Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

FORZA
Контакти:

Re: Арестуваха ли го??????

Мнениеот FORZA » 07 май 2009 12:30

НЕ Е ТУК МЯСТОТО ЗА КОЕТО СЕ ИЗВИНЯВАМ,НО ИСКАМ МОДЕРАТОРА ДА МИ КАЖЕ НА ЛИЧНО ,ЗАЩО БЯХ ИЗВАДЕН ОТ ФОРУМА ДО ВЧЕРА,ДА МИ ЦИТИРА КАКВО СЪМ НАПИСАЛ,КОЕТО Е В РАЗРЕЗ СЪС ПРАВИЛНИКА

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 07 май 2009 12:54

Сега Пловдив го вълнува,това да се намери малкото момиченце.Дано все още е живо :(

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 май 2009 13:50

кан72 написа:Днес по данни на Яне Янев и много медии,трябваше да има ,,показен арест,, на лицето ДХ-СЕЛСКИЯ....какво става,някой някво инфо..,а и Гонг мълчи :o

Разбрах че вярваш на Яне Янев, а как стои въпроса с Дядо Коледа? По темата: любимият на половин Пловдив субект, отдавна трябва да бъде наказан заради гаврата си с Ботев. Аз гледам футбол от началото на 80-те и за мен Ботев винаги са били синоним на хубав футбол и винаги в топ 5. Но после дойдоха брокери и т.н.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
кан72
Контакти:

Мнениеот кан72 » 07 май 2009 14:23

DrAvalanche написа:
кан72 написа:Днес по данни на Яне Янев и много медии,трябваше да има ,,показен арест,, на лицето ДХ-СЕЛСКИЯ....какво става,някой някво инфо..,а и Гонг мълчи :o

Разбрах че вярваш на Яне Янев, а как стои въпроса с Дядо Коледа? По темата: любимият на половин Пловдив субект, отдавна трябва да бъде наказан заради гаврата си с Ботев. Аз гледам футбол от началото на 80-те и за мен Ботев винаги са били синоним на хубав футбол и винаги в топ 5. Но после дойдоха брокери и т.н.
не вярвам на никой ;) ,ама нали ходи в прокаратура,данс,манс и незнам къде,и обеща след празниците да има арест,нали и бареков и той намекна същото та за това питам,аз няма откъде да зная...а иначе и аз ходя на мачовете от началото на 80-те,помня златната обувка-с спартак плевен 4-3 ,четирите гола на Жоро Славков,след мача целия стадион нахлу на терена,барса,байерн,и мн другивелики моменти,прав си че всичко почна от брокерите....

Потребителски аватар
.cskara.
Контакти:

Христолов прави Ботев сателит

Мнениеот .cskara. » 07 май 2009 15:35

Ботев ще става сателит на ЦСКА следващото първенство. Това са намеренията на президента на клуба Димитър Христолов, който така и не иска да продава. В схемата си Христолов включвал изпращането на атакуващия халф Тодор Тимонов на Армията през лятото. Както е известно, през зимата Христолов продаде на шампионите двете най-големи звезди Дормушали Саидходжа и Йордан Минев. Двамата бяха спазарени за около 550 хил. евро. От ЦСКА пък щели да пратят в Пловдив ненужните им футболисти.
- Какви ги мисли Христолов? Единственото, което искаме, е да се махне от Ботев. Това е невиждано в историята на футбола. Как най-старият футболен клуб в България ще става сателит на най-младия - коментираха фенове на Ботев.
До гостуването на Славия жълто-черните трябва да внесат дължимите 41 хил. лв. за неплатени глоби и съдийски такси. Ботев все още чака 60 хил. лв. от тв права и Христолов се обадил да каже парите да бъдат удържани от тази сума.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 07 май 2009 15:38

DANO го арестуват до събота и го доведат с белезници на концерта :D :D :o

plovdivesamona6
Контакти:

Re: Христолов прави Ботев сателит

Мнениеот plovdivesamona6 » 07 май 2009 15:38

селския с номерата си ще съсипе и цска.и в едно интервю селянина се фукаше,че имало много неща които е направил за Ботев-не бил продавал мачове,бил винаги перфектен към футболистите и треньорите и не ни бил направил сателит на някой.вече дори и последното не е вярно.

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 07 май 2009 15:42

кан72 написа:
DrAvalanche написа:не вярвам на никой ;) ,ама нали ходи в прокаратура,данс,манс и незнам къде,и обеща след празниците да има арест,нали и бареков и той намекна същото та за това питам,аз няма откъде да зная...а иначе и аз ходя на мачовете от началото на 80-те,помня златната обувка-с спартак плевен 4-3 ,четирите гола на Жоро Славков,след мача целия стадион нахлу на терена,барса,байерн,и мн другивелики моменти,прав си че всичко почна от брокерите....

Тя на Яне Янев работата е като оня сватбарски виц. Когато дошъл момента за поздравления и даряване и се почнало "Свата дава къща, другият сват кола, бабата наниз пендари...", един от гостите запитал "Това което се обещава ще се дава ли? Защото ако няма да се дава и аз да обещая нещо по-така". Яне Янев е поредния продукт на БКП/ДС/ДПС и неговата задача е да вдига пушилка и отвлича внимание преди изборите. А Бареков е пример за продажен журналист, аз ако съм на Ваше място ще му забраня да парадира с това че е фен на Ботев, само Ви излага.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 07 май 2009 15:42

вече не искаме да го арестуват .искаме едно единствено нещо и то е главата на дръвника.
(в буквалния смисъл.)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Христолов прави Ботев сателит

Мнениеот durex » 07 май 2009 15:43

Жал ми е за Ботев,но докато не го разкарате тоя мухльо Ботев ще върви назад... :(

Върни се в “Архив”