expensive написа:aisogludingfioler написа:Boksiorcheto написа:Чета мненията от първата страница. Да, някои вече изглеждат смешни имайки предвид, че вече знаем крайния резултат, но това мнение ме разби. Още повече за "вярната публика" на Берое, мит който бе разбит след гола на Матондо.
Аз чета твоето мнение и се чудя как "митът" за вярната публика на Берое е бил разбит, само в твоята глава. Обзалагам се, че не си гостувал на нито един мач на стадиона под Аязмото, но даваш експертни оценки.![]()
Публиката в Стара Загора (за агитката въобще да не говорим) скандира името "Берое" и след като отбора инкасира гол. Тука аплодираме отбора и го подкрепяме дори когато е загубил.
Това, че си видял част от хората да слизат от трибуната в 80 и някоя минута, нека не те заблуждава. Това не значи, че феновете са обидени от загубата. Просто сме доста народ (и предвид организацията на мача, на всеки мач - ОМФГ) влизането и излизането от стадиона е затруднено, част от хората решават да се изтеглят по-рано и да застанат да гледат прави до изходите.
Относно крайният резултат, е смешно да се напъвате така, след като сте "фактор!" в А ПФГ. Били сте, браво на вас. Все пак, предвид финансовите ресурси, класата и опита - отбора на Берое няма вашите претенции. Можете само да адмирирате факта, че ви играем като равен и ви позволяваме да играете футбол. Така се развива едно първенство.
Не прави прибързани оценки, след като не ме познаваш. Бях на последния мач в Стара Загора и много добре видях как след гола на Матондо хората започнаха да се изтеглят. Надали е било защото изходите са далече и да догледат мача прави от другата страна. Ами ако беше за вас гола, едва ли щяха да се изнасят хората към изходите.

Може най-запалените да сте скандирали "Берое" и т.н., но е факт че доста хора отебаха мача сякаш е приключил. И освен виканията за отбора, дочух и типичните скандирания на агитки от провинцията (изключвам пловдивските) против Левски и т.н. Всички много добре ги знаете.

Както и да е, стана хубав мач и съм доста доволен, имайки предвид че ми беше първо посещение в Стара Загора. И градът ви е некъв готин, желая ви успех и да биете чорбата.

bogdanov64 написа:А съдията бил свирил за Берое!? Гузен негонен бяга. Е, как да уважава човек уевски?
Съдията тотално осра мача. Както имаше грешки в ущърб на Берое, така имаше грешки и във вреда на Левски. Само се досети до дузпата как се стигна - отсъден фаул, само защото играча на Берое се спъна в топката. Самата дузпа за мен я имаше и някои съдии биха подминали ситуацията, но не и Таско. Опазил ни Господ, ако не я беше свирил какви катаклизми щяха да бъдат.