Шахтар-Динамо 2-1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: Шахтар-Динамо 2-1

Мнениеот a boy named goo » 07 май 2009 22:56

OBI4AM LEVSKI написа:Вперед,Шахтьор-аз съм за тях,независимо срещу кои точно шваби играят!Колко е напред украинският футбол,просто сме жалки като започнем да говорим колко зле била Украйна,как не била в ЕС,просто смях!

Това, че футбола им е добре, не означава, че и държавата им е в цветущо състояние.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 май 2009 22:58

voko6og написа:От следващия сезон за треньор най-вероятно ще бъде назначен Валери Газаев.
А интересен факт е, че в "легионерския" отбор на Шахтар имаше повече украинци от "залагащия" на местни футболисти Динамо.
http://www.jivotno.com/Crocsy

Мирча Луческу ще бъде треньор на Шахтар как минимум за следващите 2 години. Преди няколко седмици е подписал нов контракт.
Изображение

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 07 май 2009 22:58

a boy named goo написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Вперед,Шахтьор-аз съм за тях,независимо срещу кои точно шваби играят!Колко е напред украинският футбол,просто сме жалки като започнем да говорим колко зле била Украйна,как не била в ЕС,просто смях!

Това, че футбола им е добре, не означава, че и държавата им е в цветущо състояние.

Не знам,при нас нещата са свързани...

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 май 2009 23:00

a boy named goo написа:

Напълно си прав, но все пак са домакини на ЕВРО2012. Пак са по-напред. Много добре разбираш какви дивиденти носи подобен форум. Пример за това е Португалия.
Изображение

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 07 май 2009 23:04

Не е ли Шахтьор бе пич ? :oops:
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 май 2009 23:06

SUPERSTAR написа:Не е ли Шахтьор бе пич ? :oops:

На емблемата, на сайта на отбора, в УЕФА и на новия стадион пише Шахтар.
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 май 2009 23:13

shevchenko написа:
a boy named goo написа:

Напълно си прав, но все пак са домакини на ЕВРО2012. Пак са по-напред. Много добре разбираш какви дивиденти носи подобен форум. Пример за това е Португалия.

Сега обаче изпитват страхотни трудности покрай организирането на Евро 2012, като дори се разпространи информация, че УЕФА има намерение да отнеме домакинството на Украйна, в крайна сметка обаче се стигна до компромис, сега мачовете от европейското в Украйна ще бъдат само в 3 града, докато Полша ще домакинства в 5, това се случва за първи път.
Освен това, политическата обстановка там не е много спокойна, преди време се говореше дори за възможност за избухване на гражданска война, абе общо взето положението им е всичко друго, но е и цветущо.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 май 2009 23:15

Има финансова криза. А това за 3-те града откъде го научи?
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 07 май 2009 23:18

Бях го чел в един от спортните ни вестници, предполагам, че го има и като информация в някой от сайответе ни. Все пак все още не е на 100 % сигурно, градовете ще станат ясни в края на май, но вероятността Украйна да домакиснтва в 3 града е много, ама много голяма.
Последна промяна от a boy named goo на 07 май 2009 23:21, променено общо 1 път.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
shevchenko
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 07 май 2009 23:21

Аз това никъде не съм го срещал. Недей да вярваш много на българската преса. Тези дни се решава кои градове на Украйна и Полша ще приемат европейското. Градовете ще са по 4. Това е официално.
Изображение

Върни се в “Футбол - Свят”