Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:27

cska_90 написа:
POPCORN написа:
Endorphine написа:Един проект е зависим от финансите, няма как да представиш такъв за 50 милиона, а ти да разполагаш с 5, за това дискусията върви успоредно с финансирането.

------------------------

Не е само това.
Проблемът е , че Гърнетата и Гиговците и Ганьовците си правят и друга сметка.
За това говори и водещият вчерашната пресконференция Юли Москов.
Проблемът е, че на съоръжение на стойност от 50 млн. месечната издръжка е примерно 200 000.
На такова за 100 млн. е 500 000.
Затова Гърнето си прави тънки сметки.
Прекалено тънки. Толкова тънки, че накрая ще обрече ЦСКА да играе на глупав и архаичен модел стадион с лекоатлетическа писта заради едни смешни пари.
И дори, един ден ЦСКА да се замогне, да се превърне в модерен и силен финансово европейски клуб, за когото месечната поддръжка на стадиона няма да бъде проблем, нещата вече ще са необратими. Не можеш да събориш стадиона и да го правиш наново като другите модерни.
Хората казват : Един път се строи ! Като строиш мислиш за внуците , а не за дребните си ежедневни проблеми.
Но понеже Гърнето и Праховеца смятат след като приключи строежа да шитнат клуба , чиято цена вече ще е скочила - не им дреме за бъдещето.
Докато Батков е по-хитър.
Направил си е сметката, че на стадион от "английски" тип ревът на публиката ще му печели мачове и точки в евротурнири, които ще му донесет сто пъти повече пари, отколкото някакъв си мизерен наем от лекоатлетическа писта.

ти още ли си тука бе?нали ти казах на кой да ходиш да лижеш гъза е ?

Абе Васе-мани ама за повечето неща е абсолютно прав!Батков и неговите проекти са ми през кура-ама наистина ако се запази пистата на нашия стадион за да се спестят пари ще е супер простотия-в света няма стадион(нов)-които да се прави за писта-изкл олимпийките!!Най-тъпото е че много хора повярваха на Титан -заради последните събития-обаче някой замислял ли си е -че те реално не са направили нищо-тия пари ги дава държавата-и щяха да ги дадат без значение кой е собственик(причината за това е разбира се изборите след 2 години-но това е друга тема)-Титан ли, Митан или който и да е там!!Ако ще се прави нещо -да се прави като хората-какъв е смисъла да се прави и след 10 години да не става за нищо-както 90% от нещата, които се парвят в БГ!!Така знам,че си с малко по-различни възгледи от моите като цяло за управлението на Титан-но няма смиъсл да им се вярва сляпо(както и да се плюе за всичко разбира се)Аз за себе си не съм си променял мнението и на милиметър от есента-просто реших да им дам още малко -време-въпрески че предполагам че едва ли ще се промени нещо-но да изчакаме! ;)

Какво време да им даваш?Добре,че са те , ако не бяха те какво става а>?Къде щяхме да играем?Само те си знаят, колко пари са дали!Но съм сигурен,че не са малко!Само една проста сметка да си направиш за терен, седалки, огради,работници, ще видиш колко пари са!С или без писта ми е точно през кура!Искам нормален стадион и да изглежда красиво!Айде да не говориме глупости,че нямало стадиони без писта!В Русия почти всичките са с писти!В украйна също!В испания също има!Само в Англия са такива!Само,че нашият селски манталитет не може да е така стадиона.Защото ще дойде на Армията Левски и като са толкова близко замислял ли си се какво ще стане!?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 17:30

Кашчей написа:
POPCORN написа:
Endorphine написа:Когато аз съм станал цесекар и съм тръгнал по мачове на отбора в страната, ти "пуканко" още си бил царевично семе.

Това, че си лепнал емблемата на клуба /което по западните фен -правила не се счита за коректно/ не те прави автоматично по-голям фен.
Още по-малко да си позволяваш нападки.

От ЦСКА и тука ми говориш ласкави думи за тоя където нямам думи за него....ти си трявбало да станеш от Левски бре!Поне винаги ще си доволен,че Батков е подготвен за всичко!

Пуканке, щом е от ЦСКА, означава ли, че не може и не трябва да оцени по-доброто представяне на противника?Хайде мисли малко повече, а не да караш на гол ентусиазъм само.
на мен не ми хареса в него това, че нападна титан за евентуалният проект на евентуален нов стадион, но май беше доста коректен в останалите си изказвания.

Абе както се казва вервайте му!Докато продължвате да му вярвате на такива хора заова ще сме на такова дередже!Постоянно се хвалеше , ние на Герена това онова другото...И говори врели некипели!Подготвен, той е адвокат.Вчера са направил итова здружение как искаш се подготви?Виж ,че казаха ,че ще правят плат за максимум и минимум, там ще се види кой колко е подготвен!Няма смисъл да се говорят такива неща при полужение,че не се знаят колко пари ще им се даде...той щял да прави 40 хиляден стадион.ама ако му дадат 5 милиона, ще направи таратанции такъв стадион!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 апр 2011 17:54

Васе говорих за новите стадиони-които сега се строят или са построени през последните години-никой освен олимпийските не е с писта!! ;) ;) ;)

Относно Титан-не ми се спори(въпреки че мога с часове да говоря)-ти си имаш мнение,аз също-споко след известно време ще се види кой е бил прав!! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 апр 2011 17:57

Кашчей написа:
bobonikolov написа:
Кашчей написа:
Бобо, и така не върви някакси, според мен.Ако си чел внимателно, тук първо говорехме, че средствата ще ги дава държавата, после се оказа, че ще е общината, чрез приватизацията на тези запустели терени, ама те са държавни, та как общината ще се разпорежда с тях.. и въобще е мешана каша (както казваше брат ми, като малък).Самият факт, че частни фирми отиват и занимават премиера със собствените си, а не на цялата "гилдия" проблеми (като зърнопроизводителите, примерно) е доста показателен за мен.Ако терените се приватизират от страна на държавата, трябва ли средствата да отиват целево към частни фирми?Ако се приватизират от общината.. въпросът е същият?Стадионите държавни, ама общината ще дава пари за поддръжката им.Терените държавни, но приходите от тях отиват целево към 5 частни фирми...къде е правната логика тук?

Нещо не си ме разбрал.Аз гледах интервюто с Митко Борисов в предаването "Спортна треска" по канала,което той даде веднага след като МС излезе със становище да се стартира процедурата за отдаване на стадиона на ЦСКА.Там той подробно обясни как стоят нещата със собствеността на стадионите в София и в останалата част на страната.Той каза следното-в София всички стадиони са на държавата.В останалата част на страната те са общински и за тях отговарят съответните общини.В София няма как да се търсят средства от общината при положение,че стадионите не са нейни.Това е положението.Освен това той каза и нещо друго.Предвижда се продажба на част от Раковски,чийто терен е 120 декара и цялостна продажба на останалите 4 стадиона.Така,че нещата не са толкова неясни......

Бобо, хайде пак, дано помогне:

Държавата продава някакви терени в София, които са нейна собственост.Получените пари, които трябва да отидат в държавния бюджет и да се ползват за държавни нужди, се разпределят целево към 5 частни фирми, каквато е и идеята.Хайде кажи ми сега, това допустимо ли е от правна гледна точка.Има ли нарушение на закона за конкуренцията, след като 5 частни фирми получават държавни субсидии?От друга страна тук се твърди, че не държавата, а общината ще отпуска тези средства, обаче общината няма как да се разпорежда с държавен имот.Дай ми сега идея кой всъщност ще приватизира и кой ще отпуска средствата?Дори и общината да го прави, това си е пак нарушение на закона за конкуренцията, защото общината не може да отпуска целева помощ на частна фирма.Общинските средства се изразходват за нуждите на общината, а не на някоя фирма (не, че не може да стане, но си е закононорушение, което е подсъдно)

Аз нищо не съм чул общината да ги отпуска тези средства.Държавата ще го направи.И парите няма да минат през 5-те частни фирми, а държавата директно ще си избере фирми-изпълнители на реконструкциите без да дава директно нито лев на клубовете.Това го повториха 1 000 пъти президентите.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 апр 2011 18:01

cska_90 написа:Васе говорих за новите стадиони-които сега се строят или са построени през последните години-никой освен олимпийските не е с писта!! ;) ;) ;)

Относно Титан-не ми се спори(въпреки че мога с часове да говоря)-ти си имаш мнение,аз също-споко след известно време ще се види кой е бил прав!! ;) ;)

Не мога да си представя как ще се охранява тоя стадион от ''животните'' като нема писта...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 апр 2011 18:05

delqnski47 написа:
cska_90 написа:Васе говорих за новите стадиони-които сега се строят или са построени през последните години-никой освен олимпийските не е с писта!! ;) ;) ;)

Не мога да си представя как ще се охранява тоя стадион от ''животните'' като нема писта...

Отиди на мач в Ловеч и ще разбереш! ;) ;)
Изображение

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 30 апр 2011 18:05

delqnski47 написа:

Ей това се опитвах и аз да кажа ама кой ли ме слуша......

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 30 апр 2011 18:14

bobonikolov написа:
delqnski47 написа:

Ей това се опитвах и аз да кажа ама кой ли ме слуша......

И аз вече отговорих-ама май никой не ме слуша! ;)
Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 30 апр 2011 18:17

Изчетох всички постове,отначало-докрай и забелязах че пропускате една ,,малка" подробност,лекоатлетическа писта ще има/остане/ само пред сектор А ! Останалите сектори ще бъдат с увеличен капацитет, за сметка на съществуващата. ;)
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 30 апр 2011 19:59

cska_90 написа:
delqnski47 написа:

Отиди на мач в Ловеч и ще разбереш! ;) ;)

Аз до колкото знам публиката на Литекс не е чак толкова многобройна и буйна,та да се редят запасани уноформени пред тях!Ама я сподели някаква информация как се охранява че не знам! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”