Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:0 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Re: Арсенал - Манчестър Юнайтед

Мнениеот MagicMoments » 01 май 2011 18:20

sslevski написа:Че в момента сте и с еднаква голова разлика :lol: :lol:
Ми бием и ставаме с положителна разлика или се бъркам а съответно другите с отрицателна нали така????Но я камилата я камилара това са 90 мин има много неща да се случат.
Алекс Ф. е прав само за едно вчера ако не се лъжа каза преди мача на Челси че ще се случат още много неща в класирането.
Е пожелавам му да се окаже прав.....

А нали се сещаш че Юнайтед играят с отбора с най-слаба защита Блекпул на Трафорда и сега си помисли колко гола ще мушнат Юнайтед 8-) 8-)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Gary Shaw
Контакти:

Мнениеот Gary Shaw » 01 май 2011 18:21

Очертава се доста грандиозен финал на първенството Юнайтед ще бъдат пречукани от Челси ;) ;)

Потребителски аватар
kirchaka
Контакти:

Мнениеот kirchaka » 01 май 2011 18:21

marmi52 написа:
MagicMoments написа:
Santiago Munezz написа:МЮ има и тежко гостуване на Блякбърн,не го забравяйте.

:lol: :lol: :lol: А вие на Евертън.Сега преценете кой от двата отбора има по-тежко гостуване :lol: :lol: :lol:

:)

Това значи ли, че вече вярвате в победата на Челси на Олд Трафорд другата неделя ? :lol:
Щом правите сметки за следващите кръгове, значи вече го вярвате ! А, до вчера ми се присмивахте, когато го прогнозирах ...
Има развитие в мисленето на античелси феновете. Вижда се ! ;)

Ем,жалко че такова няма в мисленето на феновете на Челси :)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_m8b1dmmBIe1qka6nwo13_500.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 май 2011 18:22

Ми бием и ставаме с положителна разлика спрямо съперника или се бъркам а съответно другите с отрицателна нали така????Но я камилата я камилара това са 90 мин има много неща да се случат.
Алекс Ф. е прав само за едно вчера ако не се лъжа каза преди мача на Челси че ще се случат още много неща в класирането.

Е само не ми се карай....точно така става...просто не бях забелязал че сте с еднаква голова ралзика и затова се изненадах.... :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 01 май 2011 18:23

MagicMoments написа:

:lol: :lol: :lol: А вие на Евертън.Сега преценете кой от двата отбора има по-тежко гостуване :lol: :lol: :lol:

С разликата,че едните доиграват сезона а другите се борят за мястото си в Премиершип :lol: :lol:
П.п а отбора ти май ще пропусне евротурнирите догодина а :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 01 май 2011 18:23

MagicMoments написа:
Ми бием и ставаме с положителна разлика или се бъркам а съответно другите с отрицателна нали така????Но я камилата я камилара това са 90 мин има много неща да се случат.

А нали се сещаш че Юнайтед играят с отбора с най-слаба защита Блекпул на Трафорда и сега си помисли колко гола ще мушнат Юнайтед 8-) 8-)

А ти мислиш ли че след 12 точки разлика пред Челси по едно време и сега ако подчертавам ако за да не се палиш ги бием надали ще вкарат и почетно попадение след това а????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 01 май 2011 18:25

Интригата се завърна!
:mrgreen:
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 01 май 2011 18:26

Честито на феновете на Арсенал напълно заслужена победа!
Арсенал беше по-добрият отбор по-активният и логично спечели!
Разочарован съм от тактиката на сър Алекс не знам какво целеше но искам само няколко неща да кажа:
1.Как може Валенсия да е резерва!?!? 2.Как може 6ти пореден мач Чичарито да е титуляр?!?-при положение че е края на сезона а опитът му в Англия невероятно малък да изиграе такъв мач с такова темпо и важност!!??....защо сър Алекс за пореден път прави глупавата си грешка да пуска Бербатов резерва за да спасява мача?!!..Влизането на Валенсия както всички видяхме оказа своето влияние и атаките станаха по-остри и опасни!!Бербатов направи 1-2 добри отигравания но за 15 минути трудно може да разгърне потенциала си колкото и да е добър!..докато Чичарито като резерва е страхотен по-добре се включва пласира се свеж е бърз е и това неминуемо оказва влияние!
Разочарован съм от сър Алекс защото тази грешка доста пъти вече се повтаря!!!

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 01 май 2011 18:26

MagicMoments написа:А нали се сещаш че Юнайтед играят с отбора с най-слаба защита Блекпул на Трафорда и сега си помисли колко гола ще мушнат Юнайтед 8-) 8-)

Да, това също трябва да се отчете. Дори и Челси да победи, което ще е доста трудно за постигане Юнайтед пак ще държат съдбата си в ръце ...

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 01 май 2011 18:29

Santiago Munezz написа:
MagicMoments написа:

:lol: А вие на Евертън.Сега преценете кой от двата отбора има по-тежко гостуване

С разликата,че едните доиграват сезона а другите се борят за мястото си в Премиершип :lol: :lol:
П.п а отбора ти май ще пропусне евротурнирите догодина а :lol: :lol:

Даже си мисля че за Тотнъм това ще е по-добре тъй като един ВДВ може би ще напусне,Хари ще си гради отбора на спокойствие,отбори като Челси ще се опитат да измъкнат Модрич но това няма да стане.Обаче ако победиме Сити и завъртим някой равен с Ливърпул нали се сещаш какво става ;) ;) .Хайде да оставим тази тема на феновете на Арсенал да се радват,а тези на Юнайтед да се побъркат от яд ;) ;)
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Манчестър Ю”