NIKSANA написа:727150 написа:Бай Ганьо няма пари за холандец.
въпроса е ти от каква националност смяташ, че ще е най- добре за отбора и най- добре ще пасне... а не за какво имаме пари!
Жозе Моуриньо най-добре ще ни пасне.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NIKSANA написа:727150 написа:Бай Ганьо няма пари за холандец.
въпроса е ти от каква националност смяташ, че ще е най- добре за отбора и най- добре ще пасне... а не за какво имаме пари!
NIKSANA написа:THE G.A.M.E написа:Сега гледам, че някой го е направил като анкета ... хубаво !![]()
Но по добре щеше да е анкетата да е с имена, за да се види по конкретно, какво е желанието на масата фенове ...
аз мога да изброя над 15 имена на треньори и има сигурно още 50 дето даже не подозирам, че съществуват, а може да ги вземем... нека започнем от национланости
THE G.A.M.E написа:NIKSANA написа:THE G.A.M.E написа:Сега гледам, че някой го е направил като анкета ... хубаво !![]()
Но по добре щеше да е анкетата да е с имена, за да се види по конкретно, какво е желанието на масата фенове ...
аз мога да изброя над 15 имена на треньори и има сигурно още 50 дето даже не подозирам, че съществуват, а може да ги вземем... нека започнем от национланости
Е, разбира се ... треньори много ! ...![]()
Но мисля, че имената които се въртят постоянно са няколко ...
Илиан Илиев, Люпко, Стефан Грозданов, Херо, Муслин, Мъри, сегашният ни "специалист", Гочето ... ето, даже почти станаха 9, а за други не се сещам ...
И задължително трябва да има опция - "друг" и да се посочи името в мнение.
b0b1 написа:евреин
THE G.A.M.E написа:Аз като любител на атакуващият и агресивен футбол, гласувах за - холандец.
NIKSANA написа:Е да де ама без Илиан и Стефан Грозданов всички са вече бивши треньори на Левски, а защо не нещо ново... даречем Клуиверт - знам че много хора ще кажат, че съм луд но той е асистент треньор 2ри сезон в НЕК ... беше просто пример разбира се..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта