Барселона и съдията - една друга басня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milan199440barca
Контакти:

Re: Барселона и съдията - една друга басня

Мнениеот milan199440barca » 29 апр 2011 14:15

Темата е за шефа на съдийте в Уефа - Villar. Човек, който е в топли отношения с бивш шеф на Барселона. Гаспар е бил в изборния комитет на Willar при кандидатурата му за шеф на Испанския футболен съюз. Ако на някой не му е ясно какво значи това - sorry! Темата е за съдийството в някой от мачовете на Барселона в Европа. Милан беше наказан. Италианската федерация има смелостта да оправи бакиите си. Бернар Тапи бе наказан за уреждане на мач с руски отбор, няма нищо общо с Милан.
Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Мнениеот whack » 29 апр 2011 14:17

Първо бих искал да кажа,че съм фен на Интер от дете.И сега по същество...Барселона тази година е най-добрия отбор в света,едва ли може да се спори за това ми твардение..Игра,победи,резултати..Червения картон на Пепе е абсолютен,картони във футбола се дават за влизане,а не за последствия!!!Миналата година на 1/2 финала Интер-Барселона съдията помогна на Интер гола на Диего Милито си беше от засада,но във втория мач Барселона игра с човек повече 60-70 мин. (при което червения картон беше пресилен,но все1).Прочетете правилата на тази игра,свалете си пристрастните очила и гледайте реално...Грешки винаги ще има...Кой е този отбор,който никога не е бил подпиран от съдия ???
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:19

Hellkeeper написа:
fcb_bg написа:Сега и ако обясните, защо Барса отпадна съдийски от Интер, защото Вияр си беше там където е сега и миналата година, цена няма да имате.

Я ми обясни къде видя, че Барса отпаднала съдийски от Интер?

Едно не мога да разбера... Защо извъртате темата? Темата е за Барселона, а коментарите на феновете на Барса са:
- Вас защо ви допуснаха в турнирите?
- Защо отпадна съдийски от Интер?

Много ми е чудно дали тия от УЕФА ще разгледат изобщо протестите на Реал и ще накажат ли играчите на Барса или ще ги подминат съвсем тактично ... Аз залагам на второто!

С гол разлика Интер отиде на финала. Какъв беше гола, редовен ли? К'во ми се правите на луди. И К'во сега ще ми разправяш за картона на Мота ли? Гледал съм десетки пъти мачовете, знам какво виждам. Мота имаше жълт, а удар нарочно в лицето на съперник независимо колко е силен се наказва с жълт картон. Ако е в стил Скоулс се дава червен. Че Бускетс си преигра ситуацията е вярно, но посягането беше очевидно. И Мота същия като Ван Песри - направо си търсеше картона тогава, толкова ли не виждате, не зная...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

haha

Мнениеот haha » 29 апр 2011 14:21

bultras4e написа:Защо изхвърлиха само Юве :roll: А Милан,Лацио и кой още беше им отнеха по някоя точка...

Познай,президентът на кой отбор беше хванат да урежда съдии (телефонни разоговри),но за самият отбор не последва нищо-естествено,че Интер.В последните години,това е най-съдийският отбор,който аз съм виждал.
Последна промяна от haha на 29 апр 2011 14:22, променено общо 1 път.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:21

milan199440barca написа:Темата е за шефа на съдийте в Уефа - Villar. Човек, който е в топли отношения с бивш шеф на Барселона. Гаспар е бил в изборния комитет на Willar при кандидатурата му за шеф на Испанския футболен съюз. Ако на някой не му е ясно какво значи това - sorry! Темата е за съдийството в някой от мачовете на Барселона в Европа. Милан беше наказан. Италианската федерация има смелостта да оправи бакиите си. Бернар Тапи бе наказан за уреждане на мач с руски отбор, няма нищо общо с Милан.

Ми той и министър-председателят на Испания е отявлен фен на Барса, има ли и той пръст в цялата работа? А в Европейската и Световна титла на испания? Това търсене на телето под вола започва вече да става абсурдно просто...

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 29 апр 2011 14:23

Имам грешка да , но пак съм прав :)
http://www.blitz.bg/sport/article/85319
Тук се разказва за подкупа .
През 1994 обаче поради финансови неуредици и скандал за уговорени мачове отборът е изхвърлен във втора дивизия, където изиграва 2 сезона. Марсилия се завръща в първа дивизия през 1996 година с подкрепата на собственика на Адидас Робърт Луис-Драйфус.

Това е за наказанието !
Т.е. говориш глупости :)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:24

Я да продължа - и Лапорта има основана партия, има влияние в парламента, дали не е повлиял и той на съдии, мъдии, платинита и прочие?

Hellkeeper
Контакти:

Мнениеот Hellkeeper » 29 апр 2011 14:26

fcb_bg написа:С гол разлика Интер отиде на финала. Какъв беше гола, редовен ли? К'во ми се правите на луди. И К'во сега ще ми разправяш за картона на Мота ли? Гледал съм десетки пъти мачовете, знам какво виждам. Мота имаше жълт, а удар нарочно в лицето на съперник независимо колко е силен се наказва с жълт картон. Ако е в стил Скоулс се дава червен. Че Бускетс си преигра ситуацията е вярно, но посягането беше очевидно. И Мота същия като Ван Песри - направо си търсеше картона тогава, толкова ли не виждате, не зная...

Да, голът на Милито бе от засада. Сега кажи в реванша, голът на Пике не е ли от засада? За удар се дава жълт картон, а за симулация какъв се дава? А това пък за Ван Перси е още по-голяма глупост. Картон за разкарване на топката, 1 секунда след като е свирил съдията.... Ми то по тая логика Вие още в първата минута на мача с Реал трябваше да сте с жълт картон. Търсели са си картоните. То май вашата основна тактика е, при подухване на по-силен вятър играчът да се строполи на земята, да се хване за главата, все едно Майк Тайсън му е набил кроше и да се въргаля по земята, докато останалите 10 от Барселона скачат на съдията да му искат обяснение... А колкото до картона на Пепе, защо в същата (ако не и по-опасна) ситуация, само седмица по-рано нямаше дори жълт картон?

Хайде да гледаме малко без сложените червено-сини очила, става ли?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 апр 2011 14:26

DmG написа:Имам грешка да , но пак съм прав :)
http://www.blitz.bg/sport/article/85319
Тук се разказва за подкупа .
През 1994 обаче поради финансови неуредици и скандал за уговорени мачове отборът е изхвърлен във втора дивизия, където изиграва 2 сезона. Марсилия се завръща в първа дивизия през 1996 година с подкрепата на собственика на Адидас Робърт Луис-Драйфус.

Това е за наказанието !
Т.е. говориш глупости :)

Ти недей ми чети какво пише в Уикито, защото да ми се аргументираш с този сайт е най-малкото смешно. Аз поне гледах финала и занам после какъв скандал се заформи. Имал грешка, ама бил и прав. Проверил в гугълчето, ама пак недоразбрал. Мълчи си бе, човек, имаме си един палячо начело на Реал.

Ca7alano
Контакти:

Мнениеот Ca7alano » 29 апр 2011 14:28

fcb_bg браво за мненията! Всичко е много просто, само ако знаеш кои са Флорентино Перес, Масимо Морати, Берлускони...дори няма нужда да ги коментирам, интересно ми е какво ще кажат отявлените фенове на отборите им? Дали знаят малко повече за тяхното влияние на държавно и европейско ниво. Италия се била изчистила..доста смешно.

Върни се в “Футбол - Свят”