football.total написа:1. Ами не пич съжалявам просто не ми попадаш сред любимите автори и не съм ти чел "повечкото мнения".
2. Когато фен на Левски пуска подобна тема ден след като техният Гуру се е изпъчил и е казал с цялата си глупост че отбора му заслужавал да вземе титлата с играта си (една пълна глупост защото в момента Левски е толкова слаб, че незнам как феновете приемат тази игра с мълчание все още, или просто и на тях е спряло да им пука)е нормално аз като безпристрастен привърженик на футбола да си направя извода че темата за купите и красивата игра е свързана точно с този отбор.
3. Всеки си има право да се радва на загуби от 5-0 то си е до психология. Мача с Барселона бяхте буквално премазани, незнам каква игра си видял там. Просто Барса си решиха мача за 15 минути и след това го удариха на тренировка. Което е нормално с оглед на разликата на класите на двата отбора. Но да ми даваш за пример мач в който сте паднали с 5-0 като красива игра на която си се насладил е меко казано "странно"... Но всеки си има фенски пристрастия.
4. Стила на игра е разтегливо понятие. Всеки отбор има право да си практикува неговия стил на игра и няма красив или грозен. Едни харесват Барса със безкрайните цъкания и финтове и пасчета, други харесват Челси и Юнайтед със битката по целия терен, трети харесват Интер със перфектната тактическа дисциплина по времето на Моу. Итн... Така че да критикуваш даден отбор за стила ми на игра е доста неуместно. Особено когато той носи успехи. Това че ти харесваш един стил на игра а други друг си е твой проблем. И не виждам какво ти е точно мнението тук което си изразил. Пак те питам в какво точно се изразява "красивата игра"????
1) Ще сменя аватара си и подписа си, защото масово хората съдят за теб не по мненията, а по аватара! Жалко аз се надявах на повече!
2) Дори не съм чувал това изказване на Батков.... и аз не харесвам играта на отбора..
3) Примерът беше, че на кампноу отоборът въпреки, че падаше с 5:0 се опитваше да направи нещо и имаше 1 положение, за дузпа която не бе отсъдена, но моята идея е, че и за секунда не съм се срамувал от тях, защото ако бяха играли извън
моите очаквания щях да съм разочарован!
4) Така е..имаше скоро една тема за Барселона какво да промени. Там съм описал на дълго и широко стилът, който на мен ми допада. Когато гооврим, че играта е красива за някого то това означава да му допада на самият него. Има отбори разчитащи изцялло на плеймейкърите си (Барселона), има и такива котио изпозлват много крилата - Байерн, има и такива които предпочитат по компклесни атаки - както по крилата така и през центъра (интер миналата година и Реал с последните месеци)..има и отбори които се оптиват тежеста да пада равнопоставено във всяка линия без доминираща част с плавно компактно движение на целия отбор ту в предни позиции ту в задни и борба за всяка първа топка (Ман Ю). Всеки един такъв стил обаче си има своята красота, когато е изчистен и се практикува. Левски (тъй като говориш за него) не успява да практикува нито един от тези стилове, а лакатуши между няколко. На мен ще ми хареса разбира се най- много този, които аз харесвам (Интер и Реал -> виж по- горе). Но в мометна и Интер и Левски не изглеждат нито с собствен стил, нито с правилно изпълнение на задачите. Ето това не харесвам... ако показват 80% от даден стил например на Байерн - не говорим за класа а за стил - то аз ще съм доволен дори да сме 3-ти.. Вярно е стилът се определя на база на играчите и противниците (малко са отборите на които не им пука от 99% от отборите), но аз не виждам такъв стил в моят отбор в България и ето това ме дразни. И сега за да схванеш съвсем какво имам предвид, ще си позволя
един пример, за който
навярно ще бъда изяден с парцалите... ЦСКА победиха Ливърпул с 0:1 на анфийлд. Браво! Само, че аз не помня да играха някакъв стил след гола, а се оптиваха всякак да изчистят топката. Интер играха с Барселона в глуха защита, но все пак фланговете функционираха и бяха с човек по- малко. Личеше стилът, а не хаотичността. Ето аз не бих бил доволен по скроо бих си казл ....еми браво, че бихме, но тази игра.. и бих писал ферман с критика за играта....
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives