Ivanov84 написа:Здравейте.Незнам дали повечето от вас гледат вип брадър,но в момента Тодор Славков е номиниран,а разни хора(обикновено негови познати) се обаждат и даряват пари пари за дацата,за благотворителност.Е направо съм възмутен!Как може Емил Велев-треньорът на Левски,уж познава Тодор от малък, да даде 500 лева,и то уж с жена си ги дарява.Та това е смешна сума за човек с неговите претенции и възможности.Обикновен фен!!! на Левски се обади и дари 5000 лева за децата.Представяте ли си?Венци Стефанов,големият мафиот и т.н. даде 1000,а едно 13 годишно хлапе с майка си дариха и те 500.Велев,събери цялата рода и дарете някаква прилична сума,защото се излагате.Толкова ли е беден тренерът на Левски,сигурно човека взима 300 лв месечно а?Срам!Много безличен човек,никога не ми е бил особено симпатичен,а сега направо ми се стори смешен
ТИ КОЛКО ДАДЕ БЕ ИВАНОВ?ИМАШ НАГЛОСТА ДА КОМЕНТИРАШ ДАРЕНИЯТА НА ХОРАТА,ОЧАКВАХ ДА ПИШЕШ АЗ ДАДОХ 5000ЛВ НО И ТОГАВА ЕДИН ПРИМЕРЕН ХРИСТИЯНИН НЯМА ДА КОМЕНТИРА ЧУЖДО ДАРЕНИЕ.ИЗВИНИ МЕ ЗА ГОЛЕМИТЕ БУКВИЧКИ И ОСТРИЯ ТОН