Порто
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Porto
Извън сравненията със Спортинг и който и да е друг, Порто е изключително силен отбор, и мястото му е в Шампионската лига. Участието на отбора в ЛЕ е недоразумение, очевидно Порто(или Бенфика) ще е носителят на Купата в ЛЕ.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8
Tommi написа:Pichichi написа:Tommi написа:Мислите ли, че Порто може да покаже играта от вчера срещу отбори като Барселона, Реал Мадрид, Манчестър Юнайтед, Челси т.н.![]()
Порто е най-добрият отбор от по-слабите и нищо повече.
Ами точно това искам да видя и затова нека не продадат нито един играч това лято .Дано и треньора им остане . Ще е интересно да се види какво могат .
Нападението им е отлично, но защитата им не е много добра, а и в средата на терена не виждам как ще се противопоставят на най-големите отбори.
Аз си мисля че им трябва един нов класен вратар и са готови за 1/2 финал в ШЛ , е трябва и малко жребия да помогне но то винаги е така !
Стига стига .. хаха Порто бил най-силния сред слабите.Ако Порто в момента спипат Арсенал Челси и Ман Сити направо ще ги пръсне
Фен на Ливърпул и Атлетико Мадрид
YNWA
YNWA
- n0_FeArBG
- Контакти:
acmilan написа:Порто действително в момента е сред топ отборите в света.В Шампионската лига имаше далеч по-голямо място от Шалке,Тотнъм и Шахтьор,че дори и Лион,да речем.Само че не мога разбера какви Левски и ЦСКА гонят автора на темата...
Изкарва си комплексите,ама няма значение...като гледам е повече против Левски,ама той си знае,за мен е без значение...много ги обичам такива хейтърчета!
Ами...надявам се другата година да ги видим и в ШЛ,но да те поправя,всеки от тези 3 отбора,които изброи са си достигнали с труд до ШЛ,така,че недей да ги омаловажаваш.Щом са стигнали,значи има защо!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
-
Порто са много силен отбор, факт !
Но що му трябваше автора на темата да се излага така, намесвайки български представители ... не е много ясно !
Но що му трябваше автора на темата да се излага така, намесвайки български представители ... не е много ясно !
Nightfate написа:Стига стига .. хаха Порто бил най-силния сред слабите.Ако Порто в момента спипат Арсенал Челси и Ман Сити направо ще ги пръсне
+1
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”
-
- Контакти:
Re: Порто
Порто са невероятни. Дано спечелят ЛЕ. 

Истина е,че ЦСКА игра срещу по-добри отбори,но Порто играха на 50 % срещу червените,ако беше по завързан мач не ми се мислеше какво щеше да стане 

-
-Ivan- написа:Истина е,че ЦСКА игра срещу по-добри отбори
И понеже виждам, че "червените" фенове все натам биете ...
Аз пък съм сигурен, че Левски излизаше на 100 % ако беше във вашата група !