Българските съдии са над световното ниво!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Българските съдии са над световното ниво!

Мнениеот защо » 07 май 2009 17:29

След Челси - Барселона обещах на един мой приятел, с когото гледахме мача, че този уикенд няма да кажа нищо лошо за българските съдии. Сигурен съм, че всички Банички, Пасти, Мекици и пр. подопечни на Момиров тестени изделия ще бъдат блестящи в сравнение със снощния норвежец. И понеже Момиров няма да се сети да ги похвали, нека ние да напишем нещо хубаво за тях! Българските съдии са над световното ниво, а ние не ги ценим!
:ugeek: :idea: :D :D :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
emo

Re: Българските съдии са над световното ниво!

Мнениеот emo » 07 май 2009 17:33

българските рефери са ужасно слаби и пристрастни.а това снощи беше изключение.

dde

Мнениеот dde » 07 май 2009 17:36

Българските съдии са над световното ниво, а ние не ги ценим!

не го правим защото не е вярно. нашите съдии са от най-долните отрепки и ако не си фен на софийски отбор или на ловеч просто няма как да ти го обясня. иначе и грешки стават- но в българия само за едни и никого за други. в българия с две загуби излизаш от еврозоната и това е . съдиите имат голямо влияние над разпределението на първите и последните отбори. през другото време се учат нови протежета. примери да не ти давам

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 07 май 2009 17:40

Съгласявам се....не беше за сефте снощи, много често гледам мачове в Европа и се изумявам от слабото съдийство! Ние знаем само да си критикуваме нашето, без да се замисляме всъщност. Просто съдийството в цял свят напоследък е в упадък :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 07 май 2009 17:47

Съдията вчера сгреши и в двете посоки,а у нас се свири ТЕНДЕНЦИОЗНО!За мен това е гадната разлика,а тя мисля е доста съществена :idea:

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 07 май 2009 17:51

Естествено, че и в Европа съдиите правят много грешки. Също така обикновено подпират по силните отбори, както и у нас. Споделям мнението, че съдиите подпират и ощетяват отбори по целия свят, не само у нас. Трябва да си сляп за да виждаш слабостите само на нашите съдии. Ония в Европа са същите олигофрени...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
komi
Контакти:

Мнениеот komi » 07 май 2009 17:51

Ми това снощи хич не е изключение. И в първия мач имаше груби грешки на съдията. Повечето от нашите съдии свирят добре, но...когато искат. Това е проблема, а не че не могат. Лошото е, че от онези силно мутренски времена, с ужасно много уреденни мачове и хванати съдии, всяка една грешка, която се допусне изглежда като умишлена и се подхваща един неспирен вой. А всъщност, когато един вратар сгреши има гол, когато един нападател сгреши няма, но за тях никой не казва, че грешат умишлено.

Потребителски аватар
puhisamolevski
Контакти:

Мнениеот puhisamolevski » 07 май 2009 18:01

OBI4AM LEVSKI написа:Съдията вчера сгреши и в двете посоки,а у нас се свири ТЕНДЕНЦИОЗНО!За мен това е гадната разлика,а тя мисля е доста съществена :idea:

Не винаги :)
ТАМ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА "ГЕРЕНА", ГОНЗО ЩЕ ДЪРЖИ В РЪЦЕ КУПАТА ОКЪРВАВЕНА!

http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=46&t=26149

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 07 май 2009 18:03

puhisamolevski написа:
OBI4AM LEVSKI написа:Съдията вчера сгреши и в двете посоки,а у нас се свири ТЕНДЕНЦИОЗНО!За мен това е гадната разлика,а тя мисля е доста съществена :idea:

Не винаги :)

Не винаги,но честичко ;)

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 май 2009 18:13

Първото нещо,което ми направи впечатление снощи беше съдията.Не бях го виждал отдавна.Питах се откъде ли беше тои.Доста здрав и безцеремонен.Твърдоглав.Не осъзна,че го гледат милиарди.Убиец.И се чувства безнаказан.

Върни се в “Футбол - България”