Специално за Специалния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Харесвате ли стила на Моуриньо ?

Да
16
55%
Не
12
41%
Не ме интересува
0
Няма гласове
Не мога да преценя
1
3%

Общо гласове: 29

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Re: Специално за Специалния

Мнениеот Авалокитешвара » 30 апр 2011 16:25

LaRgO написа:
fcb_bg написа:Смятай колко помниш положението, иначе говориш за него. И, какво - отмениха сигурен гол на Милито ли? Ами в Лондон колко изтърваха сами срещу Чех помниш ли? Говориш сякаш са отменили чист гол за Интер. Я, пий още една за Мариан...

Помня,че засада нямаше.Смешно е да се оправдавате със съдията,след като гонят играч на Интер без причина.Меси избива зъб на Майкон и какво получава ? Нищо.

Не знам за Меси, но Майкон получи час за зъболекаря :lol: . Най-интересното е, че когато привърженици на Арсенал или Челси говорят за съдийството от мачовете с Барса, феновете на последните непрекъснато говорят, че се гледало едностранно и че имало и грешки в полза на отбора от Лондон, визирайки отменения със засада гол срещу Арсенал, или червения картон на Абидал срещу Челси.
Обаче, те са същите по отношение на двубоя с Интер - виждат само ситуациите, в които са ги ощетили, а тя освен всичко е само засадата на Милито, защото Дузпа за Алвеш няма и редовен гол на Къркич също няма.
Просто признайте, че бяхте по-слабия отбор на полуфинала и напълно заслужено ви отстранихме 8-)
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 16:26

LaRgO написа:
fcb_bg написа:Смятай колко помниш положението, иначе говориш за него. И, какво - отмениха сигурен гол на Милито ли? Ами в Лондон колко изтърваха сами срещу Чех помниш ли? Говориш сякаш са отменили чист гол за Интер. Я, пий още една за Мариан...

Помня,че засада нямаше.Смешно е да се оправдавате със съдията,след като гонят играч на Интер без причина.Меси избива зъб на Майкон и какво получава ? Нищо.

Кого, Мота ли изгониха без причина? Хах, я пак. Недей повече да пиеш за Мариан...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 30 апр 2011 16:29

LaRgO написа:
Авалокитешвара написа:Ако беше вкарал току виж го бяха отстранили с червен картон за разкарване нат топката :lol: .
Понеже много коментират "дузпата на Алвеш" :lol: :lol: :lol: . Даже и снимки пускат. Аз мога да сложа снимка, на която стгоя пред статуята на свободата, нищо, че не съм бил в Ню Йорк и не, не говоря за фотошоп. Снайдер дори не докосна крака на Алвеш и това се видя много добре. Поне една педя делеше крака на Снайдер от крака на Алвеш, стига наглеене вече.
Както бях писал виновна за претенциите за картоните и симулациите е ФИФА, защото правилникът дава прекалено много свобода на рефера. Реферът трябва да бъде само едно длъжностно лице, което ръководи срещата, но без да има възможности да тълкува както си иска дадени ситуации. Реферът не трябва да има избор какво да свири. Трябва във всяка една ситуация да е ясно какво трябва да се свири, а не да присъстват елементи от художествената гимнастика. ЯСЕН ПРАВИЛНИК!!!

И аз съм за това рефера да не тълкува както си иска,а да си има ясен правилник.Не може Щарк да тълкува,че нарушението на Пепе е за червен,а онзи съдия за Купата на Краля да тълкува,че Бускетс не извършва нарушение срещу Алонсо, въпреки,че беше по-грубо от това на Пепе.

Ама то какво да говорим, Аржентина-Мексико, на видеостената се вижда, че Аржентина повежда с гол два метра засада и съдията не я отсъжда, за да не го накажат от ФИФА, понеже вече бил отсъдил гол.
Впрочем, ако аз бях треньор на Аржентина тогава щях да наредя на своя отбор след биенето на центъра да се отдръпнат и да позволят на мексиканците безпрепятствено да изравнят резултата, за да не каже никой след мача, че Аржентина е била нечестно.
Юлий Цезар

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 16:30

fcb_bg написа:Кого, Мота ли изгониха без причина? Хах, я пак. Недей повече да пиеш за Мариан...

Викаш за такава симулация само червен се дава,ама за противниковия играч ?
Изображение
Последна промяна от LaRgO на 30 апр 2011 16:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 16:30

Авалокитешвара написа:
LaRgO написа:

Не знам за Меси, но Майкон получи час за зъболекаря :lol: . Най-интересното е, че когато привърженици на Арсенал или Челси говорят за съдийството от мачовете с Барса, феновете на последните непрекъснато говорят, че се гледало едностранно и че имало и грешки в полза на отбора от Лондон, визирайки отменения със засада гол срещу Арсенал, или червения картон на Абидал срещу Челси.
Обаче, те са същите по отношение на двубоя с Интер - виждат само ситуациите, в които са ги ощетили, а тя освен всичко е само засадата на Милито, защото Дузпа за Алвеш няма и редовен гол на Къркич също няма.
Просто признайте, че бяхте по-слабия отбор на полуфинала и напълно заслужено ви отстранихме 8-)

Никаква дузпа няма, видя се много добре от камерата зад вратата. Отзад изглежда чиста дузпа, но няма абсолютно никакъв контакт. Но да кажеш, че и гола на Къркич е нередовен вече е смешно. Я ми дай един пример за таква свирена дузпа, дето ръката е прилепнала към корема на играча, топката рикошира в нея и рефера посочва бялата точка? Ще изкарате Туре, че нарочно е играл с топката ли? :?

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 30 апр 2011 16:31

fcb_bg написа:
LaRgO написа:

Кого, Мота ли изгониха без причина? Хах, я пак. Недей повече да пиеш за Мариан...

Така е имаше сериозна причина да се свири червем картон. Това е най-малката компенсация за Бускетс, че нямаше как да получи оскар за изпълнението си
Последна промяна от Авалокитешвара на 30 апр 2011 16:37, променено общо 1 път.
Юлий Цезар

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 16:33

LaRgO написа:
fcb_bg написа:Кого, Мота ли изгониха без причина? Хах, я пак. Недей повече да пиеш за Мариан...

Викаш за такава симулация само червен се дава ?
Изображение

Ти недей да се правиш на тарикат с гиф-чето, ами виж дали няма нарочно удар в лицето, независимо какъв е.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 16:34

Авалокитешвара написа:Не знам за Меси, но Майкон получи час за зъболекаря :lol: . Най-интересното е, че когато привърженици на Арсенал или Челси говорят за съдийството от мачовете с Барса, феновете на последните непрекъснато говорят, че се гледало едностранно и че имало и грешки в полза на отбора от Лондон, визирайки отменения със засада гол срещу Арсенал, или червения картон на Абидал срещу Челси.

Е,как.Мач на Барселона трябва да започва с червен картон за противника и дузпа за Барса,иначе били ощетени :lol:
Последна промяна от LaRgO на 30 апр 2011 16:38, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 30 апр 2011 16:35

fcb_bg написа:
Ти недей да се правиш на тарикат с гиф-чето, ами виж дали няма нарочно удар в лицето, независимо какъв е.

Сериозно ли мислиш,че след такава симулация има удар в лицето ?
Последна промяна от LaRgO на 30 апр 2011 16:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 30 апр 2011 16:36

Авалокитешвара написа:Така е имаше сериозна причина да се свири червем картон. Това е най-малката компенсация за Бускетс, че нямас как да получи оскар за изпълнението си

Да разбирам ,че ударът в лицето не се наказва с жълт картон така ли? Че Бускетс си преигра ситуацията е вярно. Но жълтият си е нарисуван.
И стига сте ме занимавали със стари мачове, ами вижте за кое иде реч в темата и поне пишете по-бизки неща.

Върни се в “Кошче за отпадъци”