БЕРОЕ - Левски - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: БЕРОЕ-Левски 24 Април/неделя/ 15.00часа

Мнениеот aisogludingfioler » 26 апр 2011 18:15

expensive написа:
aisogludingfioler написа:
Boksiorcheto написа:Чета мненията от първата страница. Да, някои вече изглеждат смешни имайки предвид, че вече знаем крайния резултат, но това мнение ме разби. Още повече за "вярната публика" на Берое, мит който бе разбит след гола на Матондо. ;)

Аз чета твоето мнение и се чудя как "митът" за вярната публика на Берое е бил разбит, само в твоята глава. Обзалагам се, че не си гостувал на нито един мач на стадиона под Аязмото, но даваш експертни оценки. :lol:

Публиката в Стара Загора (за агитката въобще да не говорим) скандира името "Берое" и след като отбора инкасира гол. Тука аплодираме отбора и го подкрепяме дори когато е загубил.
Това, че си видял част от хората да слизат от трибуната в 80 и някоя минута, нека не те заблуждава. Това не значи, че феновете са обидени от загубата. Просто сме доста народ (и предвид организацията на мача, на всеки мач - ОМФГ) влизането и излизането от стадиона е затруднено, част от хората решават да се изтеглят по-рано и да застанат да гледат прави до изходите.

Относно крайният резултат, е смешно да се напъвате така, след като сте "фактор!" в А ПФГ. Били сте, браво на вас. Все пак, предвид финансовите ресурси, класата и опита - отбора на Берое няма вашите претенции. Можете само да адмирирате факта, че ви играем като равен и ви позволяваме да играете футбол. Така се развива едно първенство.

Не прави прибързани оценки, след като не ме познаваш. Бях на последния мач в Стара Загора и много добре видях как след гола на Матондо хората започнаха да се изтеглят. Надали е било защото изходите са далече и да догледат мача прави от другата страна. Ами ако беше за вас гола, едва ли щяха да се изнасят хората към изходите. ;) Надали и тези, които тръгнаха към изходите откъм гостуващия сектор са отишли там, за да го "догледат мача".

Може най-запалените да сте скандирали "Берое" и т.н., но е факт че доста хора отебаха мача сякаш е приключил. И освен виканията за отбора, дочух и типичните скандирания на агитки от провинцията (изключвам пловдивските) против Левски и т.н. Всички много добре ги знаете. ;)

Както и да е, стана хубав мач и съм доста доволен, имайки предвид че ми беше първо посещение в Стара Загора. И градът ви е некъв готин, желая ви успех и да биете чорбата. ;)

bogdanov64 написа:А съдията бил свирил за Берое!? Гузен негонен бяга. Е, как да уважава човек уевски?

Съдията тотално осра мача. Както имаше грешки в ущърб на Берое, така имаше грешки и във вреда на Левски. Само се досети до дузпата как се стигна - отсъден фаул, само защото играча на Берое се спъна в топката. Самата дузпа за мен я имаше и някои съдии биха подминали ситуацията, но не и Таско. Опазил ни Господ, ако не я беше свирил какви катаклизми щяха да бъдат.

Потребителски аватар
greenlandia

Мнениеот greenlandia » 26 апр 2011 19:32

СВОБОДЕН написа:Поздравление за Берое. Играха открито за победа и не се затвориха като други отбори за равен. За това загубата на Берое в този мач струва много повече от точицата на Миньор срещу Левски, които не смееха да минат центъра. За пръв път от началото на сезона играта на Левски ми хареса. Станахме свидетели добри комбинации и красиви голове(този на Александров беше феноменален). И двата отбора гониха победата, но наличието на по-опитни и класни футболисти в състава на Левски си каза думата. Ако играят всеки мач по този начин и двата отбора ги чакат добри дни.

ПП. За положението през първото полувреме което предизвика доста спорове, имаше нарушение на Пламен Илиев при което трябваше да бъде отсъден авантаж. Малко преди това обаче, играч на Берое отне с нарушение топката от защитник на Левски като го задържа с две ръце през кръста и това се видя идеално, а и не съм сигурен дали топката не беше напуснала терена преди това.

Браво за мнението! Наистна левски би защо Берое играеше футбол, колкото повече такива мачове има толкова по-добре за българския футбол. Ако берое се беше затворил и Левски щеше да иглежда по друг начин.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 27 апр 2011 00:01

aisogludingfioler написа:Явно и онова 1-3 от миналия сезон е с уговорка? И да, видях кога беше дузпата. Точно, когато Матондо трябваше да вкара за да се отпуши. :) Честно казано се радвам, че ви дадоха дузпа, иначе щяхте да оревете целия свят и да възроптаете срещу синьото БФС.

Време е веднъж да признаете, че разликата в класите е значителна. А не след загуба от нас или ЦСКА да търсите вината в съдии, уговорки, световни конспирации и т.н.

Гледам, че си ме цитирал. От 30 години ходя на мачове на този стадион, и за пръв път виждам да се свири дузпа срещу Левски и то за 2:2. Това е нещо невероятно. Всички си знаехме и си чакахме дузпата за Левски, но явно развитието на мача не го е налагало.
Освен това гледам, че се осъмняваш във верността на публиката на Берое. Момче, послушай какво е отговорил expensive, и не вярвай чак толкова на първите си впечатления.

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 28 апр 2011 03:37

nature написа:
aisogludingfioler написа:Явно и онова 1-3 от миналия сезон е с уговорка? И да, видях кога беше дузпата. Точно, когато Матондо трябваше да вкара за да се отпуши. :) Честно казано се радвам, че ви дадоха дузпа, иначе щяхте да оревете целия свят и да възроптаете срещу синьото БФС.

Време е веднъж да признаете, че разликата в класите е значителна. А не след загуба от нас или ЦСКА да търсите вината в съдии, уговорки, световни конспирации и т.н.

Гледам, че си ме цитирал. От 30 години ходя на мачове на този стадион, и за пръв път виждам да се свири дузпа срещу Левски и то за 2:2. Това е нещо невероятно. Всички си знаехме и си чакахме дузпата за Левски, но явно развитието на мача не го е налагало.
Освен това гледам, че се осъмняваш във верността на публиката на Берое. Момче, послушай какво е отговорил expensive, и не вярвай чак толкова на първите си впечатления.

От тия 30 години явно склероза си хванал. При 4:4 имаше отсъдена дузпа за вас, а това беше преди има-няма 5 години. ;)

И няма как да не вярвам на първите си впечатления, като много добре видях как започнаха да се изнасят хора към стълбите (отдясно на централната трибуна) към вкъщи, надали са искали от шубраците да догледат мача.

Аре със здраве...

nature
Контакти:

Мнениеот nature » 28 апр 2011 20:33

aisogludingfioler написа: При 4:4 имаше отсъдена дузпа за вас, а това беше преди има-няма 5 години. ;)

хаха, гледай го какво запомнил от мача, съдията цял мач брутално ни закопаваше , остави ни с 9 души на терена, е колко още да ви се помага, ама вие така сте си свикнали и не ви прави впечатление.

ZARAA
Контакти:

Re: БЕРОЕ - Левски - 2:3

Мнениеот ZARAA » 28 апр 2011 22:46

Тогава пък дузпата си беше 1000 %,още пазя мача на компа тука,даже преди малко го превъртях набързо,Списич ги минаваше както Меси снощи..

cskalife

Re: БЕРОЕ - Левски - 2:3

Мнениеот cskalife » 14 май 2011 15:31

точно на Великден 2:3
Гледайте ФУТБОЛ пряко и БЕЗПЛАТНО при нас на Вашия Компютър в сайта:
http://www.cska-life.com ВИДЕО НА ЖИВО в Менюто Предаваме пряко над 12 000 събития всяка година: най- интересното включва футбол от Серия А Мастърс Сериите Тенис ШАМПИОНСКА ЛИГА ЕВРОПА

Върни се в “Берое”