Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Майкъла: Левски като бие ЦСКА, все едно бие Ливърпул

Мнениеот Empty » 06 май 2009 17:31

durex написа:Никога няма да имате успехите на Левски така че умрете от завист чорбари!!!!!

Какви успехи имате :D Като не броим ШЛ в която станахте за смях.Единствено в Уефа играхте добре до Шалке.Ако бяхме ние срещу Бате щяхме да ги бием ;)

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 06 май 2009 17:35

Влезте в шампионската лига и тогава говорете за успехи.Левски е първия който влезе и може би ще си остане единствения влязъл в най-големия турнир на Европа.Така че не ми казвай ако бяхте вие щели сте да биете Бате Борисов,щом завършиха равен с Ювентус значи не са били чак толкова слаби

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Интересно

Мнениеот slavia_forever » 06 май 2009 17:39

Майк, наистина много от нещата, са поустнати и дълги. Други обаче са си негови разсъждения, преминавайки ги с лека ръка, е най-малкото е неуважително. Има истина в много от нещата, които се изказаха до тук. Нека ако не искаме да разберем и да разсъдим тези неща детайлно (до колкото е възможно), да не акцентираме върху мързела, дори да прочитане на дадено мнение. Още повече и да коментираме непрочетеното. Не е излишно, за наистина генерална тема като "Левски-ЦСКА", да се обръща повече внимание, на всички обективни мнения, за да се стигне до истината за наличието, или неналичието на футбол в България. И да се разисква културно, без излишни нападки и обиди. Наличието на такива обиди показва, че има обективна истина, която обижда повечето червено-сини фенове. Ако нямаше никаква истина, в изказаното от горните потребители и от мен, нямаше на никой да му пука за изказаното. От нападките по между ни личи, че "разделяй-владей", ще бъде двжеща сила в България, още не малко време, за съжаление на всички ни.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Ето и факти защо Гонзо е половин отбор!

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 06 май 2009 17:40

Сини простете ми но гонзо е пълен НЕЩАСНИК!На времето баща му беше голям футболист и капитан на Ботев.
Ако тоя ви е голямата легенда .....

baresta

Мнениеот baresta » 06 май 2009 17:40

cvetan написа:
puhisamolevski написа:
за тях е мачът на живота. Те като бият ЦСКА, все едно са били Ливърпул", допълни Майкъла.

Тоя Майкъла пак ръси бисери :lol: :lol: :lol: Ние преди 4 години мислехме как ще отстраним Шалке и да стигнем до 1/2 финал за УЕФА, и пак смазахме свинете, тоя започна да бълнува некфи работи пак :roll: ИНаче за ДЮШ и за Любо Пенев е прав, ама тва и нероденият ми още син го знае :lol:

Пич, явно си достатъчно голям - след като помниш последната побена на Левски над ЦСКА. Много от форума само са слушали за нея

Пич,научи се да пишеш коментари и след това да си ги проверяваш за правoписни грешки...!!!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Да не забравяме !

Мнениеот W84me » 06 май 2009 17:43

Няма смисъл да поствате повече теми за Гунди,чорбарите могат да осерат всичко :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 06 май 2009 17:43

Май темата, колкото и да започна почтително, към един от най-големите ни футболисти, явно трябва да бъде заключена, заради червено-синята гавра с нея. За това винаги ще ни тъпчат, защото дори тема като "Гунди", може по такъв начин да ни разделя!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
igor tomasic
Контакти:

Мнениеот igor tomasic » 06 май 2009 17:44

collector написа:Така като ме гледаш ,май пиша на български а?

Tака като ви гледам сте долни прасета и незнам кво търсите в нашия форум.Не е ли ви срам да плюете по този човек , който е хвален от Елзебио,Боби Чарлтън, вие ли сте най-големите професори и разбирачи ? Просто нямам думи !Плюите , показвайте простащината си обаче неможете да изтръгнете от сърцата ни ТАЗИ ОБИЧ ,КОЯТО НИЕ ИЗПИТВАМЕ КЪМ ГУНДИ !
И k0гат0 падаш АЗ паk ще пея за ТЕБ !

Потребителски аватар
red leno
Контакти:

Мнениеот red leno » 06 май 2009 17:45

Абе БИРНИК щом МАЙКАЛА се изевява като спец по телевизията а е средностатистическо ренде , то какво ще кажеш за рендето от шейсетте-седемдесетте години ДОБРОМИР ЖЕЧЕВ ренде като него в БЪЛГАРИЯ сега няма а пък се изевява като голям специалист.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Интересно

Мнениеот mike28 » 06 май 2009 17:51

А в дори един свой пост до тук да съм казал, че няма истина в твърденията им? Извинявай, ама някой да ми почва с "Не знам си колко си причини да не стана левскар"( тоест директно казва- говеда, говорете си, не ми пречите) и после да иска диалог- не върви, нали? Аз за вече 2 години не съм си позволил нито един път да нарека някого в този форум "Чорбар" уважавам до колкото ми е възможно всеки, и най- вече правото му на мнение. Ще ти кажа защо не ги чета подобни постове- защото се пускат за N-ти път, истината е субективно нещо и много зависи от гледната точка, няма такова нещо като "Чиста истина". Втората причина, да ги прескачам е, че са написани в толкова праволинейна и остаряла стилистика, дето е дъвкана от десетилетия, че няма накъде повече. Специално някои хора повтарят едни и същи неща тук от както са регистрирани, на тях още преди месеци съм им разбрал начина на мислене и какво ще кажат, няма с какво да ме изненадат. Ако тръгна да им отговарям, означава да дъвча във всеки свой пост неща, които съм ги казвал и без това достатъчно пъти, а аз не обичам да се повтарям. Камо ли да хукна да защитавам ожесточено и разпалено кирливите ни отбори, дето никой по света вече не ги помни, щото за последните 20 години, колко наши отбора играха в Европа през пролетта? За цялата си история нямаме нито един отбор с някакъв европейски трофей, ако има такъв, той ще е нещо от рода на Купата на панаирните градове или нещо от сорта.

Няма какво да се лъжем- вместо да плямпаме едни и същи врелини- кипели , да вземем да видим какво става с юношите, щото тоолкова великите играчи на Левски, ЦСКА, Литекс и останалите от години не са правили силен мач с националната фланелка на която си изберете от възрастовите формации. Какво става с базите, какво става с подготовката на треньори, съдии, вътрешната организация в клубовете, медийното представяне на отговорните хора за футбола, политиката на БФС, правилно ли е телевизиите да определят програмата на шампионата и още много, много неща-. Всичко това тъне в такава небрежност, хаос, апатия, корупция, простотия, че да тръгне някой да ми обеснява, колко е велик ЦСКА е не смешно, то е патетично. Да вземем една Испания- тук от 2,5 години ЦСКА доминира, защо като са толкова по- добри не могат да хванат жалките сини мухи и да ги разпердушинят, така както Барса се разправи с Реал? Тогава, аз ще вляза във форума и ще кажа на всички червени, че са много класи над нас и че заслужават титлите си и успехите си. Но докато това не стане, ги искам тихички, така както аз съм тихичък, когато става въпрос за Левски ( поне напоследък :mrgreen:)

П.П. Брех, изобщо нямах намерение да се оливам, ама феревър- само ти с виновен и никой друг, това искам да го приемеш, без да искаш доказателства, аргументи и факти, щото и без това си го знаеш. ;)

Върни се в “Архив”