Не само защото сме от Манчестър!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Re: Не само защото сме от Манчестър!

Мнениеот manutd legeng » 30 апр 2011 18:40

POPCORN написа:
manutd legeng написа:Прекрасна статия за интелигентни привърженици!Налепиха се редовните...
Не осакатявайте темата,достатъчно сте осакатени и имате потенциал да погълнете наченките на естетското във форума!!
Поздравления за темата!!!
Аааа,да ви кажа:Ман Юн е шампион и по шампионски е великодушен....
Та поне до есента ще ви боли жлъчната жлъчка...съжалявам,невинни сме!То си ви идва от вас самите!
Нека говорят грамотните... :mrgreen: ;)

леко компетентния!Защо не станеш англичанин направо и да живеш там, ами живеш в България?

Просто адмирирах страхотната статия на човека!Иначе съм от твоята емблема,не я позори със шовинизъм!Гледам и нашите отбори,не съм казал нищо против тях,напротив,радвам се на всички,и на мен ми се иска да се показваме в Европа,независимо кой отбор успява...
Аз не пия на мачове и преди тях(което ме прави почитател на футбола,не на отричането),погнусих се от Реал-Барселона,НО ръкоплясках на Порто-Виляреал...което идва да покаже,че във футбола няма кой е по-по-най...гледам играта,а не рекламните етикети на пепси кола...промиват стомаха и мозъка... :geek:

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 30 апр 2011 19:15

БЪлгарското е с предимство за мен

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 30 апр 2011 19:15

haha написа:Пишман патриотите да замълчат,всеки гледа,каквото му е интересно.Аз например,съм тотално отвратен от махелнското ниво на футбола ни и,затова предпочитам чуждите мачове.

Едно е да предпочиташ да ги гледаш, друго е да се олицетворяваш с тях!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 апр 2011 19:21

Поздравявам автора за страхотната статия, прочетох я два пъти и дори после мисля,да я пратя на един приятел, голям фен на Юнайтед. По темата за чуждопоклоничеството , искам да попитам хората,които го коментират :

Колко от вас са фенове само на българските актьори,българските певци, българските филми,които задължително , ги гледат само и единствено на кино, а не ги свалят от торентите за да помагат на родното ?

Колко от вас, като си купуват обучки, гледат да са произведени в България и никой не харесва Адидас, Найк и т.н.

Колко от вас, си купуват лимонада и защото не са чуждопоклонници не харесват Кока-кола ?
и т.н. и т.н.

Това,че аз съм фен на Реал Мадрид, а братовчед ми е фен на Ботев, не го прави по-голям българин и патриот от мен. Да не говорим,че и това за българското в нашенските отбори е много относително,защото миналата година в Ботев играеха титуляри по десет човека италианци, в отборите е пълно с всякакви чуждестранни футболисти и треньори и т.н. Всеки човек е свободен да харесва каквото реши, един примерно е фен на БТР, друг на Металика, този последния чуждопоклонник ли е ? Аз лично, въобще не искам да обяснявам на хората гледащи български футбол колко е зле, смешен и пародиен, те си го харесват и това си е тяхно лично право. Но няма да се съглася, и някой да ми казва,че не съм българин, затова,че харесвам отбор от друга държава ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 апр 2011 19:28

Madridist написа:Поздравявам автора за страхотната статия, прочетох я два пъти и дори после мисля,да я пратя на един приятел, голям фен на Юнайтед. По темата за чуждопоклоничеството , искам да попитам хората,които го коментират :

Колко от вас са фенове само на българските актьори,българските певци, българските филми,които задължително , ги гледат само и единствено на кино, а не ги свалят от торентите за да помагат на родното ?

Колко от вас, като си купуват обучки, гледат да са произведени в България и никой не харесва Адидас, Найк и т.н.

Колко от вас, си купуват лимонада и защото не са чуждопоклонници не харесват Кока-кола ?
и т.н. и т.н.

Това,че аз съм фен на Реал Мадрид, а братовчед ми е фен на Ботев, не го прави по-голям българин и патриот от мен. Да не говорим,че и това за българското в нашенските отбори е много относително,защото миналата година в Ботев играеха титуляри по десет човека италианци, в отборите е пълно с всякакви чуждестранни футболисти и треньори и т.н. Всеки човек е свободен да харесва каквото реши, един примерно е фен на БТР, друг на Металика, този последния чуждопоклонник ли е ? Аз лично, въобще не искам да обяснявам на хората гледащи български футбол колко е зле, смешен и пародиен, те си го харесват и това си е тяхно лично право. Но няма да се съглася, и някой да ми казва,че не съм българин, затова,че харесвам отбор от друга държава ;)

Въпроса,въобще не е да не се гледа и обича чужд футбол.Разбирам на къде бият примерите ти,но аз лично като има нов български филм се радвам изключително много,не съм изпуснал български филм излязал по кината,обичам и българска музика.Когато гледаш американски филм викаш ли за него "наш" а за българските филми "ваши" ? Може ли българин да каже на чужд филм,музика,футболен клуб и т.н "наш" ?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 19:45

Много ми стана интересно изречението "В този тим никога не са присъствали пикльовци и симуланти, тук са ковани успехи с гладиатори като Робо и Кийно, с таланти като Канто и РВН и никога, ама никога не се е чакало за съдийска милостиня.".
С колко гола от симулации на Роналдо са спечелени мачовете за титлата във ВЛ и ШЛ? Наистина ли си го мислиш така, авторе?
И другото - никога няма да издигна в култ играчи способни да влизат с цел нарочна контузия и това да се повтаря във доста мачове; играчи целенасочено искали да осакатят запалянко и чустващи се горди от постъпката си; играчи правели клуба за 2 стотинки с мънканията си я за пари, я за друг клуб, плюещи най-безцеремонно върху клуба, феновете и треньора. Във визирания от Вас клуб, господине, такива си заминават на момента. Няма значение името - Роналдиньо, Стоичков, Ибрахимович и др.
Юнайтед е велик клуб, дотолкова си е извоювал тежкото място, че няма смисъл да пиша отпред Манчестър. Всеки разбира кой се визира под Юнайтед, въпреки че отбори с такова наименование на Острова с лопата да ги ринеш. Но е жалко, когато някой пишещ се за едва ли не Манчестър Юнайтедов, да хвърля злобни подмятания по адрес на други, в опит да изрази любовта си към любимия отбор, само защото сега така е просто модерно. Жалко, наистина! Как беше... шейм он ю?!
Последна промяна от fcb_bg на 30 апр 2011 19:51, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 апр 2011 19:46

cska_90 написа:Eй такива хора като вас не мога да ви разбера!!Фенове на чужди отбори!!Ей това чуждопоклоничество ще ни ебе мамата! :evil: :evil: :evil:

Когато си от Видин, Враца, Плевен, Русе, Варна, Добрич, Пловдив, Ст. Загора, Бургас, Благоевград..... и още много други български градове, но не си фен на местен отбор, а на някой софийски не е ли същото, като да си фен на отбор от друга държава?По какво се различава обичта към МЮ, Реал, Милан, Баерн у някой жител на Габрово (примерно) с обичта му към ЦСКА или Левски, ако не е фен на Янтра-само и единствено?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 30 апр 2011 19:48

Страхотна статия !
GGMU
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 30 апр 2011 19:50

Кашчей написа:
cska_90 написа:Eй такива хора като вас не мога да ви разбера!!Фенове на чужди отбори!!Ей това чуждопоклоничество ще ни ебе мамата! :evil: :evil: :evil:

Когато си от Видин, Враца, Плевен, Русе, Варна, Добрич, Пловдив, Ст. Загора, Бургас, Благоевград..... и още много други български градове, но не си фен на местен отбор, а на някой софийски не е ли същото, като да си фен на отбор от друга държава?По какво се различава обичта към МЮ, Реал, Милан, Баерн у някой жител на Габрово (примерно) с обичта му към ЦСКА или Левски, ако не е фен на Янтра-само и единствено?

Тука си абсолютно прав !

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 30 апр 2011 20:11

Кашчей написа:

Много хубав коментар. Абсолютно си прав ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Футбол - Свят”