Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Арестуваха ли го??????

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 май 2009 16:03

Ако го арестуват,лично ше ви черпа по една бира целия концерт.

Потребителски аватар
Al_Abrashev
Контакти:

Re: Христолов прави Ботев сателит

Мнениеот Al_Abrashev » 07 май 2009 16:03

plovdivesamona6 написа:преди селския да се намърда в Ботев за 50 години преди него ЦСКА имат точно 5 победи в Пловдив.Така,че е по вероятно те да са ни били сателити.
Грешиш приятел, по тази линия са им многото титли!
ЛЕВСКИ е име свято, помнете това![center][/center]

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 07 май 2009 16:04

Al_Abrashev написа:
.cskara. написа:Ботев ще става сателит на ЦСКА следващото първенство. Това са намеренията на президента на клуба Димитър Христолов, който така и не иска да продава. В схемата си Христолов включвал изпращането на атакуващия халф Тодор Тимонов на Армията през лятото. Както е известно, през зимата Христолов продаде на шампионите двете най-големи звезди Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. Двамата бяха спазарени за около 550 хил. евро. От ЦСКА пък щели да пратят в Пловдив ненужните им футболисти.
- Какви ги мисли Христолов? Единственото, което искаме, е да се махне от Ботев. Това е невиждано в историята на футбола. Как най-старият футболен клуб в България ще става сателит на най-младия - коментираха фенове на Ботев.
До гостуването на Славия жълто-черните трябва да внесат дължимите 41 хил. лв. за неплатени глоби и съдийски такси. Ботев все още чака 60 хил. лв. от тв права и Христолов се обадил да каже парите да бъдат удържани от тази сума.
Няма да е изненада за познавачите на близката история

Хехеее веселяга.Ти в тази близка история още си бил капка от текилата на баща си в гей бар.Айде всякакви четирикраки да се изнижат от форума ни-ние не клепим в тяхния,защото не се интересуваме от тях-защо за Бога все се появяват разни "великани",които да ни разяснят колко сме жалки,селски,комплексирани или да ни обвинят ,че подкрепяме някой от скъпоценните ви отборчета?
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 07 май 2009 16:06

Al_Abrashev написа:
plovdivesamona6 написа:преди селския да се намърда в Ботев за 50 години преди него ЦСКА имат точно 5 победи в Пловдив.Така,че е по вероятно те да са ни били сателити.

И изпадането им в Б група .Играха на наше място в А......но няма нищо ,това е минало.

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 07 май 2009 16:08

От колко и къде е концерта?

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
kanar
Контакти:

Мнениеот kanar » 07 май 2009 16:12

Ясене, шегуваш се нали?

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 07 май 2009 16:33

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Al_Abrashev написа:

И изпадането им в Б група .Играха на наше място в А......но няма нищо ,това е минало.

Явно Боратските простотии "Сами срещу всички" хващат дикиш измежду "некои" фенове...

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 07 май 2009 16:40

От полусателит-сателит ! Има напредък!!! ;)

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 07 май 2009 16:40

цска да купи вси4ките ни мишки, не ми пука. СВОБОДЕН БОТЕВ другото няма зна4ение

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 07 май 2009 16:41

Човек,върнах се преди 2 дена от вилата ми на 20 километра от каквато и да е бутка за вестници или интернет зала.После беше Гергьовден,чак сега разбирам за него.Моля някой да ми каже-нито Д2 ,нито нестандартно ориентирания вокалист на Остава са ми любимци,но като е за каузата ще дойда много ясно :) .

Върни се в “Архив”