Арсенал - Манчестър Юнайтед 1:0 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Арсенал - Манчестър Юнайтед
0-1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
-
- Контакти:
Моята прогноза:Арсенал-Ман Юн-0:1
...А НИЕ СМЕ:ЦСКА!!!ЦСКА!!!ЦСКА!!!
Deluxx написа:
Грешка ... я вземи ме обеси ако искашОбъркал съм извинявам се!
айде бе пич, стига ни държа без информация за мача, бе! направо искаш да се самообесим от това информационно затъмнение, което си ни спуснал!

-
- Контакти:
НЛО написа:1:1
Твърд Х. Залагайте!
Какви хиксове?! Ти си се побъркал!! Мача си е двойка отвсякъде
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
Колкото и да мразя Челси искам лондонски отбор да е шампион. Силно се надявам да успеем да победим МЮ, макар и да знам, че ще е много трудно. Прогнозата ми е за равен мач от рода на 0:0, 1:1, но се надявам да успеем да ги изненадаме с нещо и да спечелим с един гол разлика 

ЛОКОМОТИВ 1926 ПЛОВДИВ
Какво ви пука кой каква тема направил? Има си хора, които живеят за това и целият им социален живот се изразява във форумите
Да си пишат там. Аз казвам със сърцето си победа за дяволите и с реализма си равен.

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Арсенал загуби шансове за титлата и ще излезе да играе без напрежение, без да гони задължителна победа и може да разкрие истинските си възможности. Последните години са слаб отбор, но тръгне ли им играта няма отбор в Англия, който да може да ги бие. Рядко се случва, но напоследък нижат провал след провал и е крайно време да направят силен мач.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
Е дано Арсенал да спечели важен мач най-накрая!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Победа за Ман Юнайтед. Арсенал са безобразни този сезон, толкова възможности имаха да минат Манчестър в класирането и само равни правят. Сега вече няма прошка. Тук ще падат, а може и Ман Сити да ги измести от 3-тото нясто докрая.
Прогноза 0-1
Прогноза 0-1
LIVERPOOL RULZZ
Х
P.S. GGMU !!!
P.S. GGMU !!!
“I even get excited when I see the letter 'J' in a newspaper headline. It makes me think of Juventus instantly.”