ЦСКА - Локомотив - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив

Мнениеот thevortex » 30 апр 2011 23:16

На мен ми хареса хъса накрая. Иска ми се така да играем всичките 90 мин, а не последните 10-15 мин.

Няма какво да се лъжем, не сме същия отбор от есента и това мисля, че не изненадва тези, които следят играта.
Иронията е че най-вероятно ще хванеме една от квотите за Лига Европа. Друг е въпроса какво ще правим там.

Но мисля, че трябва да гледаме нещата в перспектива и да вървим напред.
Сега трябва да мислим за мача с Черноморец.

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 30 апр 2011 23:20

С най-добър коефициент сме и е най-добре ние да играем "Левски" да не би да имаха отбор като Гигов ги пусна миналата година?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Avirex
Контакти:

Re: ЦСКА - Локомотив - 3:1

Мнениеот Avirex » 30 апр 2011 23:40

с тези играчи който имаме,толкова!!!!И трябва да се призная че Мароканеца много по големи шансове ще има да вкара от колкото Муши,няма по ялов нападател в целия свят сигурно

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 00:01

james написа:И после някой ще ми разправя че трябва да ги подкрепям тия боклуци като играят вместо нас в Европа !Никога !Дано ги съсипят от бой както нас Ахмед ни съсипа!

Много си смешен! я се стегни бре!Какви дузпи какви засади бе!А засадата на Марко?А картоните от първото полувреме за вашият отбор!От съдията ще ми се оплаква.А 4 гол където топката не излезна а ?Само гледаш от един ъгъл!То няма по-слаб отбор от вас съдият ви виновен!Ти си един от най-голямите ...... в тоя форум!Само глупости ръсиш!Гледай малк обективно на нещата !Боклуци може да викаш на вашите футболисти!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 01 май 2011 00:18

Нито вас нито левски може някой да ме накара да възприемам като футболни отбори и да гледам на вас реално (Имайки впредвид начина по който сте създадени),но както не мога да приема за реални двата ви гола в предишния мач от абсолютно измислени от съдията нарушения (Тогава ви размазахме)така и сега не мога да приема (Независимо от това че ние бяхме слаби)някакъв малоумен съдия да се гаври с нас до 20 та минута имаше поне 10 обратни отсъждания включително и дузпа .И когато ни победите на футбол ще съм първия който да ви поздрави но това не се е случвало от времето на Стойчо Младенов и Г Велинов дори Л Пенев стигаше до три абсолютно измислени от съдията гола за да ни бият .А тези които са измислили два национални отбора да се състезават във вътрешното първенство и да им създадат фенове са имали и много чувство за хумор :!:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 00:27

james написа:Нито вас нито левски може някой да ме накара да възприемам като футболни отбори и да гледам на вас реално (Имайки впредвид начина по който сте създадени),но както не мога да приема за реални двата ви гола в предишния мач от абсолютно измислени от съдията нарушения (Тогава ви размазахме)така и сега не мога да приема (Независимо от това че ние бяхме слаби)някакъв малоумен съдия да се гаври с нас до 20 та минута имаше поне 10 обратни отсъждания включително и дузпа .И когато ни победите на футбол ще съм първия който да ви поздрави но това не се е случвало от времето на Стойчо Младенов и Г Велинов дори Л Пенев стигаше до три абсолютно измислени от съдията гола за да ни бият .А тези които са измислили два национални отбора да се състезават във вътрешното първенство и да им създадат фенове са имали и много чувство за хумор :!:

Ако искаш ни възприемай за клубове това си е твоя работа!Къде са тия 10 отсъждания?Вие първото полувреме нямахте атака бе пич?Къде е тая дузпа?А първото полуввреме не трявбаеше ли да ви дадът поне 2 жълти картона къдего ви го спестиха а?А второто засадата на Маркиньос?А 4 гол където даде аут съдията, а то си е чист гол?ТЕбе съм те видял, падне ли Локо все съдиите са виновни!То нямахте атака ти за съдията ми говориш бе пич!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 01 май 2011 00:35

Спести ни един жълт картон другия го даде!А дузпите бяха две при едната играч на цска се бутна в Муши пазейки уж топката да излезе в аут само че беше на 10 метра от нея а при втората отсъдиха вместо фал в защита фал в нападение беше при корнер измислиха ви и два ъглови и ти говоря само до около 20 минута щото аз нерви за повече простотии нямам още там знаех резултата!А за падането виж след мача с Миньор какво съм писал!

Turo
Контакти:

Мнениеот Turo » 01 май 2011 01:12

Че сме безобразни този полусезон се вижда и от слепците.Че загубата от ЦСКА е резонна също не е изненада.
Имам само един въпрос?При първия гол на ЦСКА-десет техни играчи напуснаха терена да се радват!Да попитам не са ли това 10 жълти картона или не са ми ясни нещо правилата

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 01 май 2011 01:21

Прав си ама не за мач с ЦСКА и Ахмет
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 01 май 2011 10:14

Turo написа:Че сме безобразни този полусезон се вижда и от слепците.Че загубата от ЦСКА е резонна също не е изненада.
Имам само един въпрос?При първия гол на ЦСКА-десет техни играчи напуснаха терена да се радват!Да попитам не са ли това 10 жълти картона или не са ми ясни нещо правилата

:lol: :lol: :lol: ами те в Италия не трявба да иматр футболисти тогава!Ако сте гледали Рома- Лацио ще разберете!При гол за рома целият отбор излиза почти от пистата , дали са ги наказвали с 10 жълти картона а?Вижте,пичове, адски смешно е да претендирате за съдията!Ако гледате реално на нещатата, ще си признаете някой неща!Да можеше накрая да даде червен картон на Муши, чвно реши да не ог дава защото е 92 минута!Второ, спести ни картон, ами защо ви го спести бре?А защо мълчите за 4 гол?Защото по телевизията после като видях, топката не излиза в аут?И по дарик го казаха и на всякъде!Трето гледайте репортажи, за първата дузпа даже не мога си спомня къде, втората дузпа абсурд да се даде дузпа!Такива дузпи дават само на Левски!Пак ви казвам, както сиври за вас така и за нас!Адски глупаво е да пискате против съдията!Адски слаби сте, дори да беше свирил за вас съдията пак нямаше да може да биете!Не виждате ли,че от 65 минута натам , ЦСКА си изкара най-добрите играчи и почна само да си подава в собсвената част!Стига сте търисли под вола теле!
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Върни се в “Локо София”