Барселона и съдията - една друга басня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Барселона и съдията - една друга басня

Мнениеот DmG » 29 апр 2011 15:20

Zvezdomir написа:Говорете малко повече за футбол и по-малко за картони и съдийски решения. Кой отбор играеше футбол във Сряда? Нека видим кой ще казва на черното бяло. Да се говори, че Барселона постига успехите си благодарение на съдиите е смешно, при положение, че в 90% от случаите доминира на терена. Нормално е когато отборите на Мауриньо излизат да ритат и блъскат да си получават картоните. Ако португалския тарикат беше голям треньор щеше с ръка на сърцето да си признае, че Барселона е просто по-силният отбор в момента, а не да се оправдава за провала си. Наглостта на Мауриньо е безгранична и с постоянните си нападки към реферите цели именно да ги постави под огромно напрежение, в моментите в които те трябва да взимат важни решения. Нима картона на Албиол в първия мач на Бернабеу за първенство не бе кристално чист?!?! Та той хвана Вия за гушата и го събори!!!!!!!! Специалния нагъл португалец обаче се жалваше, че все му гонели играчи !! Е УНИЦЕФ ли са виновни или тактика, който обича да нарежда отбора си зад центъра??

Специалния ли накара играчите на Барса да гонят съдията като " деца - учителка във предучилищна , за да им реши мача ".
Специалния ли накра играчите на Барса да падат и да се държат за главата 5! пъти , при това във нито един нямаше удар там .
Специалния ли даде тези ИЗМИСЛЕНИ червени картони на Перси и Пепе ?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2011 15:27

Между другото,като фен на Реал Мадрид много ме е яд,че "Ел Класико" беше сведено до някакво селско дерби от В група,където повече се коментира кой бъркал бетон, кой го ударили по гърдите, пък той се хванал за лицето, кой се сбил на почивката, кой какво казал след мача. Толкова ги чаках тези мачове, а накрая се коментира всичко друго,но не и футбола. Едните обвиняват Барселона,за симулациите, те пък отвръщат,че го правили нарочно за да отвърнат на Моуриньо за грозния му футбол. Не знам кой е виновен, но знам, че всички,които харесват и обичат тази игра губят много. :(
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 апр 2011 15:43

Не мога да разбера от колко време гледате футбол , симулации , груби влизания , грозни разправии , нередовни голове/ЧК/дузпи/засади и т.н.т. винаги е имало ! Сега някои ще кажат да ама на Барса вече 5 пъти им бутат аванта а никога не са ги ощетили , от другата страна феновете на Барса скачат не е вярно , може да са ни бутнали 5 пъти но 3 пъти ни ощетиха и така !Същата работа като Ливърпуул и Арсенал преди 4 г. или Ливърпуул и Челси по-рано .Нито ЧК на Пепе е най-голямата съдийска грешка (даже 50%-та съдии си го дават този ЧК , другата
част дават жълт и не го гледайте на повторения на забавен кадър защото съдята гледа ситуацията само от неговото място и в реално време ) , нито Д.Алвеш е първия футболист изкарал ЧК на противник , има 10-ки такива случаи (Кр.Роналдо ->Рууни примерно ).Ама Барса били симулирали а Реал се ритали , аз пък казвам че и 2-та отбора симулираха и ритаха и играха грозно ! Анти реклама на Примера беше този мач !
И чак и шуробадженащина вече намесихме , премиери , министри и т.н.т.
И да попитам М.Платини като е играл в Юве защо те не са на финал за ЛЕ примерно ?

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 апр 2011 15:44

Madridist написа:Между другото,като фен на Реал Мадрид много ме е яд,че "Ел Класико" беше сведено до някакво селско дерби от В група,където повече се коментира кой бъркал бетон, кой го ударили по гърдите, пък той се хванал за лицето, кой се сбил на почивката, кой какво казал след мача. Толкова ги чаках тези мачове, а накрая се коментира всичко друго,но не и футбола. Едните обвиняват Барселона,за симулациите, те пък отвръщат,че го правили нарочно за да отвърнат на Моуриньо за грозния му футбол. Не знам кой е виновен, но знам, че всички,които харесват и обичат тази игра губят много. :(

Съгласен на 100%-та !

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Мнениеот milan199440barca » 29 апр 2011 15:48

Madridist написа:Между другото,като фен на Реал Мадрид много ме е яд,че "Ел Класико" беше сведено до някакво селско дерби от В група,където повече се коментира кой бъркал бетон, кой го ударили по гърдите, пък той се хванал за лицето, кой се сбил на почивката, кой какво казал след мача. Толкова ги чаках тези мачове, а накрая се коментира всичко друго,но не и футбола. Едните обвиняват Барселона,за симулациите, те пък отвръщат,че го правили нарочно за да отвърнат на Моуриньо за грозния му футбол. Не знам кой е виновен, но знам, че всички,които харесват и обичат тази игра губят много. :(

Това за тактиката на Моуриньо е най-голямата недомислица, която се обсъжда. Реал Мадрид и Барселона излизат в полуфинал на ШЛ. Мач, който носи много пари и престиж. Голямото дерби на Испания, което значи много. Най-вече за феновете на двата отбора. Реал и Барса не играят в двора на Испанската гимназия. Треньорите и футболистите с това си изкарват хляба. Е, какво трябва да направи Моуриньо да играе тактически или да загуби 4 мача с по 5-0. На кое ще бъдат по-доволни феновете на Реал. Моуриньо има опит в мачовете с Барселона. Играл е 6 мача в Европа с тях, има едно класико зад гърба си. Много добре знае, че Барселона са по-силният отбор, който ще наложи своя стил на игра. Как трябва да проведе мача? Да приложи някаква самоубийствена тактика? Давид как е победил Голиат? Съжалявам, но Барса са най-силният отбор в момента, който ще доминира срещу всеки отбор. Реал, Милан, Челси и т.н В останалите мачове, Реал на Моуриньо представи един доста офанзивен и красив футбол. Не случайно бе най-резултатния отбор в ШЛ този отбор. МОуриньо е начело на Реал и има поставени цели пред себе си. Съмнявам се, че искат от него да пада с по 5-0.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
chievo
Контакти:

Мнениеот chievo » 29 апр 2011 16:07

Истината е, че който е тръгнал да се надиграва с Барса, не е спечелил.

Моуриньо показа начина да се победи Барса на финала за купата. Начинът е - супер грозна игра, с много ритници. И една-две ситуации, от които да вкараш гола на победата.

Ако на вас това ви харесва, ок. За мен тази игра на Реал е срамна за тях. Това ли е великият "кралски" клуб - който се брани като Рилски Спортист срещу Милан?

Ако искаш да победиш Барса, и да не те е срам от такава победа после, трябва да играеш техния стил - задържане на топката. Барса е силна, когато владее топката. Ако един отбор успее да превъзхожда Барса във владеенето, има всички шансове да победи. Лошото е, че никой не е опитал успешно да го приложи на практика.

Единственият отбор, способен да победи Барса без да изневерява на собствения си стил, е отборът, който ще играе с тях на финала на ШЛ тази година. Ясно е, кой е той.
Изображение

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 29 апр 2011 16:08

Само не разбрах какво сравнявате мача за купата и тоя в ШЛ , за купата съдията беше испанец , КОЕТО Е В КОНФЛИКТ НА ИНТЕРЕСИ , ТЪЙ КАТО БАРСЕЛОНА СА КАТАЛУНЦИ ,А НЕ ИСПАНЦИ :) , ама никой не е писал жалби нали , амахаааааа че и нахалници сте
Последна промяна от South_Park на 29 апр 2011 16:11, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2011 16:11

chievo,мен лично въобще не ме е срам от играта на Реал Мадрид на финала за Купата. Грам.
През първата част играхме много добре, изпуснахме да водим поне с 2:0, през втората част,ролите се размениха, Барселона беше по-добрия тим и имаше шансове да спечели. В продълженията, играхме по-концентрирано и мотивирано и победихме. ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 29 апр 2011 16:13

да и затова е Виновен Моуриньо , той провали Ел Класикото !
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 29 апр 2011 16:14

:)

Браво на автора !!! Ето, един фен на Манчестър Юн., който вижда реално нещата в живота, а не през червени очила.
Темата е ценна, защото е подплатена с доказателства, а не празнословие, както обикновено правим другите теми.
Това е положението ! А, клипчето с проявата на Паоло Ди Канио може и трябва да влезе в учебниците по футбол за всички деца !
Футболът трябва да е преди всичко феърплей, после красива игра и чак тогава пари, титли и купи ....
Всичко това, обаче трябва да се прави за негово величество ЗРИТЕЛЯ !!! ;)
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Върни се в “Футбол - Свят”