Шалке 04 - Манчестър Юнайтед 0:2 (FT)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой ще спечели мача ?

Анкетата завърши на 27 апр 2011 20:20

Шалке 04
30
35%
равен
16
19%
Манчестър Юнайтед
40
47%

Общо гласове: 86

THE G.A.M.E

Re: Шалке 04 - Манчестър Юнайтед 0:2 (FT)

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 12:25

IVR88 написа:Двойно повече гот ми става като гледам как феновете на Челси съжаляват,че не бяха те тези които да продължат към финала.Но всичко в този отбор е непостоянно даже и феновете им,за тях един ден Торес е боклук,след като вакра 1 гол за 700 минути вече аватари слагат :) Вземете порастнете хора и си дръжте на мнението.

Да "пораснат" феновете на Челси ? ... :lol:
Че накъде повече ! ? ? ... :shock:

Сигурен съм, даже главата си залагам, че средната възраст на подръжниците на Челси във форума на Гонг, вероятно превишава два пъти тази на "феновете" на Юнайтед тук !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 27 апр 2011 13:01

Юнайтед така игра, че даже не успях да се зарадвам максимално. Това си беше спаринг. Да имаш 20 положения като гост на 1/2 финал в ШЛ. Нов рекорд. Без допуснат гол в гостуване в целия турнир. Но има и реванш, и дано не се подцени този мач.

GGMU

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 апр 2011 13:14

MuFc1878 написа:Юнайтед така игра, че даже не успях да се зарадвам максимално. Това си беше спаринг. Да имаш 20 положения като гост на 1/2 финал в ШЛ. Нов рекорд. Без допуснат гол в гостуване в целия турнир. Но има и реванш, и дано не се подцени този мач.

GGMU

Да, изиграхте перфектен мач !
В такива мачове на такава фаза си личи ясно, кой тим няма необходимият опит на толкова висок етап от Шампионската лига.

Шалке с Интер играха едно, сякаш, защото просто не им пукаше дали ще продължат ...
Те вече бяха постигнали достатъчно за ранга и класата си.
И съответно играта им вървеше като по вода, всичко им се получаваше.

Сега обаче, преди снощният мач, във футболното пространство из Европа се прокрадваше мнението, че едвали не - Шалке са фаворит в мача ... :shock:
Изглежда немците не си дадоха сметка, че това са по скоро пожелания, от колкото реалност !

Това им изигра много лоша шега !
Аз също исках Шалке да продъжат, но ми беше пределно ясно, че силиците им няма да стигнат.
Тоест, и моето беше желание, е не реална оценка и прогноза ... ;)
Просто - "Кучето скача според тоягата" ... май така беше поговорката ... :lol:

Аз бих добавил - и според възможностите си.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 апр 2011 14:37

Безпроблемна победа за Ман.Юн.0:2,е най-малкото с което се отърваха Шалке04.Само след първото полувреме трябваше да водим с 3,4 гола,но и 0:2 си е добре.Чичарито през първата част много пропуски направи и ако мача не беше завършил така той щеше да е главния виновник за това и не знам ако на мястото му беше Бербатов и беше направил тези пропуски на другия ден какво щяха да пишат журналистите за него.Всичко е добре,когато завършва добре.
Нойер е много добър вратар,спор няма и който го купи лятото ще спечели за много време напред.Отново ГОЛЯМ Гигс :!: :!: :!:Преди мача някои хора едва ли не изкарваха Шалке фаворит в мача,което е голяма глупост.Явно забравят,че САФ и Манчестър Юн. са врели и кипели в такива мачове и знаят как се печелят подобни мачове,за разлика от Шалке.Как Раул щял да изведе Шалке на финал и едва ли не да спечелят и ШЛ. :shock: :shock: Но нищо,нека да са живи и здрави.
Да се готвят Арсенал!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 27 апр 2011 14:53

Я да видия, можем ли да поспорим тук Славистите По- скоро съм на мнението на marmi52 . МЮ победи десетият в Германия, а е първи във ВЛ. Още като се сравняват бюджетите на двата отбора, се вижда разликата, колко е голяма. Аз наистина очаквах повече от Шалке 04, но само гостите играха добре + Нойер

Отново честито iori за мачът снощи! На 99.5 % сте на финал.
Желая ти хубав ден!

Благодаря за което. Не съм съгласен с твърдението, че това ни е първия силен мач и за съдийското рамо. Колкото до късмета-той е необходим на всеки и почти винаги е с Ман. Юнайтед, отбора който е в състояние да се преобрази за миг и да обърне най-отписания мач :twisted:

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 27 апр 2011 17:06

[/quote]Ей, добре, че направихте един мач като хората и вие, защото досега биете или със съдийско рамо, или с невероятен късмет и гол в последните минути.
Шалке 04 се намира на 10-то място в немското първенство и абсолютно заслужено ги сравняват с нашия Миньор.
Не сте победили кой знае кого ! :lol:[/quote]

Пандо малоумна, друго разправяше преди мача...яж си тръстиката и мълчи! :mrgreen:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 27 апр 2011 17:32

Такова мачкане не съм виждал на полуфинал в ШЛ,тоя футбол ме върна към играта на Юнайтед от края на 90те,още малко остана,на две победи във ВЛ и една в ШЛ,пишем история отново!!!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 27 апр 2011 17:36

Много добър мач. Трябваше да ги бием поне 0:6. Поставяме рекорд за най-малко допуснати голове в ШЛ, 1-ви сме в най-силното първенство в света, и то без никакви сериозни трансфери в последните 2 години.
Манчестър Юнайтед е феномен. Висшата лига на Англия и Шампионската Лига са сякаш създадени за този велик и невероятен отбор.
Продължавайте да ни радвате..СЛАВА...хегемонията на ''червените дяволи'' тепърва предстои... 8-)

Поздрав за всички фенове от форума http://www.youtube.com/watch?v=O5HKzm-OUW4
http://www.youtube.com/watch?v=RiB9Ug37 ... re=related
Последна промяна от ivo77 на 27 апр 2011 19:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 27 апр 2011 18:46

8-)

Ами, да, признавам, че преди мача очаквах повече от Шалке 04, но се видя, че те са просто един посредствен немски отбор, който явно случайно е стигнал до полуфинал на ШЛ.
Да не съм гледал други мачове на Юнайтед, да кажа, че вие сте много силни и затова те са изглеждали толкова слаби ..
Ама нали ви гледам мъките и "клизмите" с извинение всеки уикенд във Висша лига ... :lol:
А, приликите между Шалке 04 и Миньор Перник са поне две:
1. И двата отбора са от миньорски градове.
2. И двата отбора се намират на 10-то място в първенствата си. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 27 апр 2011 18:50

Ами, да, признавам, че преди мача очаквах повече от Шалке 04, но се видя, че те са просто един посредствен немски отбор, който явно случайно е стигнал до полуфинал на ШЛ.

Колега на полуфинал в Лигата няма случайни ;)

Върни се в “Манчестър Ю”