Преди мача ше се избият кой да влезе първи в сектора като видяха кво ги гонеше.
Иначе по селата се правят на големи герои.
Локомотив Пловдив - Миньор Перник - 3:0
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- TheUsualSuspect
- Контакти:
Re: Гостуващата агитка: "Пловдив е жълто-черен"
Аплодирам публиката на Локомотив Пловдив за жарката подкрепа. Няма да забравя как подкрепяха своя отбор, когато той падаше с 5:0 от ЦСКА и ги аплодира", започна Вангелов интервюто пред Novsport.com веднага след края на мача на „Лаута".
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Re: Локомотив Пловдив - Миньор Перник
hristo1306 написа:1926 написа:hristo1306 написа:Аз предвиждам, че ще се печелят пари пак - бутни някой лев на т / р 2 : 2 и дано почерпиш ! До сега май познавам много - даже и мача в каварна на тр /виж ми прогнозите за кръга във вашия сайт, че даже и отпадането от пирин и мача със Славия .
Само да напиша нещо за хората които наистина залагат да не се подлъгват от този акаунт!Помня му една прогноза къде ще са бомбите на кръга. А именно Локо Пловдив - Сливен- 2 ; Левски - Черноморец- 2 ; Пирин - Литекс- 1 .
Е всички помним как свършиха въпросните мачове!
Ти си като жълтите вестници брато. Избълваш една камара лъжи и ако случайно познаеш следва: "както нашата медия първа писа"!
не лъжи, прогнози майна, както казва вашия съгражданин "който играе пичели "
Е кво стана ве мееен?????? Пак повтарям на всички залагащи в този форум: НЕСЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ТОЯ АКАУНТ!!!!!!!
Между другото не мога да си обясня защо бирата ми е толкова сладка??

Последна промяна от 1926 на 30 апр 2011 23:22, променено общо 1 път.
Re: Локомотив Пловдив - Миньор Перник - 3:0
В форума трябва да имаме една тема за спам.
Вижте колко е забавно
chernomore/viewtopic.php?f=8&t=22317&start=1230
ей това е култово
Зелените направо в б група ни пратиха,до края само загуби

Вижте колко е забавно

ей това е култово

Илизане на Локо Сф от битката ще е супер,защото те имат вече най-леката програма.Така си е,домакини на нас,гости на Славия последен кръг,домакини предпоследен на запразнилия Литекс...Локо Пд приемат ЦСКА и Левски,ако "грандовете" играят нормално това са твърди 2-ки,гостуват на Берое(2 поредн изагуби на заралии) и ще паднат,накрая отиват и в Бургас....прибавете и визита на удавника Академик,които са силен отбор и няма откъде другаде да вземат точки....и ще видите кон боб яде ли накрая .
Зелените направо в б група ни пратиха,до края само загуби

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Честита победа
Само за 1 полувреме ги накарахме 60те човека в гостуващия сектор да млъкнат за целия мач 

Браво на нашите момчета ! Чупиха им каските на орките за едно полувреме ! Яд ме е, че второто не успяхме да им бутнем още 1-2 ! За пореден път Бесика на добро ниво ! Снимки от мача - > http://sportabg.com/gallery/category/11 ... -pernik-30