си една голяма личност в нашия обществен живот. Невероятен човек. Направил е толкова много за българския спорт. Почивай в мир г-н Славков!
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Мир на праха му. Беше готин тип
Може усмивката да не е на място,ама всеки път като се сетя за него и се захилвам.
110 години любов!
- Roger_Federer
- Контакти:
Лека му пръст,голям човек!Даде много на спорта у нас.Винаги ще го помним с добро.
Батето си беше широкоскроен човек и затова доста хора ще го помнят с усмивка на лицето.
Спомням си един лаф от гостуването му при Цветанка Ризова. Той обясняваше как някаква жена му се хвалила, че работила с него в телевизията. А Батето и върнал: ти си работила, аз бях шеф там.
Веднага свързах историята с Деня на Труда и ми стана смешно.
Почивай в мир.
Спомням си един лаф от гостуването му при Цветанка Ризова. Той обясняваше как някаква жена му се хвалила, че работила с него в телевизията. А Батето и върнал: ти си работила, аз бях шеф там.
Почивай в мир.
Да почива в мир, много тъжна новина.
А за тези, които изписаха куп простотии - аз не мога да съдя никого, още повече пред смъртта. Вие щом явно можете, плюйте наляво и надясно.
А за тези, които изписаха куп простотии - аз не мога да съдя никого, още повече пред смъртта. Вие щом явно можете, плюйте наляво и надясно.
-
RageAgainst
- Контакти:
Мир на праха му!
Наистина беше голям пич и винаги всичко което говореше беше от сърце и душа с уникално чувство за хумор!Бог да го прости.
Бог да го прости 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Върни се в “Футбол - България”