Ами вие сте били някакъв отбор от Англия преди 40 години и го празнувахте ...... дори значки и картички ли що бяхте изготвили ... ми то в Англия такива победи има всеки сезо .... слаби отбори от долните дивизи отстраняват силни от четворката на Висшата лига, но за тях това не е повод да го честват.
П.П тук си пишем левскарите .....[/quote]
2005 ЛИВЪРПУЛ-ЦСКА 0:1
1982 ЛИВЪРПУЛ-ЦСКА 1:2
ЗА ТЕЗИ 40 ГОДИНИ ЛИ СТАВА ВЪПРОС
до този момент статистиката на ЦСКА в Европа
191мача 79победи 38равни 75 загуби
ТОВА Е ЦСКА
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: През 1998 г. поздравихме Цска с 5:0
ЦСКА ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА
Уважавам успехите на армейците в евротурнирите но от казаното от ваша страна просто не ви прави чест.Какво означава че сме първия се изложил отбор в Европа-Какъв човек трябва да си за да кажеш подобно нещо.Ето затова българите си оставаме в сянката на Европа не случайно и византийците са казали:От север нахлу племе-диво и крадливо.
Re: Батков връща Сираков. Преговаря с Муслин
a boy named goo написа:Един Стефан Грозданов в екип с Наско Сираков би ви свършил доста по-добра работа, отколкото Славолюб Муслин, пък и Грозданов ще ви излезе доста по-евтин.
Напълно съм съгласен.

Re: Интересно
Въпросите ти са много интересни и определено водят към размисъл. На тях може да им отговори човек запознат с историята на Левски, аз нямам претенции да съм такъв. Мен лично ми е писнало да се рови в историята на клубовете- те са били създадени с цел да се забавляват и играчи и публика, стига вече политизиране на нещата. Мога естествено да оборя лесно някой от твоите въпроси, само по пътя на логиката, но не желая да влизам в подобни полемики. Аз нито един път не съм се изказал негативно за историята на нито един отбор в този форум, нито че ЦСКА са изкуствено създаден отбор, нито че Славия си купиха позорно титлата през 95-та, нито нищо. Всеки отбор си има привърженици и аз ги уважавам, те са направили своя избор и никой няма право да им го отнема. Все едно аз да тръгна да те убеждавам, че не трябва вече да си фен на Славия заради еди какво си и еди що си.
Проблемът е, че все още не се научихме да гледаме настоящето, да трябва да помним и историята, трябва обаче да се мисли и за бъдещето. Ти като отидеш утре на стадиона в Овча Купел, ще те вълнува ли как са играли Славия преди 50 години, или миналата седмица?
Хайде да се опитаме поне за малко да се порадваме на самата игра наречена футбол, с това разделение и взаимни обвинения- виж докъде се докарахме. Въпроса е - можете ли да загърбите личните си пристрастия и да гледате един мач, само заради любовта към спорта?
Проблемът е, че все още не се научихме да гледаме настоящето, да трябва да помним и историята, трябва обаче да се мисли и за бъдещето. Ти като отидеш утре на стадиона в Овча Купел, ще те вълнува ли как са играли Славия преди 50 години, или миналата седмица?
Хайде да се опитаме поне за малко да се порадваме на самата игра наречена футбол, с това разделение и взаимни обвинения- виж докъде се докарахме. Въпроса е - можете ли да загърбите личните си пристрастия и да гледате един мач, само заради любовта към спорта?
bigbonusprize написа:Батков май е решен да върне Наско. Дано да стане. Боримиров не става за длъжността, която заема.
Някъде се появи информация, че преговаря с Муслин, което е много добре. Отличен специалист. С Наско и тези футболисти може да се постигне много! Аз лично започнах да виждам светлината в тунела... Дано всичко това е истина.
За кои футболисти говориш?Аз не виждам един дето да става, ако не е нагласеното БГ първенство с тези играчи ще сте 5-6 място

Истината боли ,така е.Вечно втори и такива ще умрете!!!
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
В събота всички армейци на стадиона,нека покажем на РОГАТИТЕ кой е номер едно.

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
В събота всички армейци на стадиона,нека покажем на РОГАТИТЕ кой е номер едно.

- bomberman64
ХА ХА ХА ИЗМИСЛИЦИ ПРЕМИСЛИЦИ,НАСКО АКО СЕ ВЪРНЕ ИЗОБЩО ЩЕ РАБОТИ СЪС ВЕЛЕВ ЗАЩОТО СА ПРИЯТЕЛИ ОТ ВРЕМЕ ОНО,НО ИМА ЕДНО НО,АКО ЕМО ВЕЛЕВ ЖЕЛАЕ ДА БЪДЕ СТАРШИ ТРЕНЬОР ТРЯБВА ДА СЕ МАХНЕ ОТ ЛЕВСКИ,ЩОТО ТАМ НЯМАТ ВРЕМЕ ДА ГО ЧАКАТ,ВЕЛЕВ СЕ НАСАДИ НА ПАЧИ ЯЙЦА КАТО НЕ НАПУСНА СЪС СИРАКОВ И СТОИЛОВ.А ПРОПО ЗАЩО МУ Е НА ЛЕВСКИ ТРЕНЕР?НАСКО ВЪРШИ И ТАЗИ РАБОТА
ХАЗДАЙ И ВЕЛЕВ ПОМОШНИЦИ,НАСКО ДИРЕКТОР И ТРЕНЬОР,НЕ ЗНАМ САМО ДАЛИ ИМА ЛИЦЕНЗ ПРО,НО ПЪК СИ СПОМНЯМ ЧЕ НАПРАВИ СЛАВИЯ ШАМПШОН ИЛИ СЕ ЛЪЖА?

Последна промяна от Darina на 07 май 2009 14:26, променено общо 1 път.
Причина: Пиши с малки букви
Причина: Пиши с малки букви

cvetan написа:turbogena написа:интересно наистина след 1989 ние сме шампиони 8 пъти ,а чорбата 6
беуз да броим самата 1989- щото не ни отърва
Помниш ли на коя дата падна комунизма,че броиш и 89...а иначе комунизъм си беше до 91г.
- DrAvalanche
- Контакти:
sotich написа:За кои футболисти говориш?Аз не виждам един дето да става, ако не е нагласеното БГ първенство с тези играчи ще сте 5-6 място
Вярно ли бе? Я кажи сега нещо за "чистите" мачове на ярмейците в нагласеното първенство?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

Айде стига с тая злоба.Не ви ли писна по цял ден да живуркате във форума и да се дразните взаимно? При цялото ми уважение към "червените" във форума и като цяло отбора Цска да престанете да се заяждате със "сините" и обратното.Мислите ли,че по този начин ще постигнете нещо? Айде малко да се държим по европейски? Дано това време да дойде по-скоро.
Айде лек ден на всички фенове и честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави и да подкрепят любимия си отбор.
Айде лек ден на всички фенове и честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави и да подкрепят любимия си отбор.