Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Справедлив ли беше червения картон на Пепе в мача ?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Реал Мадрид - Барселона 0:2 (FT)

Мнениеот Madridist » 29 апр 2011 02:04

Всичко бях виждал, но си признавам,че сравнение на Моуриньо с Хитлер за първи път срещам :lol:
Също така, не мога да разбера, как хората дават крайни оценки за треньорските му качества и стила футбол,който практикува на базата на вчерашния мач. Миналата седмица, след финала за Купата защо нищо не написахте за грозния му футбол. Колко мача на тима през сезона сте гледали. 80 гола за първенство, до снощи най-резултатния тим в ШЛ, 15-0 голова разлика на Бернабеу, това се постига с адски дефанзивен футбол. Защо не написахте нищо в неделя за грозния му стил и антифубола,когато Реал Мадрид вкара шест гола на "Местая". :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 апр 2011 03:18

tatusindo написа:Искам само да ви попитам като се разграничите от симулациите и от двата отбора и спорните отсъждания на съдията - вие такъв Реал ли искате да виждате :? Хареса ли ви Реал снощи до 60-та минута когато имахте един единствен удар във вратата ? Хареса ли ви да стоят на резервната скамейка играчи като Кака,Бензема(който реши ако не се лъжа 2 или 3 мача в директите елиминации),Игуайн и вместо тях на терена да се подвизава рендето Пепе ? Хареса ли ви да гледате Реал,който няма една свястна атака за 60 минути на свой собствен терен ?

Реал стоеше прилично ... не играеше нищо особено, но мача се развиваше точно както Жозе искаше... Нищо чудно накрая да бяхте получили един гол от някое статично и по живо по здраво... Тези мачове се играят за да се спечелят... това е всичко. И от къде го изсмили това с единия удар ? Реал има 3 удара във вратата - барса 5.. брей, че разлика... има и по 3 удара извън вратата. И Пепе си вършеше чудно работа... беше изключително полезен и вашия човек не пипаше топката...

Аз и преди мача го казах... ако ще с 0:0 и 1:1 без удар в двата мача - ако продължим ще съм доволен... ако ще и 200 удара да има ако отпаднем - няма да съм доволен...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
bobi_getov
Контакти:

Мнениеот bobi_getov » 29 апр 2011 08:37

http://sportni.sportal.bg/news/Komichno ... .3521.html
:geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :geek: :g

касиас веднага да ходи в центара да раздава пасове :o :o :o :o

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 апр 2011 08:55

tatusindo написа:Искам само да ви попитам като се разграничите от симулациите и от двата отбора и спорните отсъждания на съдията - вие такъв Реал ли искате да виждате :? Хареса ли ви Реал снощи до 60-та минута когато имахте един единствен удар във вратата ? Хареса ли ви да стоят на резервната скамейка играчи като Кака,Бензема(който реши ако не се лъжа 2 или 3 мача в директите елиминации),Игуайн и вместо тях на терена да се подвизава рендето Пепе ? Хареса ли ви да гледате Реал,който няма една свястна атака за 60 минути на свой собствен терен ?

А теб харесва ли ти да побеждавате толкова смешно.До кога ще печелите така...Нали знаеш всичко все някога свършва
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Месершмит
Контакти:

Мнениеот Месершмит » 29 апр 2011 09:21

Барса си мислят, че са спечелили много след подобни мачове, истината е че загубиха много, загубиха много фенове!
Повечето неутрални фенове, които малко или много са им симпатизирали, са отвратени от наглите им симулации и съдийските подпирания. Остават само хардлайнерите, дато гледат мачовете със синьо-червени очила!
Още един такъв сезон със цигански постановки и съдийски тесли за противника и футболния свят ще се отврати тотално от този отбор. Въпреки няколкото гениални футболисти, които играят за Барса.
Защото хората искат да гледат честни мачове, а думи като мъжество, чест и достойнство са много далеч от този отбор!
Вече като се каже Барса, първата дума за която хората се сещат е симулация ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L3_ocUYu244&feature=related[/youtube]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 апр 2011 10:41

Горе долу съм съгласен с някои от нещата които е казал "Пловдивъ" !
Според мен единственото вярно решение на УЕФА щеше да е 2-та мача да се свирят от испанци , те и без това са свикнали на цирковете и на 2-та отбора ! Избират един съдя от Билбао и един някъде от Галисия и тва е ако се издънят да си ги псуват , гонят и бият !
И отново искам да кажа че всички псуват симулантите но когато техния отбор получи предимство след симулация всичко е точно . Не виждам никаква разлика м/у Д.Алвеш и Ди Мария (също се опитваше да изкарва картони на противниците си и то постоянно , при всяка симулация махаше с ръце и просеше картони ), м/у Бускетс и Марсело и т.н.т.
Не виждам и разлика м/у Пеп и Моу в този мач, в предишните мачове Пеп си траеше но сега нарочно игра по играта на Моу и на пресконференцията и на терена .

Потребителски аватар
sl321

Мнениеот sl321 » 29 апр 2011 10:58

Пловдивъ написа:Мауриньо заяви че поема един слаб отбор, който не е трениран правилно. Похарчи 200 млн, създаде медийна организация, оказваше натиск над съдии и противници и какъв е крайния резултат? По-слаби показатели от отбора на Пелегрини. Значи според собствените думи на Моу от началото на сезона той е поел един слаб отбор, инвестирал е огромни средства в него и получава в края по-слаби резултати от предшественика си, тотално оплют като некадърен треньор. Значи е направил от един слаб отбор още по-слаб отбор, неконкурентен на Барса, щом толкова рано 1/4 преди края на шампионата сдава борбата за титлата.
Как освен провал, може да се нарече това???
Само че това сектантите облъчени от манипулатора Моу няма как да го видите. Само не ми казвайте че Копа дел Рей е успех, защото е смешно. Да похарчиш 200 млн за една второстепенна купа която Реал не бяха печелили десетки години и не си личеше да им липсва и да го изкараш голям успех - е това е облъчване и манипулация в гигантски размер. В това Моу е ши*ания бос :)

Шшш ало Парцалев,ти имаш ли връзка с центъра бе?

Къде ги видя тия 200 мил?
Мналата година 2-ри-тази втори
Минаналата година отпадаме за купата на краля в първи кръг от Алкоркон с общ резултат 1-5 -тази година я печелим като на финала е "непобедимия" Барселона.

Миналата година отпадаме за пореден път на 1/8 финал за ШЛ тази година сме 1/2.

Ти като пишеш по принцип мислиш ли?

200 мил....цъцъ

Просто се чудя някои хора като седнат да пишат ,майтап ли справят,не са добре с главата ли ? Не знам.

Написаното ти излиза от рамките на мнение.Ти тука пишеш сума неща които просто фактологически не са верни а ги позлваш за аргументи на тезата ти.Това е абсурдно.

Ходи там си гледай Ботев и не ни занимавай с глупости .
Все едно аз да ти кажа че Ботев Пловдив е Ботев Сопот,щото така съм чул че се говори,пък да не съм се запознал с фактите.
Последна промяна от sl321 на 29 апр 2011 14:36, променено общо 3 пъти.
http://www.eridubet.com
Доста блогове с типстъри на едно място.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 29 апр 2011 11:02

Пловдивъ, не Моуриньо, а точно Пелегрини изхарчи 240 милиона евро за трансфери. Именно при него дойдоха Роналдо, Кака, Бензема, Алонсо и т.н. Миналата година, Моуриньо изхарчи няколко пъти по-малко, като това беше най-успешното трансферно лято на тима от доста години насам. Дойдоха футболисти като Йозил, Ди Мария, Карвальо, Кедира за доста скромни суми , примерно за един плеймейкър от световна класа като Йозил, дадохме само 15 милиона евро(за един Гарай, през предишното лято, дадохме толкова :lol: ), за Карвальо сумата беше също доста скромна - 3 или 4 милиона евро някъде. И като изключим последния, всички останали са млади момчета,които още с първите си мачове паснаха на стила на Реал Мадрид и се превърнаха в основни играчи. И как го изчисли, че при Моуриньо имаме по-слаби показатели. Мислиш ли,че някой фен на Реал Мадрид го топли,че сме вкарали 100 гола миналата година, и имаме 96 точки,като накрая пак сме втори. Не, да не говорим,че при Пелегрини, отборът още от зимата, се бореше само за един трофей, докато при Моуриньо почти през целия сезон бяхме на три фронта. И Пелегрини донесе най-големия срам за тима, през новия век, именно със срамното отпадане от Алкоркон,много по-срамно е да паднеш 0:4 от някакви аматьори, отколкото 0:5 от Барселона. Да не говорим за ШЛ и пак "достойното" му представяне до осминафиналите. А Моуриньо само за една година, постигна много- донесе купа, може да е второстепенна, но след като си я спечелил без загуба в турнира, и в директен спор, с най-силния отбор в света в момента, няма как да не ти е сладка, в ШЛ,именно при Моуриньо минахме осминафиналите, играхме и полуфинал, отново се върнахме сред големите в Европа след толкова много години. До мачът с Барселона, бяхме тима с най-много вкарани, най-малко допуснати голове. Пред този отбор на Реал Мадрид, с най-малката средна възраст в Примера, има много бъдеще. И накрая да кажа нещо за Моуриньо. Писали сме го тук достатъчно. Много са ми странни всичките теории, за грозния му антифутбол, харесвал победи с по 0:0, при положение,че в последните седем години, отборите които е водил в Португалия, Англия и Италия, винаги са завършвали на първо, и в най-лошия случай, на второ място по отбелязани голове в крайното класиране. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

argirov
Контакти:

Таунзенд на мушка, след като е объркан с Щарк

Мнениеот argirov » 29 апр 2011 11:05

Футболният анализатор Анди Таунзенд изживял неприятни минути в мадридски ресторант, след като е бил объркан с … германския рефер Волфганг Щарк.

Арбитърът, който ръководи първата полуфинална среща в Шампионската лига между Реал Мадрид и Барселона, предизвика бурен скандал с решението си да покаже червен картон на халфа на Белия балет Пепе в ситуация, изиграна доста театрално от бразилския бранител на каталунците Дани Алвеш.

„Седяхме в ресторанта и хапвахме, когато изведнъж забелязах, че доста хора ме гледат втренчено,“ започва разказа си бившият халф на Астън Вила и Челси.

„В един момент някои започнаха да вадят фотоапарати и да ме снимат. Един пък дойде и ми донесе саксийно растение, каза ми „Това е за теб“ и избухна в смях.

„Ние бяхме около 10 човека и започнахме да се питаме какво всъщност се случва. Изумлението ми продължи, след като станах, за да отида до тоалетната. Тогава бях освиркан, та се наложи един от сервитьорите да ме придружава.

„Но аз така и не разбирах за какво става въпрос…

„Нещата започнаха да изглеждат още по-заплашително, когато група мъже се доближиха до мен и започнаха да крещят нещо на испански. Един човек викаше по мен чак от далечния край на ресторанта.

„Изведнъж ми просветна. Не бях свалил акредитацията си от мача от врата си и те мислеха, че аз съм рефера. За тях аз бях Волфганг Щарк..

„Тогава набрах смелост и им казах, че работя за английска телевизия.“

Колегите на Анди в ITV се заляли от смях след сензационния му разказ и дори започнали да му казват Волфи (по името на Волфганг Щарк).

Самият Таунзенд обаче не крие, че не е изпитал особено приятни чувства в ресторанта.

Бившият национал на Ирландия е убеден, че главният виновник за цялата истерия е Жозе Моуриньо, който нападна яростно рефера, Барселона и дори намеси УЕФА в емоционалната си тирада на пресконференцията след мача.

„Сега изглежда смешно, но тези хора наистина търсеха отмъщение. За тях арбитърът е главният виновник за случилото се…

„Да ви кажа честно, след всичко случило се, вече не бих искал Моуриньо обратно на Острова,“ завършва Таунзенд.

[offtopic]kick.bg[/offtopic]

Бая страшничко ще да е било за човека :mrgreen:

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 29 апр 2011 11:56

RENAULT написа:

А теб харесва ли ти да побеждавате толкова смешно.До кога ще печелите така...Нали знаеш всичко все някога свършва

Виж някъде из коментарите дали съм написал,че ми е харесала победата.... Не ми хареса нито срещу Арсенал като домакин,нито онази вечер на Бернабеу.... Но има едно нещо,което не прочетох някой от феновете на Реал да си го е признал(освен може би gnrforever и shotguns blue) -а именно Жозе беше надлъган този път от Пеп!За Разлика от предишните два мача този път късмета не проработи за Реал Мадрид ;)
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Реал Мадрид”