На последък стана много модерно ако някой не е на твойто мнение или не харесва това което ти харесваш,да го наречеш хейтър.
Ако приемем че това е така,значи може да заключим че ние хората са делим на различни групи хейтъри.
Едните са хейтъри защото не обичат Барселона другите са хейтъри защото мразят Мауриньо,третите защото мразят успелите,четвъртите защото ....... примерно мразят Бойко Борисов,чалга,комунистите,комшията и т.н и т.н
Да наричаш хейтър всеки който не харесва това което и ти ,според мен е израз на това че са се изчерпал аргументите си относно тезата която защитаваш.( това важи тук за форума)
В този смисъл всеки който използва на всяко 3-4 мнение този израз,може да помисли по темата.А именно като нарича другия мразещ,дали той не е също такъв само че мразещ нещо друго ( обикновенно онова което обича оня който е наречен така).
Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (FT)
Последна промяна от sl321 на 15 фев 2012 17:21, променено общо 1 път.
blue avalanche написа:sl321 написа:blue avalanche написа:Сосиедад направи това,което Реал не можа за 3 мача-вкара 2 гола на Барса в един мач!
Реал за 3 мача вкара 2 гола на Барселона,що викаш че не е можал?
В един мач.
Значи изречението ти е неправилно формуилирано.
Би трябвало да изглежда така: Сосиедад за един мач направи това,което Реал НАПРАВИ за 3 мача-вкара 2 гола на Барса!
А ти пишеш: Сосиедад направи това,което Реал НЕ МОЖА за 3 мача-вкара 2 гола на Барса в един мач
Не че е толкова важно ,ама ако пък не е ,за кво го пишеш.
- blue avalanche
- Контакти:
blue avalanche написа:sl321 написа:blue avalanche написа:Сосиедад направи това,което Реал не можа за 3 мача-вкара 2 гола на Барса в един мач!
Реал за 3 мача вкара 2 гола на Барселона,що викаш че не е можал?
В един мач.
Значи изречението ти е неправилно формуилирано.
Би трябвало да изглежда така: Сосиедад за един мач направи това,което Реал НАПРАВИ за 3 мача-вкара 2 гола на Барса!
А ти пишеш: Сосиедад направи това,което Реал НЕ МОЖА за 3 мача-вкара 2 гола на Барса в един мач
Не че е толкова важно ,ама ако пък не е ,за кво го пишеш.[/quote]
Написал съм го съвсем точно:за 3 мача Реал М не можа да вкара 2 гола в един мач на Барса.Така,както го направи Сосиедад.Не искам да изглежда като заяждане(не ме карай да уточнявам пак).Само констатирах факта.
blue avalanche,такива сравнения между мачове с различна нагласа, а и различни състави са крайно неточни според мен. АКо Барселона спечели ШЛ, ще означава ли,че Херкулес са най-силния отбор в Европа, защото са ги победили с 0-2 насред Ноу Камп 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
blue avalanche написа:Написал съм го съвсем точно:за 3 мача Реал М не можа да вкара 2 гола в един мач на Барса.Така,както го направи Сосиедад.Не искам да изглежда като заяждане(не ме карай да уточнявам пак).Само констатирах факта.
Ахам,ясно.Аз го разбрах че Реал за три мача не е могъл да вкара 2 гола на Барселона,а Сосиедат сега го е направил в един.
Заряда е различен.А и днес Барселона много резерви.Така че не точно сравнението.
Но факта си е факт.
- blue avalanche
- Контакти:
Madridist написа:blue avalanche,такива сравнения между мачове с различна нагласа, а и различни състави са крайно неточни според мен. АКо Барселона спечели ШЛ, ще означава ли,че Херкулес са най-силния отбор в Европа, защото са ги победили с 0-2 насред Ноу Камп
Майтап да става.В този ден на ужасни мачове...малко разведряване.
Спокойно, след няколко дена Реал ще вкара 3 гола на Барса и ще допусне максимум 1 гол в своята врата.
Eminem написа:Спокойно, след няколко дена Реал ще вкара 3 гола на Барса и ще допусне максимум 1 гол в своята врата.
Дано...
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Re: Реал Мадрид - Реал Сарагоса 2:3 (FT)
hajitsu написа:Eminem написа:Спокойно, след няколко дена Реал ще вкара 3 гола на Барса и ще допусне максимум 1 гол в своята врата.
Дано...Много ми харесват идети ти, ника ти (и аз съм фен на Еминем) и най-вече подписа ти...
![]()
Много е добър Еминем
Eminem написа:hajitsu написа:Eminem написа:Спокойно, след няколко дена Реал ще вкара 3 гола на Барса и ще допусне максимум 1 гол в своята врата.
Дано...Много ми харесват идети ти, ника ти (и аз съм фен на Еминем) и най-вече подписа ти...
![]()
Много е добър ЕминемА подписа кой ли не го харесва
Яка си е мацката.
Те 2 ли са или една и съща?
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта