Левски опита да открадне таланти от Етрополе,но не успя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Blue_AvalanchE
- Контакти:
Re: Левски опита да открадне таланти от Етрополе,но не успя
Като видях, че е писано в минало неопределено време, всичко ми стана ясно. 

ЗАВИНАГИ СИН !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !
- blue magic
- Контакти:
Parmalat написа:Легендата на българския футбол Христо Стоичков е предотвратил опит за кражба на таланти от академията на Чавдар Етрополе от страна на Левски, научи Sportal.bg от милеещи за клуба от "Герена" левскари, които обаче не споделят налаганата в последно време от ръководството политика.
От известно време насам шефовете на сините са си поставили за цел да привлекат двама от най-надеждните играчи от школата на Христо Стоичков и Емил Димитров, като не подбирали средства. И понеже на "Герена" много добре разбирали, че нямат никакъв шанс да постигнат своето, при евентуални преговори с колегите си от Етрополе, ръководните кадри на тима опитали да атакуват целта по обходни маршрути.
...................
http://football.sportal.bg/news.php?news=301707
Това ако е вярно говори много лошо за Левски.Трябва да се цени труда на хората и да се открадне нещо,което хората са изграждали в последните 3 години е меко казано жалко и непочтенно.
Статията граничи с краен олигофренизъм и е неприкрит опит да бъде опетнено името на ЛЕВСКИ - без дори едно доказателство. Някой бил чул и казал друг нещо. И как точно Стоичков бил предотвратил това? От Виетнам по скайпа ли?
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
honda написа:PFC Litex написа:Ако това е вярно, то не се случва за първи пътПрез лятото на 2009 г. от ДЮШ на Левски Сф. отправят предложение към родителите на Тафраджийски относно бъдещето на младия талант, но те категорично отказват.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9A%D1% ... 0%BA%D0%B8
Да ти напомнят ,че и на Литекс не им е са непознати подобни прийоми. Да ти напомням ли имената на Ив.Бандаловски и Ив. Попов или там всичко беше морално и редно,но когато Левски го прави не е редно и морално.
А иначе се съмнявам някой да предпочете Чавдар(Етрополе) пред Левски , най-малко след завършване на юношеството в единия случай ще играеш в А група(най-вероятно в отбор от втората и половина) ,а в другия в Б или В ,където риска от преждевременен край на кариерата е много по-реален.
Сякаш хората които са що годе нормални,биха избрали Нотингам-Англия,пред Касъм паша -Турция.Така мисля аз.Другото е фенщина.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
PFC Litex написа:Ако това е вярно, то не се случва за първи пътПрез лятото на 2009 г. от ДЮШ на Левски Сф. отправят предложение към родителите на Тафраджийски относно бъдещето на младия талант, но те категорично отказват.
хах абе ти си много компетентен бре-дай примери.Ако ли не пък нали знаеш

За враговете на демокрацията и републиката-СМЪРТ
- blue avalanche
- Контакти:
Veso1913 написа:honda написа:Ако това е вярно, то не се случва за първи пътПрез лятото на 2009 г. от ДЮШ на Левски Сф. отправят предложение към родителите на Тафраджийски относно бъдещето на младия талант, но те категорично отказват.
Да ти напомнят ,че и на Литекс не им е са непознати подобни прийоми. Да ти напомням ли имената на Ив.Бандаловски и Ив. Попов или там всичко беше морално и редно,но когато Левски го прави не е редно и морално.
А иначе се съмнявам някой да предпочете Чавдар(Етрополе) пред Левски , най-малко след завършване на юношеството в единия случай ще играеш в А група(най-вероятно в отбор от втората и половина) ,а в другия в Б или В ,където риска от преждевременен край на кариерата е много по-реален.
Сякаш хората които са що годе нормални,биха избрали Нотингам-Англия,пред Касъм паша -Турция.Така мисля аз.Другото е фенщина.[/quote]
Този ще играе в Нотингам,колкото Марио Кирев в Ювентус!

И колкото Н.Михайлов в Ливърпул!
PFC Litex написа:Това, че даден футболист е харесан от друга школа и всички са стигнали до единно решение, че неговото развитие там ще е още по-добро, той преминава с условни договори, а именно, когато подпише първият си професионален такъв, част от правата му да са за първата му школа или част от трансфери и т.н., това е бизнес и инвестиране в бъдещето, но всичко да става публично, а не задкулисно вербуване на родител/настойник, което е пошло в случая.
Съгласен съм с теб , аз съм на същото мнение. Лошото е че "грандовете" ни, не могат да изкарат нищо читаво последните години. А когато нещо се появи на хоризонта, те "преценяват" че нищо не става от тези и ги гонат едва ли не. А после се сърдат някой като каже аз при тези никога няма да се върна или за такива като тези не искам да играя. Лошо, много кофти. Дано се осъзнаят че по важно е да създаваш ти , а не да примамваш по най селско-тарикатския начин. Аз лично мисля че трябва да уволянт тези "скаути разбирачи". Последния пример с вратарчето беше достатъчно показателен.
БАТТЯНА написа:PFC Litex написа:Ако това е вярно, то не се случва за първи пътПрез лятото на 2009 г. от ДЮШ на Левски Сф. отправят предложение към родителите на Тафраджийски относно бъдещето на младия талант, но те категорично отказват.
хах абе ти си много компетентен бре-дай примери.Ако ли не пък нали знаеш
баттяна,аз мога да ти дам пример.можеш ли ти да ми кажеш нещо по въпроса за Георги Христов и Веселин Минев от БОТЕВ(ПД)?
това не беше ли кражба?
така че моля ви не се правете на морлисти и света вода ненапита.всички знаем как действат в ЛЕВСКИ.
- blue magic
- Контакти:
emo_75 написа:БАТТЯНА написа:PFC Litex написа:
баттяна,аз мога да ти дам пример.можеш ли ти да ми кажеш нещо по въпроса за Георги Христов и Веселин Минев от БОТЕВ(ПД)?
това не беше ли кражба?
така че моля ви не се правете на морлисти и света вода ненапита.всички знаем как действат в ЛЕВСКИ.
Ти нещо бъркаш дефиницията "кражба". Това че на теб не ти харесва, че Веско Минев и Жоро Христов дойдоха в ЛЕВСКИ си е твой проблем, но не го наричай с неверни имена. Особено трансферът на Христов се разнищи най-детайлно и категорично се установи, че няма нарушения на законодателството.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
- DrAvalanche
- Контакти:
emo_75 написа:баттяна,аз мога да ти дам пример.можеш ли ти да ми кажеш нещо по въпроса за Георги Христов и Веселин Минев от БОТЕВ(ПД)?
това не беше ли кражба?
Георги Христов разтрогна с Ботев, Веско бе закупен от Ботев. Освен това Веско е излязъл от ДЮШ на Левски
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
За една бройка да им се вържем на сп*****а