Gary Shaw написа:Очертава се доста грандиозен финал на първенството Юнайтед ще бъдат пречукани от Челси![]()
0:3 мен ме устройва

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gary Shaw написа:Очертава се доста грандиозен финал на първенството Юнайтед ще бъдат пречукани от Челси![]()
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
MagicMoments написа:Даже си мисля че за Тотнъм това ще е по-добре тъй като един ВДВ може би ще напусне,Хари ще си гради отбора на спокойствие,отбори като Челси ще се опитат да измъкнат Модрич но това няма да стане.Обаче ако победиме Сити и завъртим някой равен с Ливърпул нали се сещаш какво става![]()
.Хайде да оставим тази тема на феновете на Арсенал да се радват,а тези на Юнайтед да се побъркат от яд
![]()
PFC Litex написа:Юнайтед няма да може да бие Блякбърн, много костелив орех са им когато им гостуват.
iori написа:Осатана мача с Челси за съжаление , браво на отбора на Арсенал. Всички дето не спряха да говорят че ни подпират съдиите да вземат да млъкнат сега.
PFC Litex написа:iori написа:Осатана мача с Челси за съжаление , браво на отбора на Арсенал. Всички дето не спряха да говорят че ни подпират съдиите да вземат да млъкнат сега.
А мача с Блякбърн, където за 10 години от 10 гостувания имате само 2 победи?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост