0007 написа:Нямам думи.След такъв мач просто Барса не заслужава титлата.![]()
![]()
Няма и да я вземе, споко, ся трябва да викаш за юнайтед.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 00:00
0007 написа:Нямам думи.След такъв мач просто Барса не заслужава титлата.![]()
![]()
Мнениеот Blake » 07 май 2009 00:00
Мнениеот Gateca » 07 май 2009 00:01
Мнениеот msm » 07 май 2009 00:02
durex написа:msm написа:durex написа:Няма значение дали напада или се отбранява ве имаше ли дузпа? Имаше! така че не ми говорете за красив футбол не винаги с красота се постигат успехи
Пич успокой се бе. Трябва да знаеш едно, че дузпа има само когато съдията я свири. Всичко останало е мнение и желание.
Значи мислиш че нямаше дузпа ли?
Мнениеот ManUtdMadFan » 07 май 2009 00:02
Blake написа:Измислени отбори не трябва да печелят този турнир..измисленият отбор си е Челси разбира се.. Доказа се максимата че ако вадиш нападател за защитник да пазиш гол аванс , губиш.. Интересно как точно Хидинк не искаше да изкара играта в половината на Барса. Негов проблем , чакам 27ми с нетърпение
Мнениеот Lord of memories » 07 май 2009 00:03
Gateca написа:Мамицата им циганска испанска курвенска.
Честитя титлата на Манчестър.
Мнениеот samobotev » 07 май 2009 00:03
ЧЕЛСИ БЕШЕ ОГРАБЕН !!! ЧЕЛСИ БЕШЕ ОГРАБЕН !!! ТОВА Е !!!
Мнениеот Gateca » 07 май 2009 00:03
athom написа:Gateca написа:athom написа:Червения картон също е спорен, да не кажа несъществуващ, но него не го споменавате нали?
Втората дузпа никога никой съдия няма да я свири, игра с ръка почти с гръб към Балак
и движение с голяма скорост срещу топката Ето`о за да не го удари в ръката трябваше да няма ръка.
Страхлив Челси, 10 защитника, след смяната на мангала даже 11. Едно случайно попадение и толкова.
Абе смешник 5 дузпи не даде това изчадие съдията . Аболютно най курвенския отбор сте.
Да ви опустея "красивия футбол"
Много внимавай с епитетите, че ако си отворя пръстите да пиша ще трябва да ме баннат.
Ако ще 15 дузпи да не е дал, това не ти дава право да обиждаш някого само защото не е на твойто мнение.
Като те боли от отпадането, ходи вкарай 1-2 ракии, успокой се и толкова.
ФУТБОЛА Е САМО ИГРА!
Мнениеот greedy » 07 май 2009 00:04
Мнениеот защо » 07 май 2009 00:05
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта