Арсенал - Манчестър Юнайтед - Прогнози и коментари!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Арсенал - Манчестър Юнайтед - Прогнози и коментари!

Мнениеот kartago » 06 май 2009 01:18

L_Messi написа:
kartago написа:L_Messi,
а само ти ли разбираш от футбол ?!.... Утре що не се помайтапиш и с нещо друго българско ?! Така майтапче.....
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=76435

Отличен анализ на този английски журналист, напълно съм съгласен с оценката му за играта и качествата на Бербатов.
И какво като съм се измайтапил на гърба на Бербатов? Това ме прави по-малко българин и предател, така ли?

Силни думи,не бих ги казал........ но си е гадно да споря с някакви завистливци ! А и самият факт, че човека, не може да се защити, а тука лавина от "разбирачи", самият факт, че всички говорят за него, а никой не коментира тях ( анонимните мишки зад РС-тата ) говори много !!!... Нито те смятам за предател, нито за по-малко българин, но пък и патриотизма се доказва, нали така ?!....не с майтапчета.....

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 06 май 2009 01:21

kartago написа:
L_Messi написа:
kartago написа:L_Messi,
а само ти ли разбираш от футбол ?!.... Утре що не се помайтапиш и с нещо друго българско ?! Така майтапче.....
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=76435

Отличен анализ на този английски журналист, напълно съм съгласен с оценката му за играта и качествата на Бербатов.
И какво като съм се измайтапил на гърба на Бербатов? Това ме прави по-малко българин и предател, така ли?

Силни думи,не бих ги казал........ но си е гадно да споря с някакви завистливци ! А и самият факт, че човека, не може да се защити, а тука лавина от "разбирачи", самият факт, че всички говорят за него, а никой не коментира тях ( анонимните мишки зад РС-тата ) говори много !!!... Нито те смятам за предател, нито за по-малко българин, но пък и патриотизма се доказва, нали така ?!....не с майтапчета.....

Като дойде време да играе националният отбор, тогава ще викам с пълно гърло за Бербатов и за всичките му съотборници, така че спокойно. Нищо, че съм сложил този подпис.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 06 май 2009 01:26

Късай си тогава билета за "Синята стрида"....., междувпрочем, тоя на подписа ти, го уважавам не по-малко от Бербатов !!!!

SUPERSTAR
Контакти:

Мнениеот SUPERSTAR » 06 май 2009 01:26

Жал ми стана за Гибс от отборът чийто фенове напускат стадиона преди краят на мача , не че имам ещо против тях , браво , едно голямо БРАВО за НАЙ-ДОБРИЯТ ОТБОР В ЕВРОПА , НО НЕ САМО В ЕВРОПА , ДАЖЕ И В СВЕТА , ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА МОМЧЕТАТА ОТ АРСЕНАЛ , И ДАНО МАЧЪТ В ПЪРВЕНСТВОТО ДА Е НЕЩО , ПОДОБНО. Бербо влезе в игра , но просто нямаше какво да направи , двата отбора вече си почиваха по терена и просто разиграваха , и нямаше никакви атаки , и дано на финала да покаже че България , колкото и малка да е , винаги ще е , номер 1 !
П.П : Чакаме Барца или Челси , да видят кой сега е номер 1 :oops:
[wrapimg=]http://news.bbc.co.uk/media/images/40289000/jpg/_40289285_petrov_getty.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 06 май 2009 10:04

Е тоя Гибс направо съсипа своите.Първо се подхълзна когато не трябва и подари топката на Парк,после ритна Роналдо за фала за гола,да не говорим,че едно слизане по фланга нямаше....извинявайте,но видяхме,че Ебуе е доста по-стабилен в отиграванията и ако той беше титуляр щеше да има много повече интрига снощи.
Иначе Арсенал е жалък отбор в момента-това не е мое мнение,а на публиката им!
Когато почваш да се изнасяш от стадиона в 60-тата минута мисля,че е красноречиво за играта на тима.
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 06 май 2009 13:40

Бижутера написа:Е тоя Гибс направо съсипа своите.Първо се подхълзна когато не трябва и подари топката на Парк,после ритна Роналдо за фала за гола,да не говорим,че едно слизане по фланга нямаше....извинявайте,но видяхме,че Ебуе е доста по-стабилен в отиграванията и ако той беше титуляр щеше да има много повече интрига снощи.
Иначе Арсенал е жалък отбор в момента-това не е мое мнение,а на публиката им!
Когато почваш да се изнасяш от стадиона в 60-тата минута мисля,че е красноречиво за играта на тима.

Аман от разбирачи. Какво е виновно момчето, че се подхлъзна в най-важния момент от мача. На всеки можеше да се случи. Всеки, който е тринирал ще ме разбире.

Нарушението с/у Роналдо несъществуваше. Мача бе решен за три минути още преди да е започнал както каза Венгер в интервюто след мача.

Много бързо си забравил какви мачове изнесе ГИБС на левия бек с/у Челси на Уембли пред 90 000 без изобщо да му дреме, с/у Пулл на Анфийлд, когата беше най-спокойния на терена от всички 22-ма играчи.

За публиката ще кажа, че може би нормално напусна защото при 0-3 в 60 мин Арсенал нямаха 1 атака, но може би е разбираемо предвид това, че отбора отново ще остане без трофей.

Истинските фенове помнят всичко от най-големите падения до най-големите успехи и приемат всички тях като част от играта и историята на отбора си, а бояджийчетата се бият гърдите с брой купи и крият като мишоци когато отбора им се нуждае от помоща и подкрепата им.

иначе с този млад отбор толкова, дори достигането до полуфинал е успех.
Изображение

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 06 май 2009 13:57

Гибс е добър играч,но снощи провали отбора си.
Като играе добре трябва да го аплодираме,но когато сгреши трябва да го държим отговорен.
Той сгреши,което е прекрасно,но трябва да го осъзнае....така се става голям играч!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 май 2009 15:54

Никлас Бендтнер явно не е издържал на напрежението след мача и се е почерпил здраво. :D

Изображение

Потребителски аватар
SkArY_9
Golf Fan
Контакти:

Мнениеот SkArY_9 » 06 май 2009 18:03

Защо си е смъкнал дънките :roll: :lol:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 06 май 2009 18:44

Нападателят на Арсенал Никлас Бендтнер се напи от мъка след снощната загуба от Манчестър Юнайтед с 1:3. Поражението коства на "топчиите" място на финала, а датчанинът, изглежда, реши да удави мъката си в алкохол.
Бендтер влезе като смяна в 63-ата минута снощи. След срещата той отпрашил направо към луксозен бар в Кенсингтън, Лондон . Именно оттам той бе заснет да излиза към 4 часа тази сутрин във видимо нетрезво състояние и със...свалени панталони.

:D :D :D

Върни се в “Футбол - Свят”