Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 14:49
Пуканка, като е така (аз ходя и на работа, за да има да лапат и депутати и министри, та не съм гледал, съжалявам) защо срещата е била с Бойко, а не само с Община София?Какво право има министър - председателят да се бърка в делата на която и да е община в България.От друга страна, какво право ще има Община София да приватизира държавни обекти, каквито са (според изписаните приказки) стадионите в София (без този на Славия, който се оказа общински)
срещата не беше с Бойко, а с всичките президенти и министъра на спорта!Пак не си разбрал!Лошо няма,че ходиш на работа , ама има репортажи, вестници сайтове и тн!Преди да спориш прочети какъв е смисъла от цялата работа и тогава ми говори как ти или някой друг човек в България ще е ощетен, ако въобще може да се каже,че някой е ощетен!Защото фенове на Левски , ЦСКА надали има само в София!Те като идват в София не искат ли да дойдат на хубав стадион а?Тия пари да не ги даваме на вятъра?Дават се за някакви хубави неща!Като не искаш да си ощетен ,защо всички се бутате тука , ми не си седите по родните места а?То България е София!Явно има някакво право да ги приватизира!Абе много си твърдоглав не ми се спори с тебе!Какво да ти обеснявам, като ти си кон с капаци!Прочети всичко и като не си запознат и не си компетентен толквао в тия неща недей да коментираш и да дазниш хората!
Последна промяна от
POPCORN на 30 апр 2011 14:50, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !