Мнениеот blue magic » 30 апр 2011 07:46
Ще оставя на страна тази изфабрикувана статия. Тя очевидно е неверна, целенасочена и омаскаряваща. Но са ми интересни коментарите, които някои пишат тук. Вие от вчера ли се интересувате от футбол. Нима не знаете, че ВСИЧКИ отбори имат скаути, които следят за млади таланти. Нима не знаете, че отделно купища футболни мениджъри следят за някой по добър юноша и бързат да го предложат на грандовете, а ако те откажат - на някой по средняшки отбор. Така е по цял свят, било е и ще бъде. В което няма нищо лошо. Ако аз играя в Етрополе и ме покани ЛЕВСКИ или Нотингам трябва да съм ненормален да откажа. Нима ЦСКА "открадна" от Пирин Бербатов или Стоичков от Харманли? Естествено че не - привлече ги по нормалния ред. При децата - нещата са същите, а имаше не един и два случая, когато деца от школата на ЦСКА дойдоха в ЛЕВСКИ и обратно. Тогава разбира се не липсваше мелодраматизма - "ние толкова години го хранехме, а той ни предаде", което обаче няма нищо общо със законовите норми.
На малоумника, който определя това като "кражба" ще му кажа че кражбата е умишлено противозаконно отнемане на вещ от собственика й без неговото съгласие. Може би считате тези деца за крепостни селяни или роби от плантациите? Едва ли, освен ... когато става въпрос за ЛЕВСКИ.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!