Челси - Барселона
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Барселона
Хаха,фенчетата на махленското отборче от Лондон ореваха света! Не става само с антифутбол трябват и голове,когато са 11 на 10,а на Lord of Memories му пожелавам повторение на случката от 1999,но този път във вреда на МЮ
!

picksan написа:Хаха,фенчетата на махленското отборче от Лондон ореваха света! Не става само с антифутбол трябват и голове,когато са 11 на 10,а на Lord of Memories му пожелавам повторение на случката от 1999,но този път във вреда на МЮ!
Абе по принцип, преди всичко човек трябва да бъде българин, а чак после и фен !.....
Lord of memories написа:Юнайтед играха 65 мача и минаха през един много тежък период по средата на тях около 5 седмици и ти си гледал точно тях, естествено, обаче точно тия мачове излязахме с невероятна форма, колко положения имаха Арсенал за двата мача....??? От 3-4 петдесет процентови не видях повече.
То за Арсенал мача свърши още в 10 мин. Това което искам да кажа е , че МанЮн сигурно също ще се затворят и ще съумеят да отбепежат един гол ,а след това на контри поне още един два . Евала на такива фенове на МанЮн като тебе , който казват и добри неща на Челси и виждат , че надиграхме тотално Барса и Ви пожелавам да ги биете много за тържествува правдата.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- Lord of memories
- Контакти:
Лично моето мнение е, че ще загубят, а може и лошо да загубят !.... При надиграване с "Барса" се отварят страшно много пространства, а те с добрите си подавания ( мноооого по - еволюирало разиграване от тоталния Аякс ) и със силните си инидивидуалности могат да разсмеят всеки отбор ! Знам че, колегата фен на Юнайтед може и да не се съгласи, но нека да погледне мачовете с Ливърпул и Фулъм, и тогава да каже, дали защитата е най-силната страна на Юнайтед ?!.... Но ! От друга страна, имаше и мачове като Атлетико Мадрид - Барса, където и защитата показа, че не е на най - високо ниво !... Мисля, че и в двата мача, Хидинк не сбърка тактиката, по друг начин, "Челси" нямаше никакви шансове срещу "Барса" , а сега поне бяха на крачка !
Как да се съглася като говориш глупости, надиграване не значи отваряне на защита, това са масови глупости, няма да видиш в съвременния футбол всички напред всички назад като аякс преди, как може да сравняваш защитата на барса с тази на юнайтед като говориш само за мачовете в който бяхме в лоша форма, като сме тръгнали за резултати, гледали мача с тоя въпросния Челси, дето така измъчи Барса и какъв беше резултата ???
На феновете на Челси трябва да кажа че им трябва световен нападетел какъвто беше Нистелрой за нас и какъвто беше Анри за Арсенал, дето да вкарва голове независимо в каква форма, а Анелка и Дрогба са константи. Есиен е световен клас, ама само с него не може.
Искам да ви питам какво ще стане с вратата на Валдес, ако 20 минути Юнайтед атакува безспирно?
Айде лека на всички.
Последна промяна от Lord of memories на 07 май 2009 02:02, променено общо 6 пъти.
GGMU
picksan написа:Хаха,фенчетата на махленското отборче от Лондон ореваха света! Не става само с антифутбол трябват и голове,когато са 11 на 10,а на Lord of Memories му пожелавам повторение на случката от 1999,но този път във вреда на МЮ!
Аз си мисля , че ще има повторение на друг мач Милан - Барса 4 - 0
Резултата който си пожелавам е МанЮн - Барса 7 - 2
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Lord of memories написа:Лично моето мнение е, че ще загубят, а може и лошо да загубят !.... При надиграване с "Барса" се отварят страшно много пространства, а те с добрите си подавания ( мноооого по - еволюирало разиграване от тоталния Аякс ) и със силните си инидивидуалности могат да разсмеят всеки отбор ! Знам че, колегата фен на Юнайтед може и да не се съгласи, но нека да погледне мачовете с Ливърпул и Фулъм, и тогава да каже, дали защитата е най-силната страна на Юнайтед ?!.... Но ! От друга страна, имаше и мачове като Атлетико Мадрид - Барса, където и защитата показа, че не е на най - високо ниво !... Мисля, че и в двата мача, Хидинк не сбърка тактиката, по друг начин, "Челси" нямаше никакви шансове срещу "Барса" , а сега поне бяха на крачка !
Как да се съглася като говориш глупости, надиграване не значи отваряне на защита, това са масови глупости, няма да видиш в съвременния футбол всички напред всички назад като аякс преди, как може да сравняваш защитата на барса с тази на юнайтед като говориш само за мачовете в който бяхме в лоша форма, като сме тръгнали за резултати, гледали мача с тоя въпросния Челси, дето така измъчи Барса и какъв беше резултата ???
На феновете на Челси трябва да кажа че им трябва световен нападетел какъвто беше Нистелрой за нас, дето да вкарва голове независимо в каква форма, а Анелка и Дрогба са константи.
Айде лека на всички.
Виж какво просто си казах мнението, нищо друго ! Попитаха ме, и аз отговорих ! Съжалявам, че не съвпада с твоето ! Ти преди 10 години си бил малък при един финал, аз преди 20 окачих футболните обувки !!!!..... Но правото си е твое ! Всеки с мнението си !....( аз не съм казал, че ти говориш глупости, нали ?!)
- Lord of memories
- Контакти:
kartago написа:Gateca написа:kartago
Моля те отговори ми честно ако МанЮн тръгне да се надиграва с Барса какво мислиш ,че ще стане?
Интересно ми е да чуя твоето мнение.
Лично моето мнение е, че ще загубят, а може и лошо да загубят !.... При надиграване с "Барса" се отварят страшно много пространства, а те с добрите си подавания ( мноооого по - еволюирало разиграване от тоталния Аякс ) и със силните си инидивидуалности могат да разсмеят всеки отбор ! Знам че, колегата фен на Юнайтед може и да не се съгласи, но нека да погледне мачовете с Ливърпул и Фулъм, и тогава да каже, дали защитата е най-силната страна на Юнайтед ?!.... Но ! От друга страна, имаше и мачове като Атлетико Мадрид - Барса, където и защитата показа, че не е на най - високо ниво !... Мисля, че и в двата мача, Хидинк не сбърка тактиката, по друг начин, "Челси" нямаше никакви шансове срещу "Барса" , а сега поне бяха на крачка !
Напълно съм съгласен с теб .МанЮн трябва да копират тактиката на Хидинк и смятам , че ще се поздравят с успеха , а и според мен нападението на МанЮн е по добро отколкото при Челси и ще си реализират положенията .
Освен това всички за Манчестър са на лице без Флечър , за разлика от Барса.
Лично за мен най добрия играч на Барса е Анри и без него са много зле
Ммммне ! Гуардиола явно е млад треньор, днес това му пролича ! Но, не значи, че един играч е определящ за "Барселона", днес в една тема питах ( май в тая ), хора от "Барса" що не прави смени, от самолет се виждаше, че не могат да вкарат гол, какви са алтернативите ?!...Но все пак това е полуфинален мач, докато там се играе финал, и определено "Барса" ще играе по друг начин ! От друга страна, съм много съгласен с тебе, че нападението на Ман Юн, не може да се сравни с това на "Челси" , тия от всяко положение и всеки може да вкара гол !... Мача определено ще е много интересен ! Аз лично много се надявам Ман Юн да победи, но и се страхувам да не заработи "машината" на "Барселона"....щото днес не беше показателен мач ! Два случайни удара, с две вратарски слаби намеси решиха мача, а нападателите никакви ги нямаше !....А! И не знаем как ще свири и съдията на финала !!!!
Вчера нямах Интернет , затова и не съм писал.Сега ще си кажа мнението за предстоящия финал, вие мача го изкоментирахте вече,(в нова тема , незнам защо , вече имаше направена такава за полуфинала, пише си с големи букви ама някои ги мързи да "ровят"....) по думите ви прилича на ЦСКА - Пирин 1-1 , примерно без отсъдените дуспи но карай...
Значи едното хубаво в случая според мен е , че най после , след цялото чакане през сезона тези два отбора да се срешнат, това се случи.От много отдавна не се сещам за два гранда, в такава форма още от началото на сезона, логично накрая се срешнаха.Според мен и от УЕФА , ще са доволни защото тия мачлета Челси - Манчестър ги гледаме сяка година по 2-пати в Англия и ако се срешнат и за някоя купа, става много.Най-малкото и че миналия сезон финала беше същия, и вече почва да прилича лигата като премиер6ип.От друга страна атакуващия стил на Барселона свърши работа, макар и с гол в края на мача, и макар , че сички фенове на английския футбол сега се плюнчат, и ще го правят още поне 1-2 години ,ако не и повече.
Освен това , чета много убедителни прогнози на фенове на Манчестър , че финала е 4-1 или , че Руни и Роналдо ше ни набутат 4-5 гола... защитата им била много добра , а тази на БАрселона е като парцал....забравяте , че Барселона вчера игра без 3-ма основни играчи ( в последствие без 4-ма ако броим и Абидал... а и Дани Алвеш направи слаб мач) да не забравяме , че ако сичко е наред на финала и Анри и Ето'о и Меси ще са в игра и отзад ще имаме и Пике и Пуиол , надявам се и Милито да се е оправил дотогава, понеже имаше такива коментари , че към края на сезона ще се оправи, за да помогне.А и да се върне момчето точно на финала срещу Манчестър та да си им върне... Тъкаче, вие много се плюнчите , нека видим накрая какво ще стане.
И не замесвайте пак господ и това , че е българин, ако изобщо Берба играе на финала то пак ще е към края на мача, или поне до средата на второто полувреме , [после ше го сменат , щото ако мача иде на дуспи, не го виждам... ( нищо лошо за момчето, аз съм българин, обаче подкрепям Барселона и силно искам да дигне трофея.) Освен това сега сички фенове на Манчестър , ще се изкажат използваики това , че има българин в състава на United ,казвайки че сички трябва да сме за Манчестър и какви българи сме аз , ЛордВодо примерно и още няколко човека тука в форума и попринцип в страната... сигорно сме най долната прослойка за обществото ни , но САМО БАРСЕЛОНА , и силно се съмнявам , че ще ни вкарате 4 гола, само по леко , титлата все още е мноооооого далече от ръцете на Рио и Гигс ! ! ! Имате да минете през БАрселона, вярно играем трудно с топ 3 на Англия но все пак , не се изхвърляте отсега, да неказвам като какво.

Значи едното хубаво в случая според мен е , че най после , след цялото чакане през сезона тези два отбора да се срешнат, това се случи.От много отдавна не се сещам за два гранда, в такава форма още от началото на сезона, логично накрая се срешнаха.Според мен и от УЕФА , ще са доволни защото тия мачлета Челси - Манчестър ги гледаме сяка година по 2-пати в Англия и ако се срешнат и за някоя купа, става много.Най-малкото и че миналия сезон финала беше същия, и вече почва да прилича лигата като премиер6ип.От друга страна атакуващия стил на Барселона свърши работа, макар и с гол в края на мача, и макар , че сички фенове на английския футбол сега се плюнчат, и ще го правят още поне 1-2 години ,ако не и повече.
Освен това , чета много убедителни прогнози на фенове на Манчестър , че финала е 4-1 или , че Руни и Роналдо ше ни набутат 4-5 гола... защитата им била много добра , а тази на БАрселона е като парцал....забравяте , че Барселона вчера игра без 3-ма основни играчи ( в последствие без 4-ма ако броим и Абидал... а и Дани Алвеш направи слаб мач) да не забравяме , че ако сичко е наред на финала и Анри и Ето'о и Меси ще са в игра и отзад ще имаме и Пике и Пуиол , надявам се и Милито да се е оправил дотогава, понеже имаше такива коментари , че към края на сезона ще се оправи, за да помогне.А и да се върне момчето точно на финала срещу Манчестър та да си им върне... Тъкаче, вие много се плюнчите , нека видим накрая какво ще стане.
И не замесвайте пак господ и това , че е българин, ако изобщо Берба играе на финала то пак ще е към края на мача, или поне до средата на второто полувреме , [после ше го сменат , щото ако мача иде на дуспи, не го виждам... ( нищо лошо за момчето, аз съм българин, обаче подкрепям Барселона и силно искам да дигне трофея.) Освен това сега сички фенове на Манчестър , ще се изкажат използваики това , че има българин в състава на United ,казвайки че сички трябва да сме за Манчестър и какви българи сме аз , ЛордВодо примерно и още няколко човека тука в форума и попринцип в страната... сигорно сме най долната прослойка за обществото ни , но САМО БАРСЕЛОНА , и силно се съмнявам , че ще ни вкарате 4 гола, само по леко , титлата все още е мноооооого далече от ръцете на Рио и Гигс ! ! ! Имате да минете през БАрселона, вярно играем трудно с топ 3 на Англия но все пак , не се изхвърляте отсега, да неказвам като какво.

[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]