Челси - Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Челси - Барселона

Мнениеот L_Messi » 07 май 2009 00:27

Като чета коментарите за "ограбване" на Челси и разни там несвирени дузпи, започвам да си мисля, че гледането на БГ футбол е вредно :lol:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 май 2009 00:28

0007 ,
тогава на Пике имаше дузпа, защото ако не се лъжа Анелка го финтираше, но за положението на Ето О, не съм съгласен !

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 07 май 2009 00:30

kartago написа:
Ticha написа:Голямо нещастие. Предната година Челси загубиха финала след дузпи, сега падат на 1/2 финал в 93-тата минута. Трябва и малко късмет, иначе не става.

Съгласи се, че късмета е със силните ! Днес и двата отбора имаха късмет, и гола на "Челси" беше късметлийски, и "Барса" с единствения си удар изравниха.....Сигурно, тази вечер беше на страната на по-силния отбор, не знам.....( апропо, мое мнение, не го плюйте, и двата гола бяха много вратарски !!!)...

Бих се съгласил с това че първия мач Барса смачка Челси, но днес Барса беше много слаба, дори и за мене изненадващо слаба и незнам дали заслужаваше да играе финал. Видях по-рано едно мнение във форума че по-скоро Челси загуби мача, отколкото Барса го спечели и бих се присъединил към него.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 май 2009 00:31

Наистина няма смисал да ревете от съдията Челси сами са си виновни за отпадането,последните 10 минути половината играчи на Барса нямаха сили да ходят и вместо да ги пресират и да вземат инициативата,да вката още един гол и да решат мача.Отбора на Челси се затвори и продължи да разчита на контри и неточен мерник от страна на играчите в жълто.

Потребителски аватар
bomberman64

Мнениеот bomberman64 » 07 май 2009 00:31

greedy написа:Стига ревахте за тез дузпи бе.На Ноу Камп като ви бута съдията нищо не казахте.Тогава 2 червени картна трябваше да покажат на Челси,ама сега мълчите затова а? Айде със здраве,догодина опитайте пак. :mrgreen:

абе пич не бяха ли 5 червените картони?ти друг мач ли гледа?дани алвеш провокатора се тръшкаше на земята още като види футболист в синьо,сега за този мач,челси сами са си виновни,трябваше да убият барса но те са наивни и не пожелаха,е господ и съдията ги наказа,сори за челси,но ман ю ще унищожат барса,просто този инстинкт на кристияно е инстинкт на килър :D барса за мен и в двата мача не игра красиво.
Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 07 май 2009 00:31

kartago написа:0007 ,
тогава на Пике имаше дузпа, защото ако не се лъжа Анелка го финтираше, но за положението на Ето О, не съм съгласен !

Да-и аз имах това впредвид.Имаше ли дуспа ,мачът свършваше.Но явно един човек не видя дуспата или се направи,че не я вижда...Обаче вече е все тая.И да мислим,и да умуваме,мачът свърши(несправедливо за мен).
П.С.Догодина на финала Челси очаквам да паднат с автогол в последната минута с този късмет...
П.С.2
Това ако е атакуващият феноменален отбор,който има 100 гола в първенството,здраве му кажи.
Последна промяна от 0007 на 07 май 2009 00:33, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
athom
Контакти:

Мнениеот athom » 07 май 2009 00:33

Как пък нито един фен на Челси не обърна внимание на това което играха играчите на Челси 180-190 минути, а само "Дузпата, дузпата!" :?: :?: :?:

Хидинг трябваше да им каже да смачкат Барса след червения картон, и без това играта на Барса не спореше ама грам.
Вместо това ги прибра още повече, все едно не са Челси ами Сток Сити ебаси...
slavia_forever написа:При 2:2 за немците не играе толкова психологическия фактор.

Изображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 май 2009 00:34

kartago написа:0007 ,

Според мен единственото положение, при което имаше дузпа беше именно при играта с ръка на Пике, но съдията явно искаше да покаже, че за неумишлена игра с ръка няма да дава дузпи. Бих се обзаложил, че и при идентично положение в наказателното поле на Челси пак нямаше да даде дузпа. Друга версия, която съм склонен да приема е, че просто е решил да компенсира Барса заради червения картон на Абидал. Което е лошо, но се случва. Така или иначе Челси можеха да си решат мача и без тези дузпи.

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 07 май 2009 00:37

MATCH STATS
Chelsea Barcelona
Shots (on Goal) 13(4) - 14(1)
Fouls 16 - 17
Corner Kicks 6 - 6
Offsides 5 - 0
Time of Possession 29% - 71%
Yellow Cards 4 - 3
Red Cards 0 - 1
Saves 0 - 3

Ето ви статистиката от мача. Преценете сами, кой е бил по-добрия отбор.
Последна промяна от msm на 07 май 2009 00:38, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 00:37

athom написа:Как пък нито един фен на Челси не обърна внимание на това което играха играчите на Челси 180-190 минути, а само "Дузпата, дузпата!" :?: :?: :?:

Хидинг трябваше да им каже да смачкат Барса след червения картон, и без това играта на Барса не спореше ама грам.
Вместо това ги прибра още повече, все едно не са Челси ами Сток Сити ебаси...

Мене повече след мача ме интересува барселона и видях че от 5 атаки челси имаха 5 положения и само слабия дрогба не направи резултата 3-0 и гол без положение за Барса, нищо не ме касае особенно, така ще е по-лесно....за нас.
GGMU

Върни се в “Барселона”