На мен ми хареса хъса накрая. Иска ми се така да играем всичките 90 мин, а не последните 10-15 мин.
Няма какво да се лъжем, не сме същия отбор от есента и това мисля, че не изненадва тези, които следят играта.
Иронията е че най-вероятно ще хванеме една от квотите за Лига Европа. Друг е въпроса какво ще правим там.
Но мисля, че трябва да гледаме нещата в перспектива и да вървим напред.
Сега трябва да мислим за мача с Черноморец.
ЦСКА - Локомотив - 3:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Re: ЦСКА - Локомотив
С най-добър коефициент сме и е най-добре ние да играем "Левски" да не би да имаха отбор като Гигов ги пусна миналата година?
Re: ЦСКА - Локомотив - 3:1
с тези играчи който имаме,толкова!!!!И трябва да се призная че Мароканеца много по големи шансове ще има да вкара от колкото Муши,няма по ялов нападател в целия свят сигурно
- POPCORN
- Контакти:
Re: ЦСКА - Локомотив
james написа:И после някой ще ми разправя че трябва да ги подкрепям тия боклуци като играят вместо нас в Европа !Никога !Дано ги съсипят от бой както нас Ахмед ни съсипа!
Много си смешен! я се стегни бре!Какви дузпи какви засади бе!А засадата на Марко?А картоните от първото полувреме за вашият отбор!От съдията ще ми се оплаква.А 4 гол където топката не излезна а ?Само гледаш от един ъгъл!То няма по-слаб отбор от вас съдият ви виновен!Ти си един от най-голямите ...... в тоя форум!Само глупости ръсиш!Гледай малк обективно на нещата !Боклуци може да викаш на вашите футболисти!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Нито вас нито левски може някой да ме накара да възприемам като футболни отбори и да гледам на вас реално (Имайки впредвид начина по който сте създадени),но както не мога да приема за реални двата ви гола в предишния мач от абсолютно измислени от съдията нарушения (Тогава ви размазахме)така и сега не мога да приема (Независимо от това че ние бяхме слаби)някакъв малоумен съдия да се гаври с нас до 20 та минута имаше поне 10 обратни отсъждания включително и дузпа .И когато ни победите на футбол ще съм първия който да ви поздрави но това не се е случвало от времето на Стойчо Младенов и Г Велинов дори Л Пенев стигаше до три абсолютно измислени от съдията гола за да ни бият .А тези които са измислили два национални отбора да се състезават във вътрешното първенство и да им създадат фенове са имали и много чувство за хумор 
- POPCORN
- Контакти:
james написа:Нито вас нито левски може някой да ме накара да възприемам като футболни отбори и да гледам на вас реално (Имайки впредвид начина по който сте създадени),но както не мога да приема за реални двата ви гола в предишния мач от абсолютно измислени от съдията нарушения (Тогава ви размазахме)така и сега не мога да приема (Независимо от това че ние бяхме слаби)някакъв малоумен съдия да се гаври с нас до 20 та минута имаше поне 10 обратни отсъждания включително и дузпа .И когато ни победите на футбол ще съм първия който да ви поздрави но това не се е случвало от времето на Стойчо Младенов и Г Велинов дори Л Пенев стигаше до три абсолютно измислени от съдията гола за да ни бият .А тези които са измислили два национални отбора да се състезават във вътрешното първенство и да им създадат фенове са имали и много чувство за хумор
Ако искаш ни възприемай за клубове това си е твоя работа!Къде са тия 10 отсъждания?Вие първото полувреме нямахте атака бе пич?Къде е тая дузпа?А първото полуввреме не трявбаеше ли да ви дадът поне 2 жълти картона къдего ви го спестиха а?А второто засадата на Маркиньос?А 4 гол където даде аут съдията, а то си е чист гол?ТЕбе съм те видял, падне ли Локо все съдиите са виновни!То нямахте атака ти за съдията ми говориш бе пич!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Спести ни един жълт картон другия го даде!А дузпите бяха две при едната играч на цска се бутна в Муши пазейки уж топката да излезе в аут само че беше на 10 метра от нея а при втората отсъдиха вместо фал в защита фал в нападение беше при корнер измислиха ви и два ъглови и ти говоря само до около 20 минута щото аз нерви за повече простотии нямам още там знаех резултата!А за падането виж след мача с Миньор какво съм писал!
Че сме безобразни този полусезон се вижда и от слепците.Че загубата от ЦСКА е резонна също не е изненада.
Имам само един въпрос?При първия гол на ЦСКА-десет техни играчи напуснаха терена да се радват!Да попитам не са ли това 10 жълти картона или не са ми ясни нещо правилата
Имам само един въпрос?При първия гол на ЦСКА-десет техни играчи напуснаха терена да се радват!Да попитам не са ли това 10 жълти картона или не са ми ясни нещо правилата
Прав си ама не за мач с ЦСКА и Ахмет
- POPCORN
- Контакти:
Turo написа:Че сме безобразни този полусезон се вижда и от слепците.Че загубата от ЦСКА е резонна също не е изненада.
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !