ЦСКА купи принца на Пловдив
07 май 2009 09:29
Тимонов с договор за 3 години
ЦСКА привлече халфът на Ботев Пловдив Тодор Тимонов, известен с прозвището Принца на Пловдив. Полузащитникът ще подпише договор за 3 години, а червените ще платят за него 300 хиляди лева. С трансфера шампионите стават първия отбор с нов играч преди да е завършил сезона.
ЦСКА подходи по същия начин и към зимната си селекция. Тогава още през декември бяха договорени Саидходжа от Ботев, Руи Мигел и Давид Силва от Локомотив Мездра.
ЦСКА купи принца на Пловдив
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
- PLOVDIV PEE 1912
Re: ЦСКА купи принца на Пловдив
Тоя гомньо сам се провъзгласява за принц.
Принце, ако искаш мога да те закарам веднага до София.
- botev_1912
- Контакти:
PLOVDIV PEE 1912 написа:Тоя гомньо сам се провъзгласява за принц.
Има влак след малко за София - да тръгва Краля!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- Fallen_Angel
- Контакти:
botev_1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Тоя гомньо сам се провъзгласява за принц.
Може и стотинки за билет да му съберем... ако няма

Fallen_Angel написа:botev_1912 написа:PLOVDIV PEE 1912 написа:Тоя гомньо сам се провъзгласява за принц.
Може и стотинки за билет да му съберем... ако няма
От нас - Фафлите

Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...
- PLOVDIV PEE 1912
Манекена на Пловдив ,не се връщай повече!
- Fallen_Angel
- Контакти:
birabecks написа:От нас - ФафлитеИначе,сериозно,др.Ейнджъл,не мислите ли ,че това е опит на Титаните да финансират Сельо легално...
Съмнява ме да се обвържат с този тиквеник. ОСвен това единствения що-годе смислен мач този полусезон, поне откъм желание и хъс, беше точно срещу Титаничния ЦСКА.
- a boy named goo
- Контакти:
Като гледам коментарите на ботевистите започвам да си мисля, че този Тимонов няма да е нещо особено. По принцип трансферите от пловдивските отбори почти винаги са се оказвали успешни за нас, надявам се и този път да е така. Иначе нека някой, който е следил играта на Тимонов каже дали е става или не, тъй като специално аз от мачовете на Ботев, които съм гледал не съм останал с лоши впечатления от него.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- Fallen_Angel
- Контакти:
a boy named goo написа:Като гледам коментарите на ботевистите започвам да си мисля, че този Тимонов няма да е нещо особено. По принцип трансферите от пловдивските отбори почти винаги са се оказвали успешни за нас, надявам се и този път да е така. Иначе нека някой, който е следил играта на Тимонов каже дали е става или не, тъй като специално аз от мачовете на Ботев, които съм гледал не съм останал с лоши впечатления от него.
Ако искате гел, стойки, чупки, ръце на кръста и алкохол - вземайте го. Направил е няколко качествени отигравания и това е. Не може да стъпи на малкато пръстче на Минев, дори и на Муши...
- PLOVDIV PEE 1912
Fallen_Angel написа:a boy named goo написа:Като гледам коментарите на ботевистите започвам да си мисля, че този Тимонов няма да е нещо особено. По принцип трансферите от пловдивските отбори почти винаги са се оказвали успешни за нас, надявам се и този път да е така. Иначе нека някой, който е следил играта на Тимонов каже дали е става или не, тъй като специално аз от мачовете на Ботев, които съм гледал не съм останал с лоши впечатления от него.
Ако искате гел, стойки, чупки, ръце на кръста и алкохол - вземайте го. Направил е няколко качествени отигравания и това е. Не може да стъпи на малкато пръстче на Минев, дори и на Муши...
Манекена изобщо няма достойнството и манталитета да бъде футболист на Ботев,като повечето ни футболисти в момента.