Шалке 04 - Манчестър Юнайтед 0:2 (FT)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Шалке 04 - Манчестър Юнайтед 0:2 (FT)
И Митко пак изтърва голям мач. Няма късмет това момче... Все играе срещу слабаци, а за големите е болен. Защо ли???
Бихте ги душманската
Направо си ги отнесохте като първокласник - кифла в голямото междучасие
Дали пък няма да изпратят нашия по най-добрия начин - с титлата в Шампионската лига.

Дали пък няма да изпратят нашия по най-добрия начин - с титлата в Шампионската лига.

Последна промяна от Tommi на 26 апр 2011 23:50, променено общо 2 пъти.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
KellyB написа:И Митко пак изтърва голям мач. Няма късмет това момче... Все играе срещу слабаци, а за големите е болен. Защо ли???
Защото е болен...на тъп въпрос тъп отговор !

Madridist написа:Признавам си,че заради номер седми в отбора на домакините, стисках палци за тях. Също така, признавам,че отборът,който беше по-добър, заслужаваше повече победата и напълно справедливо се класира за финала, се казва Манчестър Юнайтед. Специално искам да поздравя всички техни фенове от форума.
А аз искам да видя Реал срещу Юнайтед на финал на ШЛ! Успех утре срещу измисления тим на Барса (и на 2 мач пак де)! За Духачев каквото и да кажем, ще е малко, както и за малкият гном, който му е чирак в журналистиката. Това са коментатори, заради които аз не гледам мачовете със звук! Ще се повторя от предния мач - Гигс да се спука да пропуска и да греши, няма фен на Юнайтед, който да му се разсърди! GGMU!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Madridist написа:Признавам си,че заради номер седми в отбора на домакините, стисках палци за тях. Също така, признавам,че отборът,който беше по-добър, заслужаваше повече победата и напълно справедливо се класира за финала, се казва Манчестър Юнайтед. Специално искам да поздравя всички техни фенове от форума.
Мерси много Вики успех утре на Реал!
....помниш ли го Вики товаНаправо може и да си въобразявам но ми изглежда като знак на съдбата колкото и фенско да звучи.МанЮ-Реал на Уембли величествено нали?!

Честита победа и класиране за финала
Такова мачкане на полуфинал скоро не бях гледал, приказката за Шалке приключи.

Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100
Този лесен полуфинал е нож с 2 остриета.......от една страна не се напънаха, но от друга не можаха да преценят реалните си сили, защото нямаха съперник срещу себе си....мисля, че повечето фенове на МЮ ще стискат палци за Реал, въпреки че не мисля че имат какъвто и да е шанс с Мауриньо 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Добра тренировка излезе от тоя мач...
Scheiße, някой сложи повечко оцет в чипса
Ман Юнайтед направо ги сгънаха тези като оригами!

Ман Юнайтед направо ги сгънаха тези като оригами!
- BigBGballZ
- Контакти:
Честита заслужена победа,
утре ще гледаме по равностоен ма4,а нека по добрия да победи!
утре ще гледаме по равностоен ма4,а нека по добрия да победи!
[center]

[/center]