Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот mon1nho » 30 апр 2011 09:57

Слушах до преди малко внимателно какво говорят футболните босове и ми направи впечатление че Батков ще направи всичко възможно да си запази школата при Раковски да направи най-големия стадион 38-40 хиляди и да го направи чисто футболен с 3 нови сектора. докато нашия сладур Митко не знаеше къде се намира. първо че никаква борба не води за нашата школа второ слушам как нямало армията да бъде чисто футболен стадион щяло писта да се прави и щял да бъде за 30 хиляди? от къде на къде Левски ще има по-голям стадион след като фенската маса на двата отбора е изравнена да не кажа и в наша полза второ как той ще ми решава какъв да бъде този стадион след като няма той да дава парите? А и все пак нали се прави тоя стадион заради нас феновете? Не трябвали да има запитване към нас дали пък не искаме чисто футболен стадион? Някой може да искат със Славия да направим чисто нов стадион в покрайнините на София? други пък може да искат да сме си на армията ? Да се види горе долу колко хора са готови да ходят редовно на мачове от А група? За Европа е ясно 30 000 ще е пълен винаги но може би ще има повече желаещи? Едно влизане в ШЛ примерно може да донесе повече приходи с още по голям стадион? Преди да се внася предложение към бойко Борисов не трябваше ли нашия Борисов да направи запитване към нас феновете какво искаме ние. Повтарям се нали ние ще сме на този стадион докато сме живи.

Потребителски аватар
red_boy_89
Контакти:

Re: българска армия ремонт или чисто нов стадион?

Мнениеот red_boy_89 » 30 апр 2011 10:08

Ти ще спреш ли да критикуваш?!?!?!?!?Само това знаете.Изчакайте малко дайте малко време на шефовете.Ето взеха стадионите,направиха Панчарево.Не забравяй колко пари наринаха докато оправят бакиите на предните.Искал нов стадион и аз искам но засега и на това ще сме доволни.Левски си имат стадиона от доста време.Ние го имаме от има няма месец.Хубавите работи стават бавно.
Всичко е преходно!!Само ЦСКА е вечно!!!!!!
Папата:
Г-н Стоичков нека да Ви Богословя?
Стоичков:
Недейте,Вашият шеф отдавна го направи.

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

Мнениеот Deluxx » 30 апр 2011 10:17

mon1nho написа:Слушах до преди малко внимателно какво говорят футболните босове и ми направи впечетление че батков ще направи всичко възможно да си запази школата при раковски да направи най-големия стадион 38-40 хиляди и да го направи чисто футболен с 3 нови сектора. докато нашия сладур митьо незнаеше къде се намира. първо че никаква борба не води за нашата школа второ слушам как нямало армията да бъде чисто футболен стадион щяло писта да се прави и щял да бъде за 30 хиляди? от къде на къде левски ще има по-голям стадион след като фенската маса на двата отбора е изравнена да не кажа и в наша полза второ как той ще ми решава какъв да бъде този стадион след като няма той да дава парите? а и все пак нали се прави тоя стадион заради нас феновете? не трябвали да има запитване към нас дали пък не искаме чисто футболен стадион? някой може да искат със славия да направиме чисто нов стадион в покрайнините на софия? други пък може да искат да сме си на армията ? да се види горе долу колко хора са готови да ходят редовно на мачове от А група? за европа е ясно 30 000 ще е пълен винаги но може би ще има повече желаещи? едно влзиане в ШЛ примерно може да донесе повече приходи с още по голям стадион? преди да се внася предложение към бойко борисов не трябваше ли нашия борисов да направи запитване към нас феновето какво искаме ние. повтарям се нали ние ще сме на този стадион докато сме живи..

Е такива хора като теб само да плюят много познавам и винаги седя далеч от тех,то бива сдухване,сдухване ... Какво искаш ЦСКА играе на Българска Армия печели , и не си доволен

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 апр 2011 10:18

red_boy_89 написа:Ти ще спреш ли да критикуваш?!?!?!?!?Само това знаете.Изчакайте малко дайте малко време на шефовете.Ето взеха стадионите,направиха Панчарево.Не забравяй колко пари наринаха докато оправят бакиите на предните.Искал нов стадион и аз искам но засега и на това ще сме доволни.Левски си имат стадиона от доста време.Ние го имаме от има няма месец.Хубавите работи стават бавно.

не но не забравям и 3тата година без титла. незарбавям че при най-изгодната оферта се продават всичките ни пари. не забравям че в европа вече сме с отрицателен баланс. не забравям че костадино заради когот останахме без лиценз работи за тях. не забравям и ненормалните цени на билети. и че абдикираха първоначално от армията и се сетиха 1 година след т'ва че така не става. много неща не забравям. това че са налели някакви си пари които не съм видял да наливат не ги прави богоизбрани. тва не значи че немога да ги критикувам. и не не искам сега нов стадион. или моментален ремонт на армията. питам просто защо никой не ни попита нас? ей така една анкета да се направи? или да направят. точно заради тва пуснах темата. да се обърне внимание на този аспект. че ние феновете трябва да имаме някакво значение да зависи от нас какво да се прави с нашия стадион. а и стадиона те не са го взели. бойко им го даде. ако беше божков бойко и на него щеше да го даде. да не им преписваме чужди заслуги. много грехове имат да изкупуват.

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 апр 2011 10:39

Deluxx написа:Е такива хора като теб само да плюят много познавам и винаги седя далеч от тех,то бива сдухване,сдухване ... Какво искаш ЦСКА играе на Българска Армия печели , и не си доволен

Незнам дали само плюя но май ти си забравил какво е да си от ЦСКА. няма как да сме доволно с 3тото място при каквито и да е условия. и да играеме на армията с година закъснение. но не няма да играеме на армията в европа. и това че ЦСКА побеждава в момента не трябва да ни пречи да показваме лошите неща в клуба а това продължава да е организационния хаус. винаги сме си правили добра самооценка и заради това сме най-усшения клуб. но ако ти си доволен от 3тото място евала. явно имаш други разбирания за това какво представлява и какво значи ЦСКА. просто слушах прескоференцията и ми се иска този път решението за стадиона да се вземе заедно с феновете. да се обърне внимания на този въпрос. да няма повече които плаща той поръчва музиката. защото и ние плащаме за да гледаме този отбор.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Ст. "Българска армия" в ремонт, или чисто нов стадион?

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 10:47

Най-обичам някой да критикува някой преди да е станало нещо въобще!То не ви се огажда!Ама Батков това, ама Батков онова!То е най-лесно да се приказва и да се обещава някакви луди неща, ама после като не ги направиш какво става?Ставаш за смях за пореден път!Вижте,че Батков си говори ей така колкото да не заспи и да се величае пак, да е на първо място по всичко!40 стадион то така става!Как я виждате вие тая работа?Вчера на пресконференцията никой не обеща нещо , кой знае какво?Венци Стефанов какво обеща?А Гигов дори го нямаше!Само Батков пак се изметна...както винаги!За какво да казва какво ще се прави и какво не , като още не е сигурно с парите?После като ви обещае , ще кжете ама защо не го изпълни!Е не си разбирам!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 апр 2011 11:04

ама не искам да ми обещава нищо. никъде не съм казвал за обещания. просто ми се искаше да бъдеме попитани ние феновете за 3ти път се повтарям. защото следващата стъпка е да се внесат планове за реконструкцията на стадионите. със по малко пари какво ще се направи и с повече пари какво ще се направи. за тва ми се искаше ние да бъдеме попитани някаква анкета да се направи. относно това че нищо не е сигурно според мен ще се изпълни това което е обещал бойко и ако се продадат обектите пари ще има. за тва подвигнах този въпрос но гледам че много защитавате титаните. до преди 2 месеца вън боклуците сега всички им се правят на адвокати.. интересно. но както и да е аз не чакам да ми дадат 3000 лева за да отида на мач. и довече пак ще отида и ще извадя пари от собствения си джоб със вестниче под ръка за да седна на прекрасните седалки за които ще шлатя 7 лева вход. мислих че повечето фенове ще сме на едно мнение че трябва да бъдеме попитани какво искаме ние но явно сте заети да защитавата титаните така че ви оставям. пожелавам ни успех довечера и поредната незабравима вечер на армията.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 30 апр 2011 11:06

Батков пак се носи из облаците някъде, колкото нас щеше да ни бие , толкова и такъв стадион ще направи. Само глупости говори, как не сте го разбрали..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 апр 2011 11:17

mon1nho написа:ама не искам да ми обещава нищо. никъде не съм казвал за обещания. просто ми се искаше да бъдеме попитани ние феновете за 3ти път се повтарям. защото следващата стъпка е да се внесат планове за реконструкцията на стадионите. със по малко пари какво ще се направи и с повече пари какво ще се направи. за тва ми се искаше ние да бъдеме попитани някаква анкета да се направи. относно това че нищо не е сигурно според мен ще се изпълни това което е обещал бойко и ако се продадат обектите пари ще има. за тва подвигнах този въпрос но гледам че много защитавате титаните. до преди 2 месеца вън боклуците сега всички им се правят на адвокати.. интересно. но както и да е аз не чакам да ми дадат 3000 лева за да отида на мач. и довече пак ще отида и ще извадя пари от собствения си джоб със вестниче под ръка за да седна на прекрасните седалки за които ще шлатя 7 лева вход. мислих че повечето фенове ще сме на едно мнение че трябва да бъдеме попитани какво искаме ние но явно сте заети да защитавата титаните така че ви оставям. пожелавам ни успех довечера и поредната незабравима вечер на армията.

Чакай бе пич, кой си ти бе?Ти познаваш ли ни нас, че да казваш от кой взимаме пари и от кой не взимаме?Въбоще нямам нищо общо с тия фракции мракции ,че да ми говориш така!Защитаване!Като правят нещо, нормално е да ги защити някой!Като не правихме за какво ги защитавам!То пък не може само да се плуе бре!Трявба малко и подкрепа!Най-лесно е да се плуе!Феновете !Какво общо имат феновете,че да ни питат!Какво искаш да те питат... какви седелки да сложат ?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

necessarypain
Контакти:

Мнениеот necessarypain » 30 апр 2011 11:20

"за европа е ясно, че винаги ще бъде пълен 30 000" - осъзнай се ..

Върни се в “ЦСКА”