Босовете на Левски, ЦСКА и Славия съответно Тодор Батков, Димитър Борисов и Венцислав Стефанов направиха съвместна пресконференция, на която внесоха яснота относно предложението им към министър-председателя Бойко Борисов за новите съоръжения и базите на клубовете. От голямата софийска четворка отсъстваше президентът на Локо София Николай Гигов, задържан от неотложни бизнес дела, но клубът бе представен от своя юрист.
Петте софийски клуба - Левски, ЦСКА, Славия, Локо София и Академик София – са сформирали дружество с нестопанска цел, чийто председател ще бъде изпълнителният директор на ЦСКА Венцислав Живков. Целта на това сдружение, наречено Сдружение на професионалните столични клубове „Футболна София”, е да се видят нуждите от реконструкция, след това ще се набележат съоръжения, които не се използват, и да се предложи на държавата да ги приватизира. След това държавата да инвестира събраните пари за реконструиране на базите, които се използват от клубовете пълноценно.
[offtopic]спортал[/offtopic]
Ако може да не се обръща темата на граждани vs 'провинциалисти'
Столичните клубове се обединиха в едно за софиийските бази.
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Столичните клубове се обединиха в едно за софиийските бази.
аз лично смятам, че 3 стадиона в столицата стигат, няма нужда от 5 ... но кой ме пита 
Нищо не пречи Левски и ЦСКА да имат общ стадион като Милан и Интер..
или пък Левски и Славия или Локо СФ и ЦСКА или Славия и Локо СФ

"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
Няма лошо,но Бойко Борисов трябва да разбере,че не е вече кмет на София,а министър претседател на България.Днес четох,че ще помогне на Берое да се модернизира стадиона също има и някакви планове все още за Пловдивските стадиони,но засега приоритети са стадионите в София и на Берое според Бойко.
Днес четох,че министъра на спорта пак иска да строи нов национален стадион в София за 50 000 в покрайнините.
Днес четох,че министъра на спорта пак иска да строи нов национален стадион в София за 50 000 в покрайнините.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Няма лошо,но Бойко Борисов трябва да разбере,че не е вече кмет на София,а министър претседател на България.Днес четох,че ще помогне на Берое да се модернизира стадиона също има и някакви планове все още за Пловдивските стадиони,но засега приоритети са стадионите в София и на Берое според Бойко.
Аз съм убеден, че никой в България никъде не е оправил стадион - нито Бургас, нито Ловеч, нито Сливен без помощта на държава или община - просто я няма гласността
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
NIKSANA написа:аз лично смятам, че 3 стадиона в столицата стигат, няма нужда от 5 ... но кой ме пита
При другите може и да стане но м/у ЦСКА и Левски не ми се вярва.В италия хората са много по възпитни от Балканските.Къде си видял някъде на Балканите подобно нещо...Я си представи Цървена-Партизан,Фенербахче-Галатасарай,Панатинайкос-Олимпиакос.Ако това се случи 100% ще има жертви вкл и при нас.
flo написа:NIKSANA написа:аз лично смятам, че 3 стадиона в столицата стигат, няма нужда от 5 ... но кой ме пита
При другите може и да стане но м/у ЦСКА и Левски не ми се вярва.В италия хората са много по възпитни от Балканските.Къде си видял някъде на Балканите подобно нещо...Я си представи Цървена-Партизан,Фенербахче-Галатасарай,Панатинайкос-Олимпиакос.Ако това се случи 100% ще има жертви вкл и при нас.
порсто не исках да изключвам вариант за да не бъда обвинен в пристрастие!
Страхотна идея!! Браво !! Значи да разпродадат държавните стадиони и парковете и да дадат парите на мафиотите като венци стефанов - сикаджията. Ей не е ли ви срам да просите, бе, нали сте гъзари , европейски бойци. Ама стадионите били държавни, ми като ви не харесва да са държавни направете си ваши частни, бе. Вече не сте общински или държавни клубове, направете си и стадиони. Ако съм на власт ще ремонтирам всички стадиони и прилежащи паркове и зали, писти,площадки като тия ще ги изгоня от там и на тях ще играят само общински клубове и за масов спорт на децата и младежите. То се видя че от тия мафиоти нищо не става и аз като честен данъкоплатец съм против за разпродаването на държавни имоти за облагодетелстване на мафиоти като СИК. Да си направят частни където и когато пожелаят.
galin56 написа:Страхотна идея!! Браво !! Значи да разпродадат държавните стадиони и парковете и да дадат парите на мафиотите като венци стефанов - сикаджията. Ей не е ли ви срам да просите, бе, нали сте гъзари , европейски бойци. Ама стадионите били държавни, ми като ви не харесва да са държавни направете си ваши частни, бе. Вече не сте общински или държавни клубове, направете си и стадиони. Ако съм на власт ще ремонтирам всички стадиони и прилежащи паркове и зали, писти,площадки като тия ще ги изгоня от там и на тях ще играят само общински клубове и за масов спорт на децата и младежите. То се видя че от тия мафиоти нищо не става и аз като честен данъкоплатец съм против за разпродаването на държавни имоти за облагодетелстване на мафиоти като СИК. Да си направят частни където и когато пожелаят.
1) за дас еизгради частен стадион, трябва частен терен с голям размер, което няма кой да го усигури.. нито място за него
2) Ако си на власт ще имаш мноооого други проблеми за решаване преди да стигнеш до спортните бази!
3) Така е, мафиоти са!НЯМА СПОР!
Нима не разбрахте, че НОВИ СТАДИОНИ НЯМА ДА ПРАВИ НИКОЙ?
Единствено ако има чисто нов от кота нула, то това ще е нов национален стадион и както вървят нещата, и изводите които може да си направи човек след днешната пресконференция, че такъв няма да се прави.
Всеки ще си модернизира настоящият стадион.
Единствено ако има чисто нов от кота нула, то това ще е нов национален стадион и както вървят нещата, и изводите които може да си направи човек след днешната пресконференция, че такъв няма да се прави.

PFC Litex написа:Нима не разбрахте, че НОВИ СТАДИОНИ НЯМА ДА ПРАВИ НИКОЙ?
аз не мисля, че някой си мисли, че ще се гради стадион от кота 0

Поне на мен ми е ясно, че се говори за модернизиране - бутане на 2/3 от стадиона и изграждане (поне според думите за Б, Г, В сектори да се саборят и изградят на ново)
Върни се в “Футбол - България”