Основният фаворит за нов старши треньор на Левски - Димитър Димитров-Херо, отново първо пред Sportisimo.bg говори за офертата към него да поеме от лятото Левски, като разкри конкретни детайли около предстоящите разговори.
"Прибирам се в България на 20 май и веднага сядаме на маста за преговори със собственика на "сините" - адвокат Тодор Батков. Предстои да говорим за всичко, включително и за това как ще работим със спортния директор Георги Иванов", заяви по телефона от Саудитска Арабия родният специалист, който вече смята за затворена страница досегашната си работа с местния слабак Ал Кадисия.
Херо е бесен от съботната публикация в "7 дни спорт", в която бе оплюта кандидатурата му за треньор на Левски.
"Юлий Москов (б.а. главен редактор на вестника) е мой стар "приятел". Това стана след една история, която той раздуха около Стилян Петров", каза още Димитров.
За какво става дума - по времето, когато Христо Стоичков бе национален селекционер на България, преди контролата с Мексико двама от националите - Стилян Петров и Мартин Петров, отиват при Камата и му предлагат с техните пари за повиквателни да се дадат парите на извиканите за мача момчета от А група.
http://www.sportisimo.bg/hero-pred-spor ... evski.html
Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Херо: На 20 май сядаме да преговаряме с Батков
За какво става дума - по времето, когато Христо Стоичков бе национален селекционер на България, преди контролата с Мексико двама от националите - Стилян Петров и Мартин Петров, отиват при Камата и му предлагат с техните пари за повиквателни да се дадат парите на извиканите за мача момчета от А група.
http://www.sportisimo.bg/hero-pred-spor ... evski.html[/quote]
Ти малоумен ли си?Нищо не се разбира от това,което си написал.
http://www.sportisimo.bg/hero-pred-spor ... evski.html[/quote]
Ти малоумен ли си?Нищо не се разбира от това,което си написал.
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Всекидневна около Левски.....
THE G.A.M.E написа:Смятайте, какво ни очаква лятото ...
Продават се най добрите ни останали играчи ... и на тяхно място ? ? ?
Много ясно, че парите от тези евентуални продажби няма да се вложат в нова селекция !
Ще се доведат 2-3-ма свободни агенти, или евтинки - чужденци, като ще се хвърли прах в очите на хората че :
-"Видите ли, тия струват еди колко си стотин хиляди евро" ...
Само и само да се каже, че УЖ парите от разпродажбата на най доброто са "инвестирани".
Плюс някой и друг български футболист за 50-100 хилядарки в лева ...
Те това ще е !
Тоя филм вече са ни го прожектирали ...
Е,те и Грийн,и Мюлдер дойдоха като свободни агенти.Няма лошо!Въпросът е да ги "уцелим"!
Нормално е на 10 привлечени да уцелиш един/двама, въпросът е, това ли е начина да работи един професионален клуб от ранга на Левски.
Преди да случите на Грийн и Мюлдер ще ми е интересно да изброиш каква бройка футболист мина през отборът ви?
Преди да случите на Грийн и Мюлдер ще ми е интересно да изброиш каква бройка футболист мина през отборът ви?

- blue avalanche
- Контакти:
Като седнат,дано се договорят:
1.Гонзо ДА НЕ СЕ БЪРКА в работата на треньора!
2.Гонзо да си гледа директорските работи!
1.Гонзо ДА НЕ СЕ БЪРКА в работата на треньора!
2.Гонзо да си гледа директорските работи!
- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Нормално е на 10 привлечени да уцелиш един/двама, въпросът е, това ли е начина да работи един професионален клуб от ранга на Левски.
Преди да ти изброя футболистите,можеш ли да ми посочиш един клуб в Европа,в който всички трансфери са попадения?

И,през който не са минали безброй знайни и незнайни...Можеш да започнеш от Ливърпул:Йованович,Акуилани,Досена,Воронин...продължавай нататък.
blue avalanche написа:PFC Litex написа:Нормално е на 10 привлечени да уцелиш един/двама, въпросът е, това ли е начина да работи един професионален клуб от ранга на Левски.
Преди да ти изброя футболистите,можеш ли да ми посочиш един клуб в Европа,в който всички трансфери са попадения?![]()
И,през който не са минали безброй знайни и незнайни...Можеш да започнеш от Ливърпул:Йованович,Акуилани,Досена,Воронин...продължавай нататък.
Барселона : Хлеб,Кейрисон,Енрике,Макси Лопез......
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]
- blue avalanche
- Контакти:
tatusindo написа:blue avalanche написа:PFC Litex написа:Нормално е на 10 привлечени да уцелиш един/двама, въпросът е, това ли е начина да работи един професионален клуб от ранга на Левски.
Преди да ти изброя футболистите,можеш ли да ми посочиш един клуб в Европа,в който всички трансфери са попадения?![]()
Барселона : Хлеб,Кейрисон,Енрике,Макси Лопез......
Ама аслъ!Най-лесно е да се седи пред компютъра и да се правиш на мениджър!Аз,в къщи,знайш ли кви трансфери правя?Леле-мале...
Блу Авалн,според тебе на Херо може ли Гонзо да му се бърка и си отговори веднага какво ще направи Херо.
- blue avalanche
- Контакти:
donpacko написа:Блу Авалн,според тебе на Херо може ли Гонзо да му се бърка и си отговори веднага какво ще направи Херо.
Именно!Това е едната причина Херо да е по-добър вариант от Петров.