peho написа:Малко си сбъркал.Относно новия формат на ШЛ-Левски Ще е подставен и последния кръг преди групите, ако единия от двата отбора стане шампион.А именно Стандарт в Белгия вместо Андерлехт или Цюрих в Швейцария вместо Базел.За Литекс ваги същото ,само че и двата изброени отбора трябва да станат шампиони.Всички останали отбори включително и ЦСКА нямат абсолютно никакъв шанс да са подставени в този кръг.Иначе другата информация е вярна.
Имам предвид ,че коефициента на Левски е по-голям от този на горните отбори.А в последния кръг както вървят нещата Левски ще е отбора с най-голям коефициент от НЕПОДСТАВЕНИТЕ.И ако единият от двата стане шампион и стигне до тази фаза естествено ще е след Левски.Тогава Левски ще стане отборът с най-малък коефициент от ПОДСТАВЕНИТЕ.Надявам се да сте ме разбрали.Същото важи за Литекс само ,че трябва и двата изброени по-горни отбори да станат шампиони на страните си.ЦСКА е с много по-малък коефициент и няма как да бъде подставен.Това е сигурно.Само информативно-в Белгия Стандарт и Андерлехт са с равен брой точки 2 кръга преди края.Водач е Андерлехт(мисля по голова разлика, или имат предимство в директния двубой).В Швейцария Цюрих води с 3 точки на Базел, но там кръговете са повече.Мисля ,че са 4 или 5.