Мнениеот mormona » 07 май 2009 13:40
Има важни мачове до края, до 27-ми особенно , обаче аз чесно казано мисля за 27-ми.За мен най хубавия трофей е този от Европа, където е и най силния турнир в света.А и преди финала , и англичаните и Барселона ще са спечелили титлата в съответната страна , и ще са пределно мобилизирани... Дано само няма контузии, до края.Иначе Real спокойно може да направи равен, и да пуснем някои резерви.Незнам Анри докога ще е извън строя, смятам , че не е нещо сериозно, обаче дано е готов за финала, другата седмица.Ние гоним три трофея, това са турнирите в които играе Барселона, и ще се опитаме да ги спечелим, после идват и Суперкупите на Испания, Европа и Света... демек тези титли ще ни отворят вратите за още 3 -трофея.Но има време де, размечтах се нещо... нека спечелим сичко в Испания първо.Манчестър не спря да говори как , ще спечели 5 титли... засега обаче имат 2, и се борят за трета... ние не сме коментирали толкова това , че може да земем три трофея, дано го направим.Не обичам тези които се плюнчат преди мач, а след него обикновенно замлъкват.