Фен съм на ЦСКА и Юнайтед,а иначе симпатизирам на Рома в Италия.Преди симпатизирах на Барса,но с времето ми отмина тръпката около тях.
От доста първенства има 1 отбор който ми е симпатичен , но само симпатичен, а не съм му фен. Например от Холандия - Аякс, Шотландия - Селтик, Русия - Рубин, Германия - Вердер, Франция - Марсилия, Португалия - Спортинг, Украйна - Динамо ..
Не само защото сме от Манчестър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: Не само защото сме от Манчестър!
dunavfc написа:football.total написа:bor-don написа:Феновете на отбори от българското първенство не сме пикльовци, които гледат балетни и циркови изпълнения, а подкрепяме отборите заради това, което представляват. Това е ценностна система и отдавна не става въпрос само за футбол.
Тук става дума за чужди любими отбори бе брато. И аз съм ЦСКА-р в кръвта, не можех да говоря още нормално когато гледах ЦСКА по ТВ заедно с баща ми до мен. И предпочитам да гледам хиляди пъти ЦСКА-Левски за първеснтвото пред финала на ШЛ примерно. Така че ЦСКА си ми е по на сърце, но всеки си има и по един чуждестранен отбор в сърцето.
ЦСКА е в кръвта ти,но ако в момента в който играят финал в ШЛ Барселона - Реал,ще гледаш ли мача ЦСКА - Калиакра при положение,че мача е без значние ? Аз това,разбирам под истински фен,защото незнам дали обръщате внимание,но докато се играят мачовете от ШЛ по същото време се играят и мачове от 2,3 и 4-то ниво на английският футбол...Въпреки че в същият час играят Реал - Барселона на мача между Честърфилд и Бъри стадиона е претъпкан ?
точно !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- manutd legeng
- Контакти:
Прекрасна статия за интелигентни привърженици!Налепиха се редовните...
Не осакатявайте темата,достатъчно сте осакатени и имате потенциал да погълнете наченките на естетското във форума!!
Поздравления за темата!!!
Аааа,да ви кажа:Ман Юн е шампион и по шампионски е великодушен....
Та поне до есента ще ви боли жлъчната жлъчка...съжалявам,невинни сме!То си ви идва от вас самите!
Нека говорят грамотните...

Не осакатявайте темата,достатъчно сте осакатени и имате потенциал да погълнете наченките на естетското във форума!!
Та поне до есента ще ви боли жлъчната жлъчка...съжалявам,невинни сме!То си ви идва от вас самите!
Нека говорят грамотните...
- POPCORN
- Контакти:
manutd legeng написа:Прекрасна статия за интелигентни привърженици!Налепиха се редовните...
Нека говорят грамотните...![]()
леко компетентния!Защо не станеш англичанин направо и да живеш там, ами живеш в България?
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
manutd legent,я ми кажи честно на тебе яко ли ти е,като българският футбол е на дъното ? Обичат Ман Юнд,чудестно няма лошо,но защо говорите някак си с задоволство и присмех за лошото качество на нашият футбол ? Ти лично,не искаш ли вместо да гледаме Ман,Барса и Челси как дигат ШЛ,да я дигне някой български отбор ?
Вече се тръгна другата крайност на краен шовинизъм и псевдо патриотизъм. Двете крайности въобще не са хубави.Футболът си е футбол патриотизма си е патриотизъм.
Абе всеки гледа каквото му харесва,кои сте вие,че да казвате,че сме чуждопоклонници като не гледаме български футбол? Та той за гледане ли е?
POPCORN написа:"Ние" кои сте вие бе пичове?Някога виждали ли сте си отборите?От коя страна са тия отбори от България ли откъде?Кой знае дали някога ще ги видите тия отбори , ама говорите на "ние"![]()
После футбола може да не ни е много добър, ама подкрепяме българското , а не чуждото!Жив пример как прецакват Бербо ,за сметка на Руни пирмерно, защото е Англичанин и как го хранят всеки ден, а ние тука им се кефиме все едно са богове!Лошо няма да си гледате тях, само че да ми казвате ние , е повече от смешно!Дано да спрат скоро мачовете от Англия като има от българското първенство!
Е ти като си ги виждал и кво?????????Нали на последното БГ "дерби" ви видяхме как ги гледате
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
А и когато БГ футболистите започнат да играят футбол,тогава ще се пълнят стадионите,
В Русия,Сърбия,Скандинавия,Украйна,Хърватия,Белгия да не би да играят извънземен футбол ? Защото стадионите им са пълни ...
Защото футболистите там не се двъжат като мърди , тук на игрището за мини футбол виждам хиляди пъти повече желание за играене на футбол ! Блъскането на топката е друго нещо ....