Черно Море - Литекс - 0:1

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Черно Море - Литекс (30 април)

Мнениеот ogrizko » 28 апр 2011 12:58

пак ще повторя... тоя мач бием 4:0 ....запомнете тия цифри :!:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 28 апр 2011 13:07

Литекс идват без ТОМ и Сандриньо... ние сме в пълен състав на ТИЧА не виждам кой може да ни спре, освен пастата който при наша диктовка ще на набута в нашата половина с безброй фалове и пряк-свободни удари с цел джуджето (ЯНЕВ) да вкара нещо, иначе Дока ще усети прегръдката на ТАНКА и няма да направи нищо... прогноза 3:1
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 апр 2011 14:27

lol 10 страници а има още 2 дни до мача
май за този мач ще има повече мнения отколкото за вечното дерби
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2011 14:43

morqche написа:Литекс идват без ТОМ и Сандриньо...

Така си го писал все едно е ексклузивна новина :)
Сандро не играе от миналата година, а Том с Черно море ще му е третият мач кой ще пропусне
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 28 апр 2011 14:54

между другото, ако продължава да вали.... може и повече от 4:0 да бием.... викам да им лепнем една петица и да си заминават, а пък ако ще после и шампиони да стават :twisted: :twisted: :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2011 15:17

Последните ни две гостувания във Варна завършиха 0:0, така че 4:0 е доста смела прогноза.
За мача ще ни липсва боеца Берберович, но пък ние за бека си имаме Бодуров.
Изображение

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 28 апр 2011 15:30

Трябва да бием, няма да е лесно, но мисля, че домакинския фактор ще си окаже влияние, а и е време Литекс да загуби, не са чак толкова силен отбор, че да станат шампиони без поне една загуба
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 28 апр 2011 16:10

PFC Litex написа:
morqche написа:Литекс идват без ТОМ и Сандриньо...

Така си го писал все едно е ексклузивна новина :)
Сандро не играе от миналата година, а Том с Черно море ще му е третият мач кой ще пропусне

Да ти кажа честно, не се интересувам кой кога играй или не играй за вас, просто не ме интересува :) просто с този състав с който идвате, трябва да се радвате на Х :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 28 апр 2011 16:21

Момчета нека не се изхвърляме.Ясно е че всеки от нас иска победа в събота,а ако е и изразителна ще е лудница на стадиона.Нека обаче не се изхвърляме,дано бием,но никак няма да ни е лесно,все пак литекс колкото и да са подпирани и бутани не може да им се отрече и че са доста добър отбор,а по мое мнение и в момента най-стойностния като състав и игра отбор в България.Това че цска ги би в един мач нищо не значи,за мен литекс разполага с най-балансирания и добър отбор в първенството.Въпреки това обаче сме домакини,а тук литекс играе традиционно трудно и се надявам и тоя път традицията да се спази и дори с един гол да бием,но нека има пълно раздаване на нашия отбор,един пълен и ентусиазиран стадион и вярвам че тогава няма как да не ги ударим,колкото и аз да се притеснявам от Пастата,но мисля че тогава и той няма да може да им помогне.
Айде моряци да напълним Тича в събота :!:
За вас моряци ний живеем...

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 апр 2011 16:46

Литекс когато пада пада ама мъжката пада,в Стара Загора 0:3,в Благоевград 1:4.Тръгнат ли да падат ще им отупаме буриите до дупка,в това съм убеден.Също и,че Дока и Ицо Янев няма да им е комфортен "Арена Тича" :mrgreen: ....За мене,вероятно за всички и естенствено Генов това го е разбрал отдавна преди нас-не трябва да се надиграваме с Литекс,нито да обръщаме мача на атака за атака.Мисля,че ако наблегнем на битка и единоборства,ЦЕНТРИРАНИЯ и удари от далеч ще ги бием,в такова русло те нямат класни играчи,нито Дока,нито Янев могат да играят борейки се :roll:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”