Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

motion_man
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс (30 април)

Мнениеот motion_man » 28 апр 2011 17:06

Притеснявам се само Беройския да не започне пак с тъпите фалове покрай наказателното поле, че на Янев само пряк-свободни му дайте...
А вкарат ли ни гол - оттам нататък има да берем ядове...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 28 апр 2011 18:19

ShooterMan написа:Литекс когато пада пада ама мъжката пада,в Стара Загора 0:3,в Благоевград 1:4.Тръгнат ли да падат ще им отупаме буриите до дупка,в това съм убеден.Също и,че Дока и Ицо Янев няма да им е комфортен "Арена Тича" :mrgreen: ....За мене,вероятно за всички и естенствено Генов това го е разбрал отдавна преди нас-не трябва да се надиграваме с Литекс,нито да обръщаме мача на атака за атака.Мисля,че ако наблегнем на битка и единоборства,ЦЕНТРИРАНИЯ и удари от далеч ще ги бием,в такова русло те нямат класни играчи,нито Дока,нито Янев могат да играят борейки се :roll:

В това русло нямат класни играчи,но дай им да падат като застреляни около пеналта за фалче.А и Сашо Беройският както писа следващият колега,умее да ги събаря на и около линията на пеналта.Дано Генов му обърне специално внимание на това моче,че после да не си го изкараме само на него.Аз си мисля че двубоя между точно Беройския и Дока ще реши накъде ще тръгне мача.Ако нашият Алвеш успее да затвори добре Дока, Литекс свършват.В центъра Янев няма никакъв шанс срещу Гравесена и Камазола.Там мисля че ще имаме смазващо превъзходство.На другият бег нещата според мен без Том са ясни.Атаки в нея зона с Марадончо и Адемар и дай Боже отново добра игра на двамата Жоровци.Просто целта на Тича е да спрем Дока.Според мен това е разковничето към успеха.Е и да се преборим с пастата разбира се. ;) Успех на моряците в похода към Европа,защото това ще е лакмуса който ще отключи ремонта на Тича!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

ned
Контакти:

Мнениеот ned » 28 апр 2011 20:21

Предстои ни много важен мач с Литекс. Ако искаме Черно море да победи трябва да му помогнем. Как ли? Аз мисля така:
1. КАТО ОТИДЕМ НА МАЧА И НАПЪЛНЕМ СТАДИОНА.
2. КАТО СКАНДИРАМЕ ПОЗИТИВНИ НЕЩА КЪМ НАШИТЕ ИГРАЧИ.
3. КАТО ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА, ДОРИ И ДА ИМА ГРЕШКИ.
4. КАТО РЕАГИРАМЕ БУРНО НА НЕПРАВИЛНИ ОТСЪЖДАНИЯ НА СЪДИИТЕ.
5. КАТО ДАДЕМ ОБИЧТА СИ НА ОТБОРА И СТАНЕМ НАЙ-ВАЖНИЯ МУ ИГРАЧ.
ООООООООООЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ- ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ -ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-ОЛЕЕЕЕЕЕ
УСПЕХ, МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 апр 2011 22:26

ned написа:Предстои ни много важен мач с Литекс. Ако искаме Черно море да победи трябва да му помогнем. Как ли? Аз мисля така:
1. КАТО ОТИДЕМ НА МАЧА И НАПЪЛНЕМ СТАДИОНА.
2. КАТО СКАНДИРАМЕ ПОЗИТИВНИ НЕЩА КЪМ НАШИТЕ ИГРАЧИ.
3. КАТО ПОДКРЕПЯМЕ ОТБОРА, ДОРИ И ДА ИМА ГРЕШКИ.
4. КАТО РЕАГИРАМЕ БУРНО НА НЕПРАВИЛНИ ОТСЪЖДАНИЯ НА СЪДИИТЕ.
5. КАТО ДАДЕМ ОБИЧТА СИ НА ОТБОРА И СТАНЕМ НАЙ-ВАЖНИЯ МУ ИГРАЧ.
ООООООООООЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ- ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ -ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ-ОЛЕЕЕЕЕЕ
УСПЕХ, МОРЯЦИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ето това да се чува.Като видя такива мнения и настръхвам.Колкото се може повече отидат в събота с такова настроение и нагласа ще е най-добре.
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 29 апр 2011 08:43

Още на първата страница съм го написал - дано всеки моряк осъзнава какво трябва да направи утре.Има-няма фал - рев до дупка по съдията и психически тормоз както на него,така и на гостите.Бразилците са лабилни,ако емнем Дока съм убеден,че ще се спъва в топката 100 на 100,спомнете си Спаско Делев на 20 април под непрестанно хранене как се спъваше като кон...Литекс е силен,НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА!!!Не и по-силен от ЦСКА,които бихме.Малко ни трябва и ако Гравесена-Камазола-Жоро Илиев спечелят битката за центъра срещу Янев-Г.Миланов-Йеленкович ни Дока ще ни притеснява,ни доковица.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 29 апр 2011 10:51

ShooterMan написа:Още на първата страница съм го написал - дано всеки моряк осъзнава какво трябва да направи утре.Има-няма фал - рев до дупка по съдията и психически тормоз както на него,така и на гостите.Бразилците са лабилни,ако емнем Дока съм убеден,че ще се спъва в топката 100 на 100,спомнете си Спаско Делев на 20 април под непрестанно хранене как се спъваше като кон...Литекс е силен,НО НЕ ЧАК ТОЛКОВА!!!Не и по-силен от ЦСКА,които бихме.Малко ни трябва и ако Гравесена-Камазола-Жоро Илиев спечелят битката за центъра срещу Янев-Г.Миланов-Йеленкович ни Дока ще ни притеснява,ни доковица.

мен само твоите фанфари ме притесняват , но както и да е предстои труден мач срещу най добрия в България като футболисти , треньор и организация ще ни е нужен и малко късмет
ex Popeye

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 29 апр 2011 11:27

Напълно съм съгласен със мненията ви всички на стадион ТИЧА! и със Цяло Гърло нека всички да сме пресипнали но със 1:0 ако трябва но да се върнем щастливи по къщите си и да се напием от кеф .... ЗА МОРЯЦИТЕЕ

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 29 апр 2011 12:04

Ако мачът не е нарисуван,онези от Ловеч няма как да победят,''Черно море'' е във възход, и победата ни изстрелва в Европа, жалко че шампион ще стане отбор , на който ходят по 300-400 зрители на мач.Като чета мненията на 2-та им фена в форума, ми се струва че тия живеят на друга планета.Колкото и титли да си купите, колкото и школи да си направите, вие ще си останете един изкуствен отбор, който се крепи на един единствен човек.Нямате история, имате купени шампионати(както впрочем са и на другите ни''грандове''),във вашият град са на почит борбата и хандбала, както написа едно чуждестранно издание.Ако Гришата беше взел съгражданите от ''Спартак'', днес щяха всички да са ви забравили..
Успех на Морето,''Тича'' е нашата крепост, тук рядко някой се позволява да ни реже, тоя Пастата да не си и мисли, че ще ги подкрепя , щото ТИМ да не му резнат топчиците..
Последна промяна от HEATSEEKER на 29 апр 2011 12:26, променено общо 1 път.
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Dundy
Контакти:

Мнениеот Dundy » 29 апр 2011 12:20

ogrizko написа:между другото, ако продължава да вали.... може и повече от 4:0 да бием.... викам да им лепнем една петица и да си заминават, а пък ако ще после и шампиони да стават :twisted: :twisted: :twisted:

Литекс 23 43-9 59 Наивници за 23 мача са им вкарали 9 тези за мач искат толкова. Хикса е при 0-0 иначе сте паднали :) :) :)

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 29 апр 2011 12:29

Dundy написа:
ogrizko написа:между другото, ако продължава да вали.... може и повече от 4:0 да бием.... викам да им лепнем една петица и да си заминават, а пък ако ще после и шампиони да стават :twisted: :twisted: :twisted:

Литекс 23 43-9 59 Наивници за 23 мача са им вкарали 9 тези за мач искат толкова. Хикса е при 0-0 иначе сте паднали :) :) :)

А ти не си ли наивник да вярваш колко сте ''Велики''...не знам за 4-гола, ама знам че можем да ви опукаме провинциалният отбор....
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Върни се в “Черно море”