Монтана - ЦСКА - 1:4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: Монтана - ЦСКА

Мнениеот POPCORN » 27 апр 2011 10:24

ehh написа:Ама, момент! Къде казвам, че сте уговорили мач с Монтана? Четете, моля ви, внимателно. Точно мач като вчерашния няма нужда да бъде уговарян, за да твърдя подобно нещо. А и, ако се съмнявах в това, веднага щях да го кажа, а не да го пиша с 100 реда.
Говоря за това, че е недопустимо в първенство, където ще се изгражда силен клубен футбол, да има подобни ситуации. Защото едните лъжат, че се съпротивляват, другите се лъжат, че играят голям футбол. Трябва ни първенство, ако трябва с 10 отбора, но всичките тези отбори да бъдат финансово независими и да има здрава конкуренция във всеки един мач. А пък време за празник за градовете, където ще гостуват големите отбори, ще се намери и след края на първенството. И тогава, ако искат, не едно, а 10 агнета да изядат.

Точно вие говорите ,че играете повече от добър футбол, а мога да ти кажа, че в момента сте едни от най-слабите отбори!Просто късмета и некъдърноста на другите отбори ви покрива!НЕ може Черно море да има 10 ситуаци и да не вкара 1 гол!Не може Берое да допусне 2 такива елементарни гола като на Матондо и Кривия!Той кривия не е вкарвал с глава през живота си..да не говорим за тоя Матондо , където е един от най-слабите футболисти в България!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Монтана - ЦСКА - 1:4

Мнениеот Batkoto » 27 апр 2011 10:57

пълни смешници,направихме ги за смях насред собствения им стадион,а ми развиват теории ... :lol: :lol: :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 27 апр 2011 12:36

Честно казано или сте, или се правите на прости. Аз, какво се опитвам да ви кажа, вие какви теории, типично по детски, ми развивате.
Наистина се отказвам да водя спорове не с червени фенове по принцип, ами с червени фенове с дървени глави.
Радвам се, че поне с някои успяхме да разменим няколко стойностни реплики.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 апр 2011 12:47

ehh написа:Честно казано или сте, или се правите на прости. Аз, какво се опитвам да ви кажа, вие какви теории, типично по детски, ми развивате.
Наистина се отказвам да водя спорове не с червени фенове по принцип, ами с червени фенове с дървени глави.
Радвам се, че поне с някои успяхме да разменим няколко стойностни реплики.

Ако някой развива "теории" за нещо, то това си ти. Погледни какво си писал. Зададох ти елементарен въпрос - ВИЕ ЗАБЛУЖДАВАХТЕ ЛИ СЕ, ЧЕ ИГРАЕТЕ ФУТБОЛ В СТАРА ЗАГОРА, СЛЕД КАТО НИЕ СМЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЛИ В МОНТАНА? Толкова ли е трудно да отговориш или просто не ти изнася? Невероятно ли изглежда според теб ЦСКА да разгроми един определено слаб отбор, какъвто е Монтана, още повече след добрата игра на червените цяла пролет? Ти развиваш подобни теории, защо нашите не ти харесват?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “ЦСКА”