Не само защото сме от Манчестър!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Не само защото сме от Манчестър!
Аз пък не виждам нищо лошо да харесваш и чужди отбори. Колкото до тази статия, не съм съгласен с доста неща в нея, но аз все пак съм субективен, така че ще си запазя коментарите за себе си.
Последна промяна от Udoji90 на 30 апр 2011 17:14, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
flo написа:CTAHKO написа:До момента,в темата виждам трима мазохистаАз пък не мога да разбера феновете на БГ "футбола"
Какъв спорт си мислите че гледате всъщност
Може да не е кой знае какъв спорт ,но когато моят отбор победи (Левски) ЦСКА имам чувството че сме спечелили ШЛ.Въпреки че аз подкрепям и МЮ ,но отбора на сърцето ми е Левски.
станаха четирима
Последна промяна от CTAHKO на 30 апр 2011 17:19, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
haha написа:Пишман патриотите да замълчат,всеки гледа,каквото му е интересно.Аз например,съм тотално отвратен от махелнското ниво на футбола ни и,затова предпочитам чуждите мачове.
+1000
То за който и БГ отбор да си,в нашето средношколско първенство се правят чудеса от храброст за да те отвратят от БГ футбола
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
keano_sj написа: В този тим никога не са присъствали пикльовци и симуланти
Кристиано и Нани какви са ?
keano_sj написа: тук са ковани успехи с гладиатори като Робо и Кийно
Гладиаторът,трошач на кости?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Първо да уточня,че от дете съм фен единствено на Пирин Благоевград в БГ и следя само тях(айде ,че след малко става време за Берое).С Юнайтед всичко тръгна от един мач полуфинал за ФА срещу Арсенал '99,когато Гигс финтира почти целия противник и вкара в продължението.Казах си,това е човекът,феноменално...и следващите дни си купих фланелка номер 11 на спонсора Шарп,на едни червени ромбове,с черна яка.Като излезеш навън с фланелката все едно ти си звездата,така се чувстваш,дава ти самочувствие.
Моля не сменяйте темата с жалки заяждания за бг футбола.
Моля не сменяйте темата с жалки заяждания за бг футбола.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8cKPxWK1YfA&feature=related[/youtube]
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Аз пък станах фен на Левски сравнително късно на 8 години
тъй като моето ежедневие минаваше така - ставам, даскало, прибирам се, и от .. 14 до 21 часа в градинката футбол футбол футбол .. един ден баща ми ме заведе на мача Левски - Черно Море още помня датата 20 май 2001г. резултата 6-0 за лавината след края наградиха Левски с 22рата титла голямо шоу за едно малко дете веднага след това си купих екипче на Левски и оттогава следя, гледам на живо, и симпатизирам на този отбор.
Няма лошо,да си харесвате чужди отбори,но се съгласете,че е някак непонятно обръщенията към английски или испански отбор със "ние"
Още по-грозно е ако примерно фен на Ман и Ливърпул почнат да си говорят на "ние" и "вие",все едно са чистокръвни англичани.А това,че българския футбол бил жалък,незнам как да го коментирам,щото лош или хубав си е наш,той може да бъде "НАШ","ВАШ,а не Висшата Лига или някое друго.
Няма начин да съм от отбор, който не е създаден на българска земя.А на българска земя,създадени много,но само един велик-"ЛЕВСКИ".
- football.total
- Контакти:
Аз съм фен на Юнайтед няколко години преди "петичката". От финала за КНК на 15.05.1991 (скоро дори празнувам 20 годишен юбилей!) Това беше първия ми мач на дяволите който гледах на живо и от тогава се влюбих в британския стил на игра. Никога няма да забравя двата гола на Хюз за 2-1! Преди този мач като невръстно дете едва на 7 просто бях чел за магията на Юнайтед, трагедията в Мюнхен, бебетата на Бъзби, Театъра на Мечтите итн... А пък след "петичката" си признавам че си сложих огромен плакат на Лий Шарп над леглото от вестник Cтарт тогава! А сега от снимката ми се усмихва един друг голям играч създаден пак от Юнайтед - CR7!!!