Ще стане ли шампион "Челси"?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
STAMFORD
Контакти:

Re: Ще стане ли шампион "Челси"?

Мнениеот STAMFORD » 27 апр 2011 00:03

DmG написа:
До станфорд , Аз лично щях да съм фен на Манчестър Юнайтед , фен съм им от почти 20 години и титлите тогава за мен не са били фактор .

Приятна вечер и си подкрепяйте отборите !

И аз съм фен на Челси от 15 години,ама не може да се отрече,че ако при вас не бяха титлите,а при нас Абрамович,сигурно щяхме да сме около 10 човека общо феновете и на двата отбора (във форума) :) А такива дето са със силните на деня,с лопата да ги ринеш и точно те най-много приказват,дразнят и се подиграват на останалите фенове.Ей това е дразнещото :!: :!: :!:
VraTar4o написа:0-2 с хеттрик на Торес

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 апр 2011 00:10

STAMFORD написа:
DmG написа:
До станфорд , Аз лично щях да съм фен на Манчестър Юнайтед , фен съм им от почти 20 години и титлите тогава за мен не са били фактор .

Приятна вечер и си подкрепяйте отборите !

И аз съм фен на Челси от 15 години,ама не може да се отрече,че ако при вас не бяха титлите,а при нас Абрамович,сигурно щяхме да сме около 10 човека общо феновете и на двата отбора (във форума):) А такива дето са със силните на деня,с лопата да ги ринеш и точно те най-много приказват,дразнят и се подиграват на останалите фенове.Ей това е дразнещото :!: :!: :!:

Аз няма да мисля за другите , най-малко за такива като дебилдевила . Винаги можеш да разбереш , кой от кои фенове е - особено ако по спориш .
От вашите марми82 и лампард ми правят най-лошо впечатление и двамата не са глупави , но успяват да се направят на такива ...

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 апр 2011 00:11

Е веднъж се излъгах да вляза в форума на МЮ ... Е, няма такъв смях :lol: След 1 тъпо равенство да обижда Сър Алекс, Гигс и т.н. Е това наистина не го разбирам. Тери като пропусна дузпата не съм чул и 1 човек да го плюе, а Гигс за 1 тъп пропуск го изкараха боклук, лайно, старец, изобщо грозни неща.

За мача - Бесен съм и това не е от сега , продължава вече цял месец! Не може да играем с тая тъпа схема с 5 халфа!Всичко куца и нападение и защита и Сар след завръщането си , а халфовете които мислят че може сами да спечелят мача вече ме дразнят! Всеки почна да се ебава с нас на нашия стадион!Последните ни мачове са пълен ташак, отбора бил широк - дрън дрън! С един нападател НЕ СТАВА!!!Спирам да говоря щото побеснявам!

САФ ако вече няма какво ново да дадеш на обора , моляте остани легенда и отвори пътя
Гари - моляте спри , не искам да си втория Малдини,
И двамата ще останете в сърцата ни , дори и ако спрете , много сте дали на отбора но идва миг в който е по добре да се откажеш!

Ей това е след 1 година без титла. Една тъпа година без титла ... Какво ли им е на феновете на Ливърпул. Ами на Челси, На Арснеал ?

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 27 апр 2011 00:16

[offtopic]
Frankie Lampard написа:Е веднъж се излъгах да вляза в форума на МЮ ... Е, няма такъв смях :lol: След 1 тъпо равенство да обижда Сър Алекс, Гигс и т.н. Е това наистина не го разбирам. Тери като пропусна дузпата не съм чул и 1 човек да го плюе, а Гигс за 1 тъп пропуск го изкараха боклук, лайно, старец, изобщо грозни неща.

За мача - Бесен съм и това не е от сега , продължава вече цял месец! Не може да играем с тая тъпа схема с 5 халфа!Всичко куца и нападение и защита и Сар след завръщането си , а халфовете които мислят че може сами да спечелят мача вече ме дразнят! Всеки почна да се ебава с нас на нашия стадион!Последните ни мачове са пълен ташак, отбора бил широк - дрън дрън! С един нападател НЕ СТАВА!!!Спирам да говоря щото побеснявам!

САФ ако вече няма какво ново да дадеш на обора , моляте остани легенда и отвори пътя
Гари - моляте спри , не искам да си втория Малдини,
И двамата ще останете в сърцата ни , дори и ако спрете , много сте дали на отбора но идва миг в който е по добре да се откажеш!

Ей това е след 1 година без титла. Една тъпа година без титла ... Какво ли им е на феновете на Ливърпул. Ами на Челси, На Арснеал ?
[/offtopic]
Първо , доста по често си бил във "нашия форум" ;)
Второ , тези които обиждат САФ и играчите - лично ги нападам , стига да не им тегля една майна и не затворя форума .
Трето , преди 3- 4 месеца - лично ТИ говореше как ще отпаднете от Копенхаген и ще сте 7ми ;)
Четвърто , със тези съдийски глупости и постоянните спорове за глупости - не се отличаваш от този който си цитирал !

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 апр 2011 00:21

Така е прав си ! Аз много пъти съм го казвал - понякога ми причернява и пиша глупости. Не веднъж съм казвал, че не го мисля сериозно. Иначе нямам нищо против Ман Ю и който и да е отбор. Надявам се някой ден потребителите да се уважават един друг, независимо от клубната принадлежност, както например тука е между Реал и Барса. Това е нормално отношение. А не това, което прави например daredevil. 99 % от провокациите, които съм пуснал за Юнайтед, са заради него. Иначе преди и дума не бях обелвал за Юнайтед. Тоя идиот трябва да го баннат завинаги, за да се пооправят малко нещата. Форума заприлича на кенеф, а преди не беше така.

Иначе влизал съм, но не съм чел сериозно. Един път разгледах и като видях тая тема направо ми прилоша :lol: 90 % бяха изкарали, че САФ е изкуфял дъртак. Някаква тема с читателски статии ...

П.П Лека и нищо лично. Лесно се паля и то за глупости.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 апр 2011 06:09

Този сезон няма шанс.

Потребителски аватар
tihomires
Контакти:

Мнениеот tihomires » 27 апр 2011 12:09

Може да стане, но е много малко вероятно! (10 %) Ако Челси запази добрата си форма в момента и направи максимум победи до края на сезона + издънка на Ман ЮН !!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 27 апр 2011 15:18

Най вероятно Челси ще остане на второ място. Дори и да бие в директния сблъсък, Юнайтед ще си вземе другите точки. Що се отнася до мача на МЮ с Арсенал, не виждам топчиите да направят нещо с тази защита. Челси започнаха силно сезона и финишират силно, но по средата се бяха сринали. За разлика от тях МЮ се представяше равномерно през целия сезон и заслужено ще триумфира накрая.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 27 апр 2011 16:06

искам МанЮ с калъфките на вси купи тази година, но едва ли ше стане егати ;)
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 27 апр 2011 17:00

Много е вероятно. Ман Ю са слаб гост и ако Арсенал си вземат трите точки, остава директния сблъсък. Прекалено дълга серия от победи на Манчестър срещу Челси. Чисто теоретично, ред е на Челси да победят. Ако тези две условия се изпълнят шампион ще е Челси. Да не забравяме и Тотнъм, който могат да направят Манчестър шампиони, дори и при загуба от Арсенал ;) Следващите десет дни ще стане ясно, последните два кръга, загуба на точки ще е сензация! Успех и на двата претендента!

Върни се в “Челси”