Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Интересно

Мнениеот mike28 » 06 май 2009 10:44

Момчета, може ли да не цитирате толкова дълги мнения? Просто се разтегля излишно страницата и трябва да скролваме като луди за да ви видим мнението от 1-2 изречения.

blue lagoon

Re: Интересно

Мнениеот blue lagoon » 06 май 2009 10:45

Леле колко писаници за да се покажат тъпанарите на светло! Един имал 287 причини да не е от Левски,друг пък от многото слависти плюе по всички! Абе по-накратко бе плужеци! Тоя с хилядите причини има всъщност само една: Ти просто не ставаш за Левскар! Писаниците ти го доказват! Не си добре момче,нормален човек няма да загуби толкова време да показва тъпотията си! А и някой да те е викал в Левски? Славистите пък си е добре от Славия! Ако и той беше от Левски,кой щеше да остане от Славия? Пък и в една А група има нужда от кварталната Kurva Славия нали?

Riquelme
Контакти:

Re: Батков връща Сираков. Преговаря с Муслин

Мнениеот Riquelme » 06 май 2009 10:48

значи пак ще уреждате мачове и ще си мислите че сте най-добрите... ;)

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 май 2009 10:53

Ако сме обективни,Наско е най-подходящ за спортно-технически директор,но по-важна е играта и с кой треньор ще си партнира,щото с Велев просто нямаме шанс,много е заблуден човека...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 06 май 2009 10:55

Blue_Lion написа:
bigbonusprize написа:Батков май е решен да върне Наско. Дано да стане. Боримиров не става за длъжността, която заема.
Някъде се появи информация, че преговаря с Муслин, което е много добре. Отличен специалист. С Наско и тези футболисти може да се постигне много! Аз лично започнах да виждам светлината в тунела... Дано всичко това е истина.

Къде го пише тва ? Иначе за Наско си мисля,че ще се върне ! Муслин го харесвам,но искам да налага юноши !

Ми за Муслин го пише в спортлайна. За Сираков Батков спомена на учредителното събрание на Националният фенклуб. Само трябва да се провери дали ще може да съвместява двете длъжности.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Gignac

Re: Ето и факти защо Гонзо е половин отбор!

Мнениеот Gignac » 06 май 2009 10:56

Гонзо дето вкарва веднъж на високосна има 11 гола, значи бая високосна е била годината.
Смърт за сектор г
Смърт за вас свине
Ше ви сереме на п*тките!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 06 май 2009 11:02

bigbonusprize написа:
Blue_Lion написа:
bigbonusprize написа:Батков май е решен да върне Наско. Дано да стане. Боримиров не става за длъжността, която заема.
Някъде се появи информация, че преговаря с Муслин, което е много добре. Отличен специалист. С Наско и тези футболисти може да се постигне много! Аз лично започнах да виждам светлината в тунела... Дано всичко това е истина.

Къде го пише тва ? Иначе за Наско си мисля,че ще се върне ! Муслин го харесвам,но искам да налага юноши !

Ми за Муслин го пише в спортлайна. За Сираков Батков спомена на учредителното събрание на Националният фенклуб. Само трябва да се провери дали ще може да съвместява двете длъжности.

За Наско знам и мисля,че няма да има проблем ! Беше въпрос на време,просто толкова некадърно ръководство скоро май не сме имали !
Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 06 май 2009 11:02

Един Стефан Грозданов в екип с Наско Сираков би ви свършил доста по-добра работа, отколкото Славолюб Муслин, пък и Грозданов ще ви излезе доста по-евтин. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 06 май 2009 11:17

Ако Сираков се върне, тогава той ще определи треньора. Не мисля, че Сираков ще работи с някой който не е избрал лично. Мисля, че Сираков никога не би допуснал да работи с Велев.
Според мен обаче ако Левски стане шампион, Батков няма да върне Сираков.

cvetan
Контакти:

Re: Ето и факти защо Гонзо е половин отбор!

Мнениеот cvetan » 06 май 2009 11:18

Gignac написа:Гонзо дето вкарва веднъж на високосна има 11 гола, значи бая високосна е била годината.

ГОНЗО вкарва много и то когато трябва..
Но това ли ви е гордоста , че за 10г синята "школа" не роди нищо що годе свясно като замяна ?
аз бих се срамувал от такава статистика. Вие сте като отбор за един играч....и като си отиде играча КАКВО?
Мислете бързо остана малко време до 9-ти ;) ;)

Върни се в “Архив”