ПСВ Айндховен пак пазарува от Литекс,набеляза юноша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: ПСВ Айндховен пак пазарува от Литекс,набеляза юноша

Мнениеот shotgun blues » 28 апр 2011 12:11

"Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина."
Я ми припомни къде продадоха "мегагалактическата звезда" Ив.Попов,че не се сещам?А Ем.Ангелов?А Нифлор?
Страшни продажби![/quote]
там където и вие ,само че за милиони не за жълти стотинки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
И колко "милиона" взеха за Ангелов?А за Нифлор(доколкото знам,трансферната сума не е обявена)?Айде по-скромно.[/quote]
със сигурност повече от колкото Левски продава
Новакович,Кайе,Сичеро,Попов,Бето,Берберович,Робер Попов,Галато,Манолев,Емил Ангелов,Нифлор ,Бандаловски и други сега не ми се изброяват са продадени за поне 12/13 милиона евро ако не и повече
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 апр 2011 13:20

shotgun blues написа:"Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина."
Я ми припомни къде продадоха "мегагалактическата звезда" Ив.Попов,че не се сещам?А Ем.Ангелов?А Нифлор?
Страшни продажби!

там където и вие ,само че за милиони не за жълти стотинки :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]
И колко "милиона" взеха за Ангелов?А за Нифлор(доколкото знам,трансферната сума не е обявена)?Айде по-скромно.[/quote]
със сигурност повече от колкото Левски продава
Новакович,Кайе,Сичеро,Попов,Бето,Берберович,Робер Попов,Галато,Манолев,Емил Ангелов,Нифлор ,Бандаловски и други сега не ми се изброяват са продадени за поне 12/13 милиона евро ако не и повече[/quote]
Ричард,Зе Соареш,Жоазиньо,Жеан Карлуш,Домовчийски,Г.Иванов,Ж.Миланов и други(сега не ми се изброява повече) са продадени за поне...ти ги сметни,че ме мързи.Само от Гонзо имаме 4млн. и кусур!Като продадете някой за толкова,пак се обади.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 28 апр 2011 14:10

Тези журналисти няма ли какво да пишат вече :lol:
Това го писаха и миналата година по това време, сега отново са го пуснали като "новина".
Изображение

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 28 апр 2011 19:48

пирин написа:Станислав Манолев и той ли е юноша на Кърпачев Ловеч,Ивелин Попов на кой отбор е юноша,въобще колко собствени юноши са продали досега?

Прав си , Манолев е юноша на " Македонска слава " но също така е факт , че ги продава Литекс а не Симитли .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
KennyG
Контакти:

Мнениеот KennyG » 28 апр 2011 20:10

blue avalanche написа:
Parmalat написа:Ивелин Попов е юноша на Левски София,а Станислав Манолев на Пирин Благоевград,но и двамата се развиха в Литекс.Да съм казал че са юноши на Литекс?Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина.Иначе Георги Миналон от 2004 година е в Академията на Литекс.Тогава е бил на 12 години.Роден е в град Левски област Плевен.

"Посочил съм че Литекс продава най-добре от българските отбори в чужбина."
Страшни продажби!

Ами като не може Батков да продаде "мегагалактическата звезда" Ив.Попов , го взема Г. Ганчев без пари и изкарва от него 2 мил. евро . След това купи за 50 хил. и Ем.Ангелов , прави си и от него 200 хил. пък ако ще да ги продава в "Пахтакор"-Ташкент
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

--------------------------------------------------------------------------------

Върни се в “Литекс”