ЦСКА - Локомотив София - 3:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив София - 3:1

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 11:00

Deluxx написа:Аз съм зад Дучето,как може да се разделя секотр Г , Дучето е най-големия фен на ЦСКА и то не от 5-10 години,а от повече.Всеки прави грешки

Аз пък не съм!Последният път като видях какво стана ми падна много в очите и други неща съм виждал!Против съм тия фракции мркации и дучето!Докато има такива работи нищо няма стане!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
plamen_15_93
Контакти:

Мнениеот plamen_15_93 » 01 май 2011 11:02

В България футбола е толкова слаб и се вижда че при запазване на играчите поне една година и с една добра физическа и тактическа подготовка разликата е огромна просто пресата и правилното заставане и техниката на някой от играчите играят ролята за победите не че е някаква извънзенма игра а тва че малките отбори и уж добрите столични грандове нямат свесни треньори е разликата

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 май 2011 11:25

POPCORN написа:
Deluxx написа:Аз съм зад Дучето,как може да се разделя секотр Г , Дучето е най-големия фен на ЦСКА и то не от 5-10 години,а от повече.Всеки прави грешки

Аз пък не съм!Последният път като видях какво стана ми падна много в очите и други неща съм виждал!Против съм тия фракции мркации и дучето!Докато има такива работи нищо няма стане!

Deluxx, много се заблуждаваш, ако мислиш, че дучето обича ЦСКА. Той гледа само да лапне паричките, защо смяташ всички скочиха? Къде са му хореографиите, факлите, все пак ръководството отпуска 3000 лв за тези неща- всичко си взима, затова и стюярди нямаме. Вчера къде бяха факлите? От другата страна. Пък и се вижда на мачове извън София кои ходят. Дали неговите келеши или въпросните фракции. Сега има много добра идея, която ако стане, ще е много добре. :)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 01 май 2011 11:26

Резонна победа за ЦСКА.

И играта ви си я биваше ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg]Image Image

red__army
Контакти:

Мнениеот red__army » 01 май 2011 12:00

От целия добър сезон на ЦСКА най-много се кефя на това че Милен Радуканов преоткри за футбола Платини,.... Бандаловски-особенно,Грегъри Нелсън(страхотен играч дано го задържим и за ЛЕ),Галчев и Коце Стоянов, съживи им кариерата особенно се кефя за Бандаловски....дали е повече левскар или цесекар незнам....но му намери мястото и си личи че играе с настроение и се раздава до край всеки мач.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 12:12

red__army написа:От целия добър сезон на ЦСКА най-много се кефя на това че Милен Радуканов преоткри за футбола Платини,.... Бандаловски-особенно,Грегъри Нелсън(страхотен играч дано го задържим и за ЛЕ),Галчев и Коце Стоянов, съживи им кариерата особенно се кефя за Бандаловски....дали е повече левскар или цесекар незнам....но му намери мястото и си личи че играе с настроение и се раздава до край всеки мач.

Бандаловски сравнение с Минев е като незнам какво!Разликата от земята до небето поне според мене!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 май 2011 12:12

red__army написа:От целия добър сезон на ЦСКА най-много се кефя на това че Милен Радуканов преоткри за футбола Платини,.... Бандаловски-особенно,Грегъри Нелсън(страхотен играч дано го задържим и за ЛЕ),Галчев и Коце Стоянов, съживи им кариерата особенно се кефя за Бандаловски....дали е повече левскар или цесекар незнам....но му намери мястото и си личи че играе с настроение и се раздава до край всеки мач.

Да не забравяме и Делев и Караджов много ги плуеха тях ...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 12:14

Deluxx написа:

Караджов и вчера направи глупост!Трявба малко по-сериозно да го дава и да се научи да бие топката с крак!Малко неточни ги дава!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 01 май 2011 13:43

POPCORN написа:
Deluxx написа:

Караджов и вчера направи глупост!Трявба малко по-сериозно да го дава и да се научи да бие топката с крак!Малко неточни ги дава!

Караджов от мача с Литекс на 10-ти април прави глупости,не само от вчера.Това някой ден ще ни изиграе лоша шега.Всеки път като му върнат топката и настръхвам дали няма да му мине под крака примерно.Вчера заради него можехме да получим гол много по-рано от този,който ни вкараха.Добре,че тогава онзи Идриси я би на празна врата в страни,щото Караджов първо му приклекна,после пък се строполи като талпа на земята при това на сух терен.Според мен вече в някои мачове трябва да се пуска и Макенджиев.Той е далеч по-стабилен от Караджов......

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 01 май 2011 13:49

Трябва да видим и Макенджиев,идва мач с Перник , дано го видим тогава как ще играе това момче.Караджата нещо и на мен не ми харесва в последните мачове,в Ловеч безмалко да ни вкарат защото той неможа да ритне топката,иначе снощи нормално когато излязат 3 титуляри да се отпуснем,а някой може ли да каже защо капитанската лента Тошко я даде на Стоянов,а не на Марко нали той е 2-рия капитан?

Върни се в “ЦСКА”