Но Анчелоти е страхлив и най-вероятно ще пусне Малуда като вътрешен халф заедно с Микел и Лампард, а напред Калу, Торес и Анелка или Калу, Дрогба и Анелка.
  Но Анчелоти е страхлив и най-вероятно ще пусне Малуда като вътрешен халф заедно с Микел и Лампард, а напред Калу, Торес и Анелка или Калу, Дрогба и Анелка.  
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

christian825 написа:В защита имаме нужда само от един десен бек, за да може след като се върнат някои играчи, които са били под наем да им се дава възможност. Аз лично смятам, че трябва да се продадът Босингва,Ферейра и Жирков и от другия сезон защитата да придобие следния вид:
Иванович, Коул, Луиз, Тери, Алекс, Бертранд, Патрик, Ван дер Вийл...
 Ето го и анализа, който бях направил за трансферното лято. Мисля, че ще е нещо подобно:
  Ето го и анализа, който бях направил за трансферното лято. Мисля, че ще е нещо подобно:Контузиите ни провалиха тоя сезон. Може да звучи като оправдание, но е самата истина. В периода ноември - януари, карахме без Лампард, Тери и Дрогба, които са тримата лидери на отбора. Ако те бяха на терена, съм сигурен, че сега щяхме да сме пред Юнайтед ! Да не говорим, че Лампард ако не беше тая контузия, положенията срещу Юнайтед, щеше да ги вкара с затворени очи. Нека влязат 3-мата в оптимална форма и пак ще говорим ...Да не говорим, че Есиен също е много зле тоя сезон. Дано се оправи другия, тази контузия го е развалила, не е същия. Догодина ако освежим малко отбора с закопуването на 2-ма флангови играчи, 1 плеймейкър и 1 бек, и 1 резервен вратар и продадем излишните футболисти ( Малуда, Анелка, Жирков, Ферейра, Босингва, Иларио, Търнбул може и Бенаюн и Калу, за да се набавят средства ). Трябва да си върнем Аанхолт, Борини, Стъридж. За Брума не зная, не следя развитието му ...
Ето как искам да изглежда състава от другия сезон. По слуховете, мога да заключа, че Анчелоти и Абрамович мислят като мене, стига да има поне доза истина, разбира се. За всички изброени играчи, има сериозни индикации за трансфер.
Вратари - Чех, Бегович, Ръш Тейлър.
Защитници - Ашли, Ван Дер Вийл, Аанхолт, Бертранд, Ашли Коул, Тери, Луиз, Иванович, Алекс.
Халфове - Макекрън, Лампард, Есиен, Микел, Рамиреш, Хамшик.
Нападатели и крила / флангови нападатели - Торес, Стъридж , Дрогба, Борини, Азар, Неймар.
Сметки :
Привлечени:
Азар - 20-25 милиона, възможно е и да се покачи, ако има повече заинтересовани, особено Сити.
Бегович или друг резервен вратар - 5 - 7 милиона.
Ван Дер Вийл - 12 - 16 милиона.
Хамшик - 25 милиона.
Неймар - 28 - 36 милиона.
Напуснали:
Калу - 12 - 16 милиона.
Малуда - 10 - 12 милиона.
Анелка - 6 - 10 милиона.
Ферейра - 1 - 3 милиона.
Босингва - 10 - 15 милиона.
Жирков - 10 - 17 милиона.
Иларио и Търнбул - Едва ли някой ще даде повече от няколко стотин хиляди за тях.
Разходи - 90 - 109 милиона.
Приходи - 49 - 73 милиона.
*Цените са в паундове. Ползвам като първообраз сайта transfermarkt. Естествено някой от футболистите, които искаме имат надценка, защото има интерес и от други клубове, и се очаква наддаване.
След като тегля чертата, според изчисленията ми ще са ни нужни между 36 и 41 милиона паунда, което е доста добре. Да се надяваме, че ще има подобна селекция. Според мен така отбора ще е страшно конкурентно способен в вскяа линия и ще има повече възможности за ротация, както при Манчестър Юнайтед например. Разбира се всичо опира до желание от ръководството. Дано подсилим отбора. По-добре така, отколкото да хвърляме безумни цени, за играчи като Торес.
Frankie Lampard написа:Идеите ни за защитата съвпадатЕто го и анализа, който бях направил за трансферното лято. Мисля, че ще е нещо подобно:
Контузиите ни провалиха тоя сезон. Може да звучи като оправдание, но е самата истина. В периода ноември - януари, карахме без Лампард, Тери и Дрогба, които са тримата лидери на отбора. Ако те бяха на терена, съм сигурен, че сега щяхме да сме пред Юнайтед ! Да не говорим, че Лампард ако не беше тая контузия, положенията срещу Юнайтед, щеше да ги вкара с затворени очи. Нека влязат 3-мата в оптимална форма и пак ще говорим ...Да не говорим, че Есиен също е много зле тоя сезон. Дано се оправи другия, тази контузия го е развалила, не е същия. Догодина ако освежим малко отбора с закопуването на 2-ма флангови играчи, 1 плеймейкър и 1 бек, и 1 резервен вратар и продадем излишните футболисти ( Малуда, Анелка, Жирков, Ферейра, Босингва, Иларио, Търнбул може и Бенаюн и Калу, за да се набавят средства ). Трябва да си върнем Аанхолт, Борини, Стъридж. За Брума не зная, не следя развитието му ...
Ето как искам да изглежда състава от другия сезон. По слуховете, мога да заключа, че Анчелоти и Абрамович мислят като мене, стига да има поне доза истина, разбира се. За всички изброени играчи, има сериозни индикации за трансфер.
Вратари - Чех, Бегович, Ръш Тейлър.
Защитници - Ашли, Ван Дер Вийл, Аанхолт, Бертранд, Ашли Коул, Тери, Луиз, Иванович, Алекс.
Халфове - Макекрън, Лампард, Есиен, Микел, Рамиреш, Хамшик.
Нападатели и крила / флангови нападатели - Торес, Стъридж , Дрогба, Борини, Азар, Неймар.
Сметки :
Привлечени:
Азар - 20-25 милиона, възможно е и да се покачи, ако има повече заинтересовани, особено Сити.
Бегович или друг резервен вратар - 5 - 7 милиона.
Ван Дер Вийл - 12 - 16 милиона.
Хамшик - 25 милиона.
Неймар - 28 - 36 милиона.
Напуснали:
Калу - 12 - 16 милиона.
Малуда - 10 - 12 милиона.
Анелка - 6 - 10 милиона.
Ферейра - 1 - 3 милиона.
Босингва - 10 - 15 милиона.
Жирков - 10 - 17 милиона.
Иларио и Търнбул - Едва ли някой ще даде повече от няколко стотин хиляди за тях.
Разходи - 90 - 109 милиона.
Приходи - 49 - 73 милиона.
*Цените са в паундове. Ползвам като първообраз сайта transfermarkt. Естествено някой от футболистите, които искаме имат надценка, защото има интерес и от други клубове, и се очаква наддаване.
След като тегля чертата, според изчисленията ми ще са ни нужни между 36 и 41 милиона паунда, което е доста добре. Да се надяваме, че ще има подобна селекция. Според мен така отбора ще е страшно конкурентно способен в вскяа линия и ще има повече възможности за ротация, както при Манчестър Юнайтед например. Разбира се всичо опира до желание от ръководството. Дано подсилим отбора. По-добре така, отколкото да хвърляме безумни цени, за играчи като Торес.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта